STSL 2011-2012 / 29. Hafta Antalyaspor 0 - 2 SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan havzalı55, 25 February 2012, 19:12:24

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: 55ertan - 02 March 2012, 17:36:21
Yok ki söyle bi imamimiz, maclari kazanalim.

Boluspor Maç Uğurlama - Video

Valla hoca nasıl dua ettiyse, Boluspor yıllardır doğrultamadı bir taraflarını..

cembaba

5555

ANTALYA'YA GİTMEK ÜZERE 3. OTOBÜSÜMÜZ İÇİN SON 30 KİŞİLİK YER KALMIŞTIR.GELMEK İSTEYENLER BU AKSAM 18.30 A KADAR DERNEĞEMİZE GELMELERİ GEREKMEKTEDİR.GELECEK OLAN SON 30 KİŞİ İÇİN HİÇBİR ÜCRET TALEP EDİLMİCEKTİR.

forzasirinler.com

doðan

Gelecek arkadaslarin yolu acik olsun ;, matador baskan , samsuni, antz. Sizi bekliyoruz

cgr

Antalya'ya gitmeyi cok istiyordum ama Babam'in bugun acil ameliyati sebebiyle gidemedik...

celebi

alperen

Alıntı yapılan: cgr - 02 March 2012, 20:08:14
Antalya'ya gitmeyi cok istiyordum ama Babam'in bugun acil ameliyati sebebiyle gidemedik...

Geçmiş olsun kardeşim,önemli bi durum yoktur inşallah?

emre__ss

Geçmiş olsun Allah şifa versin ciddi birşey yok inşallah

SametYılmaz55

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur

özkan

mehmet yılmaz

Antalya'yı beğendik, güzel bir şehir. Eski stadının yeri harikaymış. Yazık etmişler Mardan'a geçerek. Çok sayıda Samsun pidecisi var burada. Hava 14-15 C idi gün boyu. Takımda moraller yerinde. Samsunspor dergisinden götürdük, beğendiler. Şehirde maçla ve Antalyasporla ilgili bir hareketlilik yok. Önüm, arkam, sağım, solum otel... :)

kamuri

02 March 2012, 21:17:07 #176 Son düzenlenme: 02 March 2012, 23:21:51 kamuri
yaklaşık 35 kişilik arkadas grubumuzu 7 30 gibi uğurladık samsundan allah yolllarını açık etsin 3 puanla dönmeyi nasip etsin

elexir

Bu maçı alacağız gibi geliyor, yenileceğimizi hiç düşünmüyorum 2-0 alıcaz gekas ve m.ceylan atacak

cgr

Abilerim, arkadaslarim, kardeslerim hepinize cok tesekkurler. Ufak bir operasyon gecirdi. Bu geceyi hastanede gecirecek. Cok sukur durumu iyi.

lucarelli

Çok Geçmiş olsun.