STSL 2011-2012 / 33.hafta Beşiktaş - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 25 March 2012, 17:50:27

« önceki - sonraki »

ali ihsan

İNÖNÜ'YE YILDIRIM DÜŞTÜ

Son iki haftaya giriyorsunuz ve önünüzde tek ihtimal var.Antalyaspor kalan 2 maçını da kaybedecek siz ise kalan 2 maçınızdan da galip ayrılacaksınız.Antalya'nın alacağı tek puan dahi bütün umutlarınızı bitirecek.

Evet umuda yolculuk gibi bir şeydi bizim yaptığımız.Rakibimiz evinde Bursaspor'u ağırlarken biz ise İnönü'de Beşiktaş karşısında galibiyet arıyorduk.Sakat Gekas ve cezalı Kelhar gibi ikinci devrenin en yararlı iki ismi de kadroda yoktu.

Mesut Bakkal mevcut kadro içerisinde hücum ağırlıklı bir takım oluşturmuştu.Kanatlarda Uğur ve Serdar yer alırken en uçta ise Ekıgho ile gol arıyorduk.Maça Beşiktaş oldukça etkili başladı.Taraftarının desteği ile Quaresma önderliğinde ataklar geliştirdiler.Özellikle defansımızda Kemal yerinde kademelerle Quaresma'yı başarıyla müdafaa etti.Ertuğrul ise kalesinde adeta devleşti.Oyunun ilk 20 dakikasından sonra oyunda dengeyi sağladık.Ekıgho kale çizgisinde topa dokunabilse öne geçecektik ama olmadı.Beşiktaş ataklarında iyi kapandık.Pozisyon da verdik lakin kalecimiz Ertuğrul gününde olunca gol fırsatı vermedik.İlk yarının son dakikasında Uğur inanılmazı yaparak altı pastan topu dışarı attı.Devre arasına önde girerek moral kazanacağımız büyük bir fırsatı heba ettik böylece.

Bursaspor'un Antalya deplasmanında öne geçmesi bizim ikinci devreye daha istekli ve dirençli başlamamızı sağladı.Orta sahada üst düzey mücadele eden Murat Yıldırım'ın yaklaşık 30 metreden yaptığı enfes vuruş sonrası gelen golle İnönü Stadı adeta buz kesti.Gol sonrası Beşiktaş  çok adamla üzerimize gelirken arkada oldukça geniş alan bırakmaya başladı.Bu alanları Uğur ve Ekıgho ile etkili kullandık.Yakaladığımız kontra topta kaleci ile karşı karşıya kalan Ekıgho golü atsa maç orada bitecekken o zor olanı yaptı ve topu kaleciye nişanladı.Son dakikaları büyük bir heyecana sahne olan maçı kazanarak hakikaten büyük bir iş başardık.

İki takımın da net fırsatlar bulduğu maçı attığımız tek golle kazanırken Antalya'dan gelen Bursaspor'un galibiyet haberi bu galibiyetimizi daha da anlamlı kıldı.Oynayan bütün oyuncularımız çok iyi mücadele etti.İnanarak geldikleri İstanbul'dan altın değerinde 3 puan çıkarırken,kendilerini desteklemeye gelen taraftarımıza da büyük mutluluk yaşattılar.

Tek ihtimalin ilk ayağı istediğimiz gibi sonuçlandı.Evimizde Sivasspor'u yenip,Fenerbahçe'nin Kadıköy'den Antalyaspor'u puansız yollamasını bekleyeceğiz.Daha önceki yazılarımızda futbolun her türlü sürprize açık olduğunu yazmıştık.Bu takım bir mucizeye imza atmaya adım adım ilerliyor.Bu mucizeyi ise en az onlar kadar her yerde onları destekleyen taraftarımızda fazlasıyla hak ediyor.

Haftaya inşallah bu takımın ligte kalışını kutlamak bizlere nasip olur.

engin55

celebi

ali ihsan

Maçı Antalya Havaalanında seyrettim.Maç az daha uzasa uçak kaçacaktı zaten.Heyecan,mutluluk ve inanç ...Hepsini en üst seviyede hissettim diyebilirim.Bir adım kaldı artık.

BİZ BU LİGTE KALMAYI HAKİKATEN HAK ETTİK.ALLAH'IM UTANDIRMASIN...

AntZ

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 01 April 2012, 22:46:07
Maçı Antalya Havaalanında seyrettim.Maç az daha uzasa uçak kaçacaktı zaten.Heyecan,mutluluk ve inanç ...Hepsini en üst seviyede hissettim diyebilirim.Bir adım kaldı artık.

BİZ BU LİGTE KALMAYI HAKİKATEN HAK ETTİK.ALLAH'IM UTANDIRMASIN...

Seni şiddetle kınıyorum  :-X

celebi

şu bizim taşlanma olayının you you tubesi vafr mı arkadaşlar

celebi

bizim otobüsler istanbulda taşlanmış ya onun videosu

CurvaSs

usare

maviay55

misafir

Alıntı yapılan: samsuni - 01 April 2012, 21:41:20
22.00 civarında...

yanlız ıstanbul havalımanında cok buyuk aksılıkler var benım ucagım 4 saat rotar yaptı butun ucaklar rotarlı kalkıyor ınsallah takım saatınde gelır taraftarlarla kucaklasırlar

Theofanis Gekas

otobüsler taşlandı,taşlayan piçler bizim grup istanbul ekibinden gümüşsuyu parkına çıkmak isteyen yanında 5 6 yaşlarında çocuk bulunan abimize 1 metre mesafeden taş attı sonra birisi gaza geldi alta yanımıza doğru indi,onun yediği sopayı ne siz sorun ne ben söyliyim,Samsundan gelenlerin otobüsün birinin camı kırıldı sanırsam,büyük bi grup parkta bekliyodu ama çevik kuvvet girdi devreye sonra,acayip bir yağmur vardı bu olaylar sırasında donumuza kadar ıslandık,ama herşeye değdi  8)

supernatural_55

Yüce rabbim dualarımızı kabul etti, maçı izleyemedim telefondan sürekli forumu takip ettim bi arkadaşımızın bitti mesajını okuyunca sokak ortasında benim gözyaşları yerinde duramadı:D inşallah bileğimizin hakkıyla bu ligde kalacağız...

GökhanÇağlar

Allahım sana şükürler olsun.Bu yolun sonu kurtuluş olacak inşallah.
Ertuğrul ve Murat maçın kahramanları biri tuttu biri attı.
Ekigho için söylenecek birşey yok tek kelimeyle Mal.
Bu arada Allah razı olsun Bursaspor'dan...

Turuncu

Allah'ım sana şükürler olsun.İnşallah sivas maçınıda kayıpsız geçmemizi nasip eyle...