STSL 2011-2012 / 27.Hafta | Ankaragücü - SAMSUNSPOR'UMUZ: 0-3

Başlatan germencisse, 12 February 2012, 19:13:43

« önceki - sonraki »

ugrass

minci

An aragücünde savunmanın belkemiği Aydın sakat. Oynamıyor.

55ertan

ankaragücü ilk yarim saat savasiyor, birinci golden sonra dagiliyorlar hep

cembaba

Şu takım bu sene ligde kalsın. Seneye gerçekten zirveyi zorlayacağız. Acayip hisler içindeyim. Şehir ayağa kalkacak. Yönetim - Şehir el ele güzel günler göreceğiz...

Desiqner

Alıntı yapılan: CemBaba - 15 February 2012, 01:38:49
Şu takım bu sene ligde kalsın. Seneye gerçekten zirveyi zorlayacağız. Acayip hisler içindeyim. Şehir ayağa kalkacak. Yönetim - Şehir el ele güzel günler göreceğiz...

İnşallah kalırsak birdaha kimsenin gücü yetmez bizi düşürmeye...

furkan5534

ınsallahh.Yazına sonuna kadar katılıyorum.cıddı anlamda butunlesme oluyor

brigand

Yıkarız bu gezegeni. Tırnak içinde söylüyorum yıkarrıızzz : )

Burak

İnanır mısın kaç gündür bunu düşünüyorum. Efsane adayı bir başkan , çok sevmemiz muhtemel bir teknik direktör ,yıllarca dilden dile anlatılacak bir lider bir yıldız,  gelecek vaat eden bazı gençler üzerine takviye ile seneye çok başarılı olacakmışız hissi uyanıyor bende de . Hayırlısı tabi ki önce bu sezonu halletmemiz gerekiyor

binikalamadım

inşallah ilkleri yaşıyacağız

ilk deplasman galibiyeti
ilk üst üste galibiyet :_nazar

muzaffer4

Stoper

Bir aksilik olmazsa deplasman tribünündeki yerimizi alıyoruz.

Sakatsız,cezasız şu maçı 3 puanla atlatalım.

Samsun düştü diyenlere inat seri galbiyetlerle kurtulalım şu bataklıktan.

burakