STSL 2011-2012 / 29. Hafta Antalyaspor 0 - 2 SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan havzalı55, 25 February 2012, 19:12:24

« önceki - sonraki »

saim55

Bu ne rezillik ya 15 lira maç bileti mi olur. Bu Antalya'nın neden "seyircisi" bile olmadığı gayet açık.

furkan5534

hadi be SAMSUN'um.. Sevinçten çıldırt biziii !

kalptenþimþek

02 March 2012, 15:00:05 #152 Son düzenlenme: 04 March 2012, 00:22:59 kalptenþimþek
bunu çok yaptık, yine yapacağız..
ז

beşnumara

Bu sezon en rahat izleyeceğim maç olacak.Kazanacağımızdan eminim.

SametYılmaz55

formamı,atkımı,polarımı attım makineye yıkanıyor :) yavaştan hazırlanıyorum maça :) uzun süredir uzak kaldığım Samsunspor'uma kavuşuyorum yarın :) inşallah kazanıp bundan sonraki maçlarda yapmamız gerekeni yapacağız

kamuri

maç saati yaklaştıkça heyecanda artıyo giderek yensen de yenilsende farketmez samsuunsporum ama ne olursa olsun mücadele edin o formanın hakkını sonuna kadar verin.

emre__ss

mehmet yılmaz

Şu an antalya'dayız öğle saatlerinde takımın oteline gittik moraller yerinde yerliler tam kadro cuma'daydık :) gekas gelmedi çok ayıpladik :) stat için şunu söyleyeyim bizim 19 mayıs ilçesindeki engiz tatil koyu gibi bir mesafe ve mekan düşünün oraya maça falan gidilmez gerçekten kim gider mardan'a?

emre__ss

Alıntı yapılan: samsuni - 02 March 2012, 16:51:40
Şu an antalya'dayız öğle saatlerinde takımın oteline gittik moraller yerinde yerliler tam kadro cuma'daydık :) gekas gelmedi çok ayıpladik :) stat için şunu söyleyeyim bizim 19 mayıs ilçesindeki engiz tatil koyu gibi bir mesafe ve mekan düşünün oraya maça falan gidilmez gerçekten kim gider mardan'a?

abicim önce Allah kabul etsin. siz organizasyonları iyi yaparsınız imam efendiyi ayarlasaydınız bize topluca bir dua etseydi  :D

emre__ss

FaTiH_HaN

Totem vol: 324235432 maç günü oturduğum evden taşınıyorum ve Samsunsporum galip geliyor   :) Totem candır  :evet:

celebi

la bu buba samsunlu ile az evvel muhabbet ettik istanbulda idi. yine beni gaza getirdi daha doğrusu birbirimizi gaza getirdik :) alallım şu maçı yaw. bu arad ele inat atkıları taze fırından çıkmış ve paketlenmiş bir şekilde gönderiyoruz Samsuna. süper olmuş atkılar.

emre__ss

Alıntı yapılan: celebi - 02 March 2012, 17:33:51
la bu buba samsunlu ile az evvel muhabbet ettik istanbulda idi. yine beni gaza getirdi daha doğrusu birbirimizi gaza getirdik :) alallım şu maçı yaw. bu arad ele inat atkıları taze fırından çıkmış ve paketlenmiş bir şekilde gönderiyoruz Samsuna. süper olmuş atkılar.

abi foto falan yok mu acaba?

celebi

malesef be kardeşim çekersem koyarım buraya inşaallah.

emre__ss

Canın sağolsun abi Tamam çekersen çok iyi olur sana zahmet  :)