STSL 2011-2012 / 33.hafta Beşiktaş - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 25 March 2012, 17:50:27

« önceki - sonraki »

davidsavage

Murat'in o goluynden itibaren surekli ayet'el kursiyi okudum,ekran basinda cok zordu ya ,insallah kalacagiz bu ligde.

deado

kendimize yeni geldik valla. anlatılamaz bir sevinç yaşadık hep birlikte. özellikle o gol anı gerçekten inanılmazdı. ben televizyon başında oyle bir takip ettim ki topun gidişini ben de topla birlikte kaleye girdim artık. ben başta deplasmandaki taraftarlarımız olmak üzere herkesi kutluyorum. son final maçımız artık. Allah utandırmasın şu düştü diyenlerin hepsinin suratına çakalım tokat gibi cevabımızı. cumartesi inşallah 19 Mayıs dayız..

jean

allahim su bekleyisin sonu mutlulukla bitsin ne olur aklim fikrim cumartesi gunku macta bu heyecana nasil dayanacam bilmiyorum

GençKozluklu

Arakadaşlar dünkü maçta çektiğim fotoların pekçoğunu face'te palaştım. Sürekli soran arakdaşlar oluyordu. Cemal Gümüş olarak face'inize eklerseniz ya zaten arkadaş grubumda olan lar fotoları paylaşabilirler.

Güzel maçtı. Maç sonu bazı tatsız olayların ortasında kalmak oğlumu epeyce ürküttü. Lakin çok şükür bir yaralanma olmadan uzaklaşabildik. Yanımıza düşen o kaya parçası gibi taşları görünce yanımda oğlumun olamsından doalyı bir başka irkildim. O anı yaşamk istemem tekrar. Keşke oğlum yanımda olmasaydı. Oğlumun da o anı yaşaması çok üzücüydü. Neyseki galip gelmiş olmamız bu kötü olayı oğlumun çabuk unutmasına neden oldu. Bu yaşta tribün oalrak görebileceği en zor şartları da yaşamak zorunda kaldı.

Teşekkürler

Desiqner

Ben hayatımda böyle heyecan yaşamamıştım.Kaçan gollerde herkes kendini sağa sola vuruyor , birbirini yumrukluyordu  :hnk: Başlarda yanımıza oturan bir bjkli genç samsunda olduğunu unutup yorumlar yapmaya başlayınca arkadaşla beşiktaşa kasıtlı olarak sallamaya ve çocuğa yaklaşmaya başladık.Tabiki maçın 2.yarısında kendini yoktu :)) Ve Muratın golü... İnanamadı kimse yan ağlarda sandık topu. spikerin gol sesiyle bizimde birbirimizin üstüne atlamamız bir oldu.Müthiş sevindik :)) Son dakikalar zaten dışarı çıkmalar , Dualarla geçti.Şükürler olsun yine umudumuz devam ediyor.Ayrıca Bursaspor'ada büyük Teşekkürler.Onların gollerini bildiren her altyazıda kendimiz gol atmış kadar sevindik.Şimdi sırada sivas maçı var.Haftalardır "Bu takım düşer " diyen amele arkadaşlarım maç biter bitmez telefon yağmuruna tuttular ve maça gidelim diye tutturdular.İnşallah bir otobüs maçtayız ve gerekirse sahaya girip bu maçı aldıracağız.  :oyun: Allah yüzümüzü kara çıkarmasın... :ok

ngonge

Rüya gibi bir maçtı. Hani bazen maçlardan önce maçı hayal ederiz, kaçan pozisyonlar, kurtardığımız pozisyonlar ve sıradışı bir gol...

maraton

tv başında dokuz doğurdum,altısını buldum,üçünü arıyorum  :deli:

King Of The North

Kayseri'de tribünde yenilgiden sonra 3'te 3 yapmamız lazım şeklinde başlık açacam deyince makaraya sarmıştık ama takım mucizeler yaratmaya devam ediyor, Allah'ım sen utandırma, İnönüde Beşiktaşı yenmek her yiğidin harcı olmasa gerek...

ChucKeR

beşiktaş'ın ne karın ağrısı varmış. o ''samsun kümeye'' tezahüratı anlık birşey değilmiş, sözlükleri falan okuyorum da bayağı bi nefret var bize karşı. anlam veremedim valla. ben bi trabzon böyle nefret dolu bize karşı diye düşünüyordum.
gereken tepkiyi vermeliyiz bundan sonra kanımca.  :x((

King Of The North

Kayseride de Samsun kümeye, Karabükde de Samsun kümeye diye bağırdılar, sadece beşiktaş ve travzona ait bişey değil alayının kuyruk acısı var...

King1965

Markus Merk : Ben böyle yüreğiyle oynayan takım ilk defa gördüm...

Dün Akşam maraton programından..

ali ihsan

Alıntı yapılan: AntZ - 01 April 2012, 22:49:09
Seni şiddetle kınıyorum  :-X

Toplantı nedeniyle Antalya'daydım üstat.Sadece havaalanına erken gelip maçı izleyecek kadar boş vakit bulabildim.Yoksa arardım seni ve Doğan abiyi...

Benim yolum daha çok düşer Antalya'ya,bir daha ki sefere uğrarım inşallah...

samuray

şükürler olsunn allahıma yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik misali sivas maçıyla yatıp sivas maçıyla kalkacağız bundan sonra tabiki biz sivası geçip f.b.nin antl.yı yenmesini bekleyeceğiz inşallah öyle olacak

Elazığsporlu

Heyt yavrum be,bu sonuca şapka çıkartılmaz da ne yapılır!Yerinizi kimseye kaptırmayın,uygun adım yanınıza GE-Lİ-YO-RUZZZ!!!

burakbas

sinavdan ciktik maci izlemeye gittik. ygs bize koydu , biz de kartala !