STSL 2011-2012 / 33.hafta Beşiktaş - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 25 March 2012, 17:50:27

« önceki - sonraki »

kutsalforma

samsunluhakan

Allah'ım sana şükürler olsun son haftada güldür yüzümüzü

Lusage

furkan5534

kelimelerle ifade edilemez bi gündü..  :)  mucizeyi gerçekleştırıcez inşallahhh

Kaya

Alıntı yapılan: Kaya - 25 March 2012, 23:05:18
    Ligin bizim açımızdan en önemli maçı geldi çattı..Antalya bana göre %90 iki de sıfır yapacak.Normal şartlarda Bursa ve Fener'den puan alma şansları yok.Bizim ise Beşiktaş maçımız final maçı..Neden Sivas değil derseniz son maça zaten Sivas'ın ilk 4 şansının kalacağına inanmıyorum.Biz Beşiktaş ile oynarken onlarda Belediye engeline takılacaklardır.

Yani işin kısası biz bu maçı alırsak kimilerinin Samsun'un işi mucizlere kaldı lafını yediririz.İnönüye akıyoruuuuzzzzzz...

Hayatımın deplasmanı....Ve düşündüğüm tüm olayların gerçekleşmesi..Mucizelerin takımı..İşte SAMSUNSPOR diyebilmenin onca nedenlerinden birisi daha...

feveran

Alıntı yapılan: feveran - 01 April 2012, 08:30:31
Bugün çok rahat uyandım allah şükür sanki biz bugun yeniden doğacaz kim bilebilirki bugun beşiktaşa fark atcaz bursa antalyayı yenıp strese sokacak tek dileğimiz tek isteğimizde bu

Bugün deplesmanda olmayı cok istıyordum hani derler ya iyi gün  dostu oluyoda kötü gün dostu yok diye işte bugun ıyıde kotu gunde olsa bizler

samlunluyuz samsunsporluyuz

takımımıza canı gönülden başarılar dilerim.

dünkü hislerim birebir cıktı dun akşam murat bana döndü bakıştık aynen böyle otobusde şaşırdım baya  KOYDUK mu dedi sivasa da koycaz dedi

Levent ÖCAL

Çok şükür şansımızı son haftaya kadar sürdürdük, bitti derken yeniden ayağa kalktık Allah da istemiyor düşmemizi biliyorum şükürler olsun rabbimize.

jorgensen55

KÖPEKLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZ! ( ROMEN ATASÖZÜ )

ercan0655

umutsuz olduğum bir maçta beni heyecandan yerimde oturamaz hale getiren, Samsunspora tşk.
bu arada ekigho sana ne diyeyim bilemiyorum, haftaya kendini affettir zaten bir hafta varsın bir hafta yok.

teksaslı avukat

Samsunsporumuz'un ve Bursasporum'un dünkü galibiyetlerinden sonra daha yeni kendime geldim  :D Dün Bursasporum-Antalya maçını izlediğim mekanda kulağımız Samsun-8taş maçındaydı ve o muhteşem gol haberi gelince yer gök inledi. Bursa halkı Samsun halkına koca bir selam gönderdi. Her zaman dediğim gibi şehir yapımızdan tribünümüze kadar, anti-İstanbul mücadelemizden şehir sevdamıza kadar bir çok ortak yönümüz var. Ne diyeceğimi bilemiyorum, sadece değerli dostum Akan (babasamsunlu) maç sonrası bana ağlar halde "bitti beee bittiiiii" demesi şu an bile ağlatıyor beni. Bir kaç hafta önce bir arkadaş burada yazmıştı, mucizelere inanın, Samsunspor mucizenin adıdır diye. İşte mucize, işte ilahi adalet. Samsunsporumuz'un 8taşı yenmesi bizim de Antalya'yı yenmemiz bana neden daha çok ağlamaklı bir sevinç yaşattı biliyor musunuz? Bizim 2004'te küme düşürülmemizin arkasında mafya-siyaset-spor üçgenindeki kirli ilişkiler olduğunu ve bunun da merkezinde 8taşın olduğunu hep dillendirdik, Antalya bizim bu acımızdan kendine alay etme unsuru çıkararak Çarşı pankartı açmışlardı yeniden lige çıktıktan sonraki bizim bir maçımızda. Ve ne güzel bir olaydır ki bu tanığı olduğum olay, maçın sonuna doğru Antalya taraftarı 8taşa küfür ediyorlardı  :deli: Son bir değineceğim husus da adaşım olan Samsunlu kardeşime yolladığım Bursaspor atkısını İnönü'de açması ve bu tarihe tanıklık etmesiydi o atkının. Bir kez daha teşekkürler Samsunsporum, bir kez daha teşekkürler Bursasporum..

celebi

emre__ss

Allahım böyle bir sabaha uyanmak ne güzel :) ses yok,Boğazda inanılmaz bir ağrı ama dün geliyor aklıma .o gol sevinci hele ki anlatılmaz  :D bir arkadaşımın üstünden uçarak tam 3 sıra öne atlamışım ve arkadaşımın alt dişleri komple dudaklarını parçaladı bunlardan hiç haberim yok ta kii golden sonra kendime geldigimde hiç tanımadığım bir adama sımsıkı sarilana dek. :D Tabi Nasıl müthiş bir sevinçtir ki hüngür ağladım stadda volta atmaya başladım baktım Serkan abi de ağlıyor  :D koştum yanına kendime çevirdim (bana kim lan bu manyak bakışı attı  :D )sarıldık onla da agladik  :D Bursa diye inlettik stadı  8taşlilar kudurdular . Maçtan sonra ki Koyduk mu resitali de kudurmalarina ayrı bir vesileydi.her şey mukemmeldi  :ok

celebi

fındık

Sultan Ahmet sen nelere kadirsin. O kadar turistin içinde dualarımız kabul oldu.

emre__ss