STSL 2011-2012 / 27.Hafta | Ankaragücü - SAMSUNSPOR'UMUZ: 0-3

Başlatan germencisse, 12 February 2012, 19:13:43

« önceki - sonraki »

minci

Arkadaşlar bu hava koşullarında yola çıkmak hiç mantıklı değil. Yollar çok kötü. Sabah çıksanız bile yetişmeniz çok zor. Sevgili arkadaşlar çıkmayın.

cembaba

Mehmet Abim bizimkileri sen durdur bence. Sabaha karşı Allah nasip ederse çıkın. Yolda aç susuz beklemenin mantığı yok.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: CemBaba - 17 February 2012, 23:42:05
Mehmet Abim bizimkileri sen durdur bence. Sabaha karşı Allah nasip ederse çıkın. Yolda aç susuz beklemenin mantığı yok.

Serkan'a söyledim. "Yollar açılır abi, biz gideceğiz" dedi. Benim üzerimde ciddi bir aile baskısı var şu an, maç saati Ankara'ya ulaşabileceğimizi pek sanmıyorum. Kararsızım. Gidene "gitme" diyemiyorum ama gelen haberler hiç iç açıcı değil. :(
İşin ilginç yanı sorun olmayan iki nokta, Samsun merkez ile Ankara. Sıkıntı güzergah boyunca.

buonanotte

Abi sabaha kadar açılır bence ki bizim kırıkkaleye varmamız sabahı bulacaktır.

masbene

Alıntı yapılan: samsuni - 17 February 2012, 23:44:11
Serkan'a söyledim. "Yollar açılır abi, biz gideceğiz" dedi. Benim üzerimde ciddi bir aile baskısı var şu an, maç saati Ankara'ya ulaşabileceğimizi pek sanmıyorum. Kararsızım. Gidene "gitme" diyemiyorum ama gelen haberler hiç iç açıcı değil. :(
İşin ilginç yanı sorun olmayan iki nokta, Samsun merkez ile Ankara. Sıkıntı güzergah boyunca.
uçsamıydık ya .)

ali ihsan

Bence şu ortamda yola çıkmak pek mantıklı değil...Gidecekler bir kez daha düşünsün...

binikalamadım

sabah 5 - 6 gibi çıkılsa maça yetşilemez herhalde durum bayağı vahimmiş

cembaba

ult55ras

gecenden çıkılırsa sabaha kırıkkale yolu açılmış olur zaten yarın kar beklenmiyo

Tufan

Çok istediğim deplasmandı bu Ankara her türlü aksilik geliyor şuan başıma önce tanıdığımız birinin cenaze işi çıktı onu ayarlamaya çalışıyorum şimdide kar yolu kapatmış gidebilecek herkese kazasız belasız yolculuklar.

CurvaSs

kavak'ta sorun halledilirse buraya, kırıkkale'ye gelene kadar yollarda sıkıntı olacağını sanmam. ben trabzon deplasmanı sonrasında kırıkkale'ye dönerken daha büyük kar vardı, samsun'dan kırıkkale'ye 6-6.5 saatte vardım ama sorun yaşamadım. yani otobüs şoförleri dikkatli olursa sıkıntı olmaz. çorum'da büyük sıkıntı yok sanırım.

Sercan

Zaten yolların kapanmasının nedeni kardan daha çok tipi, inşallah bir aksilik olmaz...

06 onur 55

Ankara da su an kar yagısı yok havada asırı soguk sayılmaz...Sıkıntı sadece yollarda var maç saati zemini temizleyip buz üzerinde oynatırlar diye tahmin ediyoruz

mehmet yılmaz

Genelde TIR'lar devrilmiş ve yolları kapatmışlar. Onları sürekli kaldırmak gerekiyormuş.
Kırıkkale girişinde karlar araçların yarısına kadar gelmiş neredeyse, aküsü, benzini biten donma riskiyle karşı karşıya.

masbene

Alıntı yapılan: samsuni - 18 February 2012, 00:07:38
Genelde TIR'lar devrilmiş ve yolları kapatmışlar. Onları sürekli kaldırmak gerekiyormuş.
Kırıkkale girişinde karlar araçların yarısına kadar gelmiş neredeyse, aküsü, benzini biten donma riskiyle karşı karşıya.
kırıkkalenin girişi de harbi psikopat biryer bir de elmadağ rampası