STSL 2011-2012 / 28.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Bursaspor

Başlatan berusa55, 18 February 2012, 16:09:11

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

herkezde atkı olursa süper olur
maratonda 10 bin atkı süper bi görüntü çıkarır ortaya

FaTiH_HaN

Geçtiğimiz haftalarda oynadığımız maçlar için 'bu maç sezonun maçı' yorumlarını çok yaptık şimdi de çıkış yakaladığımız dönemde oynayacağımız Bursa maçı sezonun maçı olacak, tıklım tıklım tribünler önünde galibiyeti alan taraf oluruz inşallah, bu maç için Bursadan gelicem çok heyecanlıyım şimdiden  :holey: Bu sezon 19 Mayısta oynadığımız hiçbir maçı tribünlerden izleyememiştim, süper ligdeki ilk iç saha maçım olacak inşallah uğur getiricem  :oyun: totem candır  :evet:

samsun 55

usare

Serdar azizin durumu neymiş, oynayabilecek mi acaba..

berusa55

Ceylan: Bundan sonraki maçlarımız final olacak

22 Şubat 2012 16:16 | NTV Spor ve Ajanslar
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un orta saha oyuncusu Murat Ceylan, bundan sonra ligde oynayacakları maçların final havasında geçeceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, 25 Şubat Cumartesi günü iç sahada oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.
Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, tüm oyuncular katıldı.
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda oyuncular, düz koşu sonrasında kondisyon çalışması yaptı. Antrenman yarı sahada gerçekleştirilen taktik çalışma ile sona erdi.
Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Samsunspor'un orta saha oyuncusu Murat Ceylan, bundan sonra ligde oynayacakları maçların final havasında geçeceğini söyledi.
Bursaspor maçı hazırlıklarına hummalı bir şekilde devam ettiklerini belirten Ceylan, ''Artık bizim her maçımız final havasında geçecek. Bunu herkes çok iyi biliyor. Bursaspor maçından da üç puan alıp Antalyaspor deplasmanına rahat gitmek istiyoruz. Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı var. Bu süreçte puan toplamamız lazım. İnşallah puan ya da puanlar alarak ligin alt sıralarından kurtulmak istiyoruz'' diye konuştu.
Karadeniz ekibi, yarın yapacağı tek antrenman ile Bursaspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak

cem

alperen_55

Düşünülenin aksine rahat alacağımızı düşünüyorum.3 gol geleneğimiz bozulmaz.gekas ekhıgo atar 3-0,3-1...

Gorkem

burakbas

atkı işi ne durumda ? atkısız seyirci alıyor muyuz ? alem atkı şov görsün . . .

( Teksas )

Gercekten tam final maci !
Samsunspor ligte kalabilmesi icin,Bursasporda ilk 8 ve yukarisi icin cok önemli bir mac !
Böyle sartlarda karsilasmamiz cok kötü !
Ama ben bizler Bursaspor lu olarak Samsunspor un ligte kalmasini cani gönülden istiyoruz !
Istanbulun yalakalari Karabük ve Manisa insallah kafa üstü düserler !
Bursa dan Karadenizin delikanlisi Samsunsporlulara sevgi ve saygilar !
BurSamsun !

celebi

HoliganSamSunLu

hadi be samsunum sen yaparsun 3 puan başka çaresi yok.

Shane_Falco

Dedim tekrar diyorum Fink'in kafadan bi golü var bu maç :D

Akyol

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 23 February 2012, 00:28:31
Dedim tekrar diyorum Fink'in kafadan bi golü var bu maç :D
En son Ankara'da atmıştı kafadan bir gol  :rulet: Telafi eder inşallah...

İsterse Ertuğrul atsın,Adem atsın,Kelhar atsın biri atsın biz yenelim  .:.:.