STSL 2011-2012 / 28.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Bursaspor

Başlatan berusa55, 18 February 2012, 16:09:11

« önceki - sonraki »

Burak

Benden sonra çok muhabbet olmuş büyüklerime saygı duyuyor ve polemik yaratmamak adına cevap vermek istemiyorum herkesin kendi görüşüdür benimki de yukarıda belirttiğim şekilde saygılar...

jurista

Önceki sayfalarda yaşanan fikir ayrılığı (aslında aynı şeyi düşünüp farklı yorumlamak ) üsturuplu bir biçimde kendiliğinden noktalanmış.Kırılan yok ,küsen yok ,kalp kırılması yok.

Pişmiş aşa su katmak istemiyorum ama ;

Ertuğrul Sağlam'ın adamlığı konusunda sanmıyorum ki burada hiç bir üye olumsuz bir düşünce içinde olsun .Üstelik Bursaspor'un şampiyonluğundan sonra bile ben Samsunsporluyum diyebilecek kadar da vefalıdır kendisi.

Kimimiz maç içinde babamızı bile tanımayız o kadar gözümüz döner , kimimiz daha sakinizdir ,kimimiz maç bile seyredemeyiz heyecandan stresten ...

Hepimizin ayrı mizacı ,ayrı bakış açısı,ayrı fikirleri var normal olarak.

Önemli olan asgari müştereklerde hem fikir olmak.Kimseyi zorla  kendimizle aynı düşündüremeyiz .Hem etik de değil ,doğru da değil ,bence sağlıklı da değil.

Ama herşeyden önce saygının geldiğini unutmadan yapmalıyız bunu.

Netice itibari ile bu hafta öyle veya böyle Bursasporu yenmek zorundayız.Ertuğrul Sağlamdan bize kıyak geçmesini , maçı vermesini istemiyoruz.İstemeyiz de.

Ertuğrul Hoca'yı alkışlarla çağırıp ,alkışlarla uğurlayacağız.

Ne o bize yanlış yapar ,ne de biz ona.

Şu an içinde bulunduğumuz duruma bizim kadar üzüldüğünden de eminim.

Hayırlısıyla şu haftayı yüzümüzün akıyla atlatalım .Allah yardımcımız olsun.

mehmet yılmaz

Bursa'daki ilk maçta orada olanlardan birisi de bendim.
Gün boyu şehri dolaştık, atkılarımız, polarlarımız üstümüzdeydi. Hiç bir sorun yaşanmadı koca şehirde.
Herkes gayet misafirperver davrandı.
Hatta bize refakat eden Bursasporlu arkadaşımız, "ben bugüne kadar A.Gücü de dahil kimsenin böyle karşılandığını görmedim; mça üçlü çekerek baslıyorlar, orada küfürlü birşey var, üstünüze alınmayın lütfen" dedi. Maça üçlüyle başladılar ama o kısmı söylemediler. Maç öncesi her iki takım çağırıldı, karşılıklı tezahüratlar oldu. Ertuğrul Sağlam bizim tribüne geldi, maç öncesi ve sonrası alkışlandı. Teksas'tan gelip çiçek verdiler. Yetmedi, bir de Dişi Timsahlar Grubu ayrıca geldi ve rahmetli Şirin Ana için çiçek verdiler. Özetle, skor hariç çok iyi bir gündü Bursa deplasmanı.

Burada da aynı görüntüler olacaktır. Tıpkı Ordu ve Eskişehir'e olduğu gibi Bursaspor'a da dostça davranmak bizim için olması gereken bir şarttır. Ancak üç puandan başkası bir mana taşımıyor bizim için. O yüzden kazanmak zorundayız ve kazanacağız inşallah..

Ayberk

Baktım ki Ertuğrul Sağlam ile ilgili bir fikir ayrılığı var, hiç dönüp okumadım. Sadece şunu yazayım: Geçen yıl bizim Süper Lig'e çıktığımız hafta (Güngören maçı) basın toplantısında sadece Samsunspor'u kutlamış kendi oynadıkları maça hiç değinmemişti bile. http://www.mysamsun.com/haber/samsun-haberleri/1140/

Sevmeyenler olabilir, kimseye zorla sevdiremeyiz ama Abdülaziz'in tribüne çağrıldığı yerde bu adama ne yapsak azdır hani ;)

