STSL 2011-2012 / 33.hafta Beşiktaş - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 25 March 2012, 17:50:27

« önceki - sonraki »

FaT1h

allahım sana şükürler olsun yendik yendik :D staddaki atmosferr çok güzeldi 8taşlılar kümeye diye bagırdı biz alkışladık :D ne yapacaklarını şaşırdılar ama yendik bitmedi bu iş sivasıda yenip bayram yapacagız

ibo055

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 01 April 2012, 19:40:01
dolmabahçede 8 taşlılarıla iyi çatıştık 2 3 tanesi pert oldu
kardesim ben şiddete karşıyım  ayıp yaptıgın  ;) :D

poo_55

yüreğinize ayaklarınıza sağlık.küllerden doğmak bu olsa gerek. :ok

AntZ

AhmetDenizci

Şükürler olsun. Ekigho ve Uğur'un kaçırdığı pozisyonlarda sinir krizi geçirip, Kaptan'ın füzesinin ağlarla buluşmasıyla gözlerimden yaş geldi. Hiç unutamayacağım bir maç. İnşallah sonu da güzel olacak.

mehmet yılmaz

5 minibüs şirinler,
1 otobüs yabancılar pazarı,
2 otobüs çarşamba'dan ve özel otolarla birlikte hava limanında şimdiden yaklaşık 500 kişi toplanmış durumda.

kaynak bubasamsunlu...:)

celebi

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsuni - 01 April 2012, 21:36:43
5 minibüs şirinler,
1 otobüs yabancılar pazarı,
2 otobüs çarşamba'dan ve özel otolarla birlikte hava limanında şimdiden yaklaşık 500 kişi toplanmış durumda.

kaynak bubasamsunlu...:)

Bafradan 3 midibüs geleceğiz diye yazılmış Facede sanırım orası ciddi bir kalabalık olucak..

mehmet yılmaz

celebi

o zaman foto ve video bekliyoruz.

bu arada face de video izlenemiyor sııkntı mı var acaba

hala kızı

yolda gelirken bir grup 8taşlının konuşmasına kulak misafiri oldum aynen şöyleydi
-Lan Allahtan gekas oynamadı adamlar bizi sahamıza gömerdi.
-o gol atamayan zencinin yerine şişko biri vardı ya zenke mi ne oynasa 3-4 tane daha yerdik.
-olooom susun lan yenildik işte o bu değilde adamlar bizimle resmen t.şk geçti :D :D :D

ugurozkan

Alıntı yapılan: celebi - 01 April 2012, 21:42:41
o zaman foto ve video bekliyoruz.

bu arada face de video izlenemiyor sııkntı mı var acaba

şaka videosu buradan izlenebiliyor:
http://www.facebook.com/ADEMALKASI

celebi

ne kadar ayıp bir bayanın yanında konuşulacak şeyler mi bunlar

Sol Açık

Maç bittikten sonra yazamadım. Ancak kendime gelebildim.  :D

Forumda yazılanları okumadım ve kendi fikrimi yazıyorum: Çok laf ettik bu takıma, haklı olduğumuz da çoktu ama helal olsun, çok yürekli oynadılar (misal bu maçta Hakan Arslan'ı bile beğendim, eleman pas falan bile yapabildi). Kaybedebilirdik de ama ben yine böyle yazacaktım. Sezon boyu hep şanssızdık, bu maçta şans da yanımızdaydı (örneğin Ertuğrul çok iyiydi, ama biraz da şanslıydı).

Bizim takımın genel olarak yetenekleri, kadrosu sınırlı ama sonuna kadar mücadele ettiler. Buna Uğur Boral ve Serdar Özkan da dahil.

Özetle, hayatımda hiç bu kadar heyecanlandığım bir maç olmamıştı, hepsine teşekkürler. Geriye 1 maç kaldı, Sivasla ilk maçtan görülecek bir hesabımız vardı, o hesabı da gördüğümüzde bu iş bitecek!!!  ;)

buonanotte

Maçı çorumda her zaman gittiğimiz kahvede arkadaşlarla izledik.Maçın başında bize çok sıcak bakmıyorlardı ama maçın sonunda en az bizim kadar sevindiler.Gencinden yaşlısına herkes bizim ligde kalmamızı istiyolar.Harika bir duygu.