STSL 2011-2012 / 27.Hafta | Ankaragücü - SAMSUNSPOR'UMUZ: 0-3

Başlatan germencisse, 12 February 2012, 19:13:43

« önceki - sonraki »

CurvaSs

kırıkkale'de de 4-5 saattir kar yok. zaten sağlam tipi vardı, onun yüzünden sorun yaşanmıştır yollarda ama böyle karayolları olmaz olsun. hayır belli ki yollar kapanacak, tipi sağlam vuruyor, yollara temizleme aracı bile göndermiyorlar. saldım çayıra mevlam kayıra hesabı! ulan sistemlerinizi ............ !

dediğim gibi, asıl önemli yer kavak. kavak'tan geçilebilirse, kavak tarafı halledildiği sürece burada hiçbir sıkıntı olmaz.

ahmetsefa55

celebi

CurvaSs

bolu tarafını bilmiyorum ama sıkıntı yoktur sanırım. pek bi' bilgim yok ama.

maviay55

Alıntı yapılan: muhalif - 18 February 2012, 00:14:05
bu ankaraya baska yol yok mu ya ?
yol uzar mı bilmem ama samsun-vezirköprü-kastamonu(ılgaz)-ankara bi alternatif olabilir

celebi

CurvaSs

Alıntı yapılan: maviay55 - 18 February 2012, 00:19:20
yol uzar mı bilmem ama samsun-vezirköprü-kastamonu(ılgaz)-ankara bi alternatif olabilir

en fazla ne kadar uzayabilir ki? bence yollar iyi durumdaysa bu güzergah kullanılamalı. şirinler de kalkmak üzere sanırım ama onlar 15 saatte ankara'ya varmayı göze almışlar sanırım ki erkenden çıkıyorlar yola.

maviay55

Alıntı yapılan: celebi - 18 February 2012, 00:19:49
ılgaz da kötüdür
ben şuan kastamonudayım abi kar yağışı var,ben gelirken de ılgazı kullandım tipi vardı ama otobüs şoförü yardıra yardıra geçti sıkıntı olmadı

CurvaSs

celebi

masbene

mehmet yılmaz

Neyse, çıkıyorum ben de yola.
İnşallah maç saatine yetişebiliriz.
Dua edin herkes için, üç puan için..

masbene

maviay55

Alıntı yapılan: samsuni - 18 February 2012, 00:23:49
Neyse, çıkıyorum ben de yola.
İnşallah maç saatine yetişebiliriz.
Dua edin herkes için, üç puan için..
yolunuz açık olsun abi dualarımız sizlerle

saim55

Allah kazasız belasız varmayı nasip eder inşallah. Hayırlısıyla gelmenizi bekliyoruz.