GurbetciFanatik

üc üc üc üc üc PUAN alalim
önümüze bakalim
Antalyayi yenip onlarida aramiza alalim
5 mac kazanalim
bu Ligde kalalim

bu kadar basit bi olay

masbene

Alıntı yapılan: samsuni - 19 February 2012, 21:54:21
Bursa'daki ilk maçta orada olanlardan birisi de bendim.
Gün boyu şehri dolaştık, atkılarımız, polarlarımız üstümüzdeydi. Hiç bir sorun yaşanmadı koca şehirde.
Herkes gayet misafirperver davrandı.
Hatta bize refakat eden Bursasporlu arkadaşımız, "ben bugüne kadar A.Gücü de dahil kimsenin böyle karşılandığını görmedim; mça üçlü çekerek baslıyorlar, orada küfürlü birşey var, üstünüze alınmayın lütfen" dedi. Maça üçlüyle başladılar ama o kısmı söylemediler. Maç öncesi her iki takım çağırıldı, karşılıklı tezahüratlar oldu. Ertuğrul Sağlam bizim tribüne geldi, maç öncesi ve sonrası alkışlandı. Teksas'tan gelip çiçek verdiler. Yetmedi, bir de Dişi Timsahlar Grubu ayrıca geldi ve rahmetli Şirin Ana için çiçek verdiler. Özetle, skor hariç çok iyi bir gündü Bursa deplasmanı.

Burada da aynı görüntüler olacaktır. Tıpkı Ordu ve Eskişehir'e olduğu gibi Bursaspor'a da dostça davranmak bizim için olması gereken bir şarttır. Ancak üç puandan başkası bir mana taşımıyor bizim için. O yüzden kazanmak zorundayız ve kazanacağız inşallah..
ben taraftarlar arasında bir sorun olacağını sanmıyorum. teksas grubunda fanatik bir kuzenim var, kendisi şirinlerle birlikte maçı izleyecek mesela. mehmet hocanın bahsettiği tarzda burada karşılanacaklarından eminim. teksas çok alçak gönüllü bir grup aslında, tek dikkat edecekleri konu toplu küfür konusu olur. ama bizden küfür yiyeceklerini sanmıyorum. her iki taraf için karşılıklı hoşgörülü bir maç olacağına inanıyorum. skor da bizim lehimize olur inşallar

**KaR6**

kusura bakmayın da ne durumdayız neleri tartışıyoruz.. bırakın ertugrul hocayı anam babam olsa rakip bu maçta kan dökerim yine 3 puanı isterim..

daha lamı cimi kalmadı, içeride beraberliğe bile tahammülümüz yok.. dostluk kardeşlik eyvallah da maç başladıgı andan itibaren cehenneme dönmeli stad..

bursa maçını alalım, antalya maçını ben halledicem merak etmeyin  :)

masbene

Alıntı yapılan: **KaR6** - 19 February 2012, 23:28:22
kusura bakmayın da ne durumdayız neleri tartışıyoruz.. bırakın ertugrul hocayı anam babam olsa rakip bu maçta kan dökerim yine 3 puanı isterim..

daha lamı cimi kalmadı, içeride beraberliğe bile tahammülümüz yok.. dostluk kardeşlik eyvallah da maç başladıgı andan itibaren cehenneme dönmeli stad..

bursa maçını alalım, antalya maçını ben halledicem merak etmeyin  :)

tabi ki maç önemli ve düdükle birlikte baskımızı hissettireceğiz. bizim bahsettiğimiz taraftar taşkınlığı olmaması konusu

burakbas

furkan5534

karabuk ve antepın kazanmasıyla kazanmamız farz oldu.antep manısa macı ve karabuk ankaragucu macı var.karabuk 5 macta 4 galıbıyet 1 beraberlık aldı son maclarda sahasında yenılmedı.a.gucunu patates ederler,ki inşallah süpriz olurda ankara kazanır.bizimde mutlaka kazanmamız gerekıyorrr

King Of The North

Forvetlerimiz maşallah çok formda bu aralar, Ekigho, Gekas, Bance, Zenke bile 2 asist yaptı geçen hafta, Gekas da dinlendi artık geçen hafta, 3 lük tarifelere alıştık artık, galibiyetten başkası yalan, her maç final, puan verme lüksümüz yok.

kamuri

bugunkü karabük ve antep galibiyetleri sonrası moral bozmaya gerek yok haftaya iki rakibimiz manisa ve antep birbiriyle oynayacak o yüzden bu haftayı boş geçmeyip mutlak galip gelmemiz lazım içerdeki tüm maçları alıp deplasmanda da bi galibiyet daha sıkıştırırsak araya .sorun kalmaz ipler hala bizim elimizde. bazı  arkadaslar yazmış bursa ibbyi yensin buraya rahat gelsin diye yensin ama bu seferde playoff için iddalı konuma gelecekler bursa ibbyi yensin veya yenmesin bu maça asılacaktır her türlü ama ne yapıp edip 3 puanı almalıyız

FaTiH_HaN

Yendiğimiz maçların çoğunda 3 attık ilginç bir istatistik  :) ama Bursa maçında 1-0 olsun bizim olsun 3 puandan başkası yalan.

55musa55

Turuncu