Olağanüstü Kongre Kararı Alındı

Başlatan berusa55, 03 June 2012, 18:45:59

« önceki - sonraki »

Cheregi

Alıntı yapılan: cgr - 30 June 2012, 00:21:59
Cikista da Naci Pinar ile Veysel ufak bi tartisma yasadi... Uslubunu cok yanlis oldugunu bahsettiginde, "Ben nappiim la, benim tarzim bu laa." diyerek iyice  batirdi...

la yiğenim takılmayın tarza stayla. Adam proje adamı gafasının içine bakın, adamda zehir gibi gafa var, bi gonuşturmadınız gitti la, fırsat verin barça stayla 1, veycell stayla 2... liman var havaalanı var limon var patatis var, domatise gieeeeellll.  :hnk:

Kaya

Kaç zamandır yazıp yazıp siliyorum arkadaş...

Sadece şunu yazacağım;

Bu kadar insan sana destek olmuş,taraftarın arkanda,herkes elinde ne imkan varsa sunmaya hazır.Sen ne yapıyorsun surat yapıyorsun,istediğin şeyler gerçekleşmesine rağmen trip atıyorsun..

Adam olan sözünü tutar sözünü.Bizzat duyduk ''Bu takım küme düşsede ben başkanım'' dediğini..İnkar ediyorsan çık söyle ayık değildim hatırlamıyorum de.Ne farkın kaldı Mesut Bakkal'dan veya ona benzer tiplerden..İnsan hırs yapar,mücadele eder,kaçmaz arkadaş..

Her anlamda başarısızsın.Adam seçmekte,iktisadi yönetim biçiminde,sportif anlamda,ikili ilişkilerde..Buna rağmen bu büyük taraftar arkanda olmuş hala ne yapmaya çalışıyorsun..

Hayatının önemli parçalarından biri SAMSUNSPOR olan insanların psikolojilerini alt üst ettiniz.Artık bu saatten sonra Kazım YIlmaz başkan da olsan bu yaşattıklarından dolayı sevmeyeceğim seni..Yolun açık olsun...

ErkÇay55

30 June 2012, 11:48:56 #182 Son düzenlenme: 30 June 2012, 13:08:07 ErkÇay55
Dün kongrede Hakkı Tomaç Kazım Başkana Pazartesi yönetimi toplayıp olağanüstü toplantı için tarih belirlersiniz dedi.Kongre bittikten hemen sonra Samsunspor sitesinde kongre ilanı yayınlandı.Başkanın bu acelesini Samsunsporu bir an önce bırakmak istemesi,kaçar gibi bir tutum sergilemesi bizleri derinden üzmüştür. :( :( :(

_SoN_

ayıptır ayıp ! hadi kaç git , çabuk ol çabuuk !

kamuri

dünkü kongreyi canlı izledim. yorumları değerli abilerim kardeşlerim yapmışlar zaten hepimizin ortak duygularına tercüman olmuşlar. yalnız bu aks tvnin yaptıkları artık canımıza yetti yani ben öyle düşünüyorum. başka renk kalmamış gibi adamlar samsunsporumuzun kongresinin yazısını bile bordo mavi yazmışlar altta tv açar açmaz kabak gibi gözüne çarpıyodu dün insanın. he diyeceksiniz ki ulan o kadar sorun var takımda başkanı belli değil hocası belli değil futbolcuların ne olacağını belli değil bu mu şimdi sorun diyeceksiniz . ama sinekte küçük mide bulandırır kim bu şehirin ekmeğini yiyip ihanet ediyosa bir gün inşallah mutlaka hesabı sorulacaktır son olarak hepinizin allllaaaah bin türlü belasını versin o bordo mavi yazılar bi tarafınıza girsin

emre__ss

Ah ulan adam olsa sana bu kadar yalvarır mı bu kadar insan Kazım Yılmaz :kafa:

Theofanis Gekas

kazım süper ligden düşürdüğün yetmedi böyle mal mal oturursan bank asydadan da düşürecen,o zaman bu şehirde yaşatmazlar seni asıl,bırakcan mı ne halt yiceksen yede transfer felan yap borçmu alcan harç mı alcan napcaksan yap

burakbas

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 30 June 2012, 15:05:34
kazım süper ligden düşürdüğün yetmedi böyle mal mal oturursan bank asydadan da düşürecen,o zaman bu şehirde yaşatmazlar seni asıl,bırakcan mı ne halt yiceksen yede transfer felan yap borçmu alcan harç mı alcan napcaksan yap

biraz sakin olsak...  :kanka:

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: burakbas - 30 June 2012, 15:07:57
biraz sakin olsak...  :kanka:

kardeşim geçen senenin aynısı tekrarlanıyor farkındasındır,son gün transferleriyle küme düşülüyor işte bişeyler yapmak lazım

cembaba

8 senede Samsunspor toplamda 22 trilyon para harcamış. Bu sene ise toplamda harcanan para 51 trilyon. Bu parayı Samsunspor Tarihi görmemiştir. Böyle bir borca kulübümüzü sokup gideni, tarih affetmez. Fuat Köktaş'ın bu seçimde; Vali, Bld. Başkanı, Milletvekilleri ve Bakanı getireceğini düşünüyorum. Kazım Yılmaz bu isimler destek vermediği takdirde kaçacaktır. Net!

burakbas

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 30 June 2012, 15:10:46
kardeşim geçen senenin aynısı tekrarlanıyor farkındasındır,son gün transferleriyle küme düşülüyor işte bişeyler yapmak lazım

kardeşim, abim ben sana sonsuz katılıyorum. Sakın yanlış anlama benim demek istediğim kişilere yapılan kötü sözleri tekrarlamıyalım...

Gorkem

sende aynı çıktın kazım başkan kaçıp gidiyorsun

mimar55

İyiler her zaman kananir demis mevlana samsunlu olsaydi demezdi gibi geliyor bana su halimize bak sukur yarabbim ya

ngonge

Sahi bir bakanımız vardı geçen yıl kutlamalarda sürekli görünen, nerelerde o bileniniz var mı?

jean

donduk yine basa gecen sene bir ruya gorduk uyandik simdi