STSL 2011-2012 / 28.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Bursaspor

Başlatan berusa55, 18 February 2012, 16:09:11

« önceki - sonraki »

samsunmania

Gereksiz faul yapıp yan top vermemek lazım. kafa vuruşları ile çok pozisyon buluyorlar. Banceye defansif manada  ihtiyacımız olabilir mi diye düşünmeden edemiyor insan. Stoperlermiz yetersiz kalabilir. Bence yan topları ve duran topları en iyi kullanan takımla oynayacağız. Onun haricinde fazla bir korkum yok. İnşallah 3 puan bizim.

kamuri

mesut hocanı geldiğinden beri oynattığı taktik 4_1_4_1 şeklinde defansın önünde on libero olarak finki kullanıyo orta sahanın ortasında iki murata görev veriyo bu maçtada aynı formatla sahaya çıkacağımızı zannediyorum bu nedenle dizilişimzi bence

ertuğrul
adem  kelhar bahia(kemal) u. boral

fink
s.özkan  m.yıldırım m.ceylan ekigho

gekas

bu şekilde olacaktır

Harun55

Alıntı yapılan: kamuri - 22 February 2012, 00:13:56
mesut hocanı geldiğinden beri oynattığı taktik 4_1_4_1 şeklinde defansın önünde on libero olarak finki kullanıyo orta sahanın ortasında iki murata görev veriyo bu maçtada aynı formatla sahaya çıkacağımızı zannediyorum bu nedenle dizilişimzi bence

ertuğrul
adem  kelhar bahia(kemal) u. boral

fink
s.özkan  m.yıldırım m.ceylan ekigho

gekas

bu şekilde olacaktır

Bencede bu kadro böyle iyidir..

Jnr.Serkan

3-0  4-1 gibi net bir skor bekliyorum.Bursa pek gol yemiyor ama onlar daha önce hiç ne ekigho ne gekas'a karşı oynadılar : )

kamuri

gol de atamıyolar ama serkan genelde maçlarda kısır bi skor da olabilir bu maçta

masbene

Alıntı yapılan: kamuri - 22 February 2012, 00:29:39
gol de atamıyolar ama serkan genelde maçlarda kısır bi skor da olabilir bu maçta
kısır derken sanırım 1-0 bizim olsunu kastettin dimi hocam .:)

kamuri

55musa55

cembaba

22 February 2012, 02:37:18 #188 Son düzenlenme: 22 February 2012, 03:23:25 CemBaba
Bu maç için kesinlikle atkı kampanyası başlatmalıyız. Atkısız bu maça girmek yasak bile olabilir. En iyi atkı şovumuzu yapalım...

##kdc##

Facebook, twitter.. vs yayalım bence bu konuyu babacan çok iyi olur  :--*

cembaba

twitter

King Of The North

hatta kapılarda bizden birileri olsun atkısız kimseyi almasınlar maça :D

burakbas

şirinler ile irtibata geçilse onların da atkı sayılarında ciddi bir düşüş var.

twitter

Beşiktaş eldiven şov yapacakmış

Daha geçen düşünmüştüm kırmızı-beyaz eldiven olsa diye herkeste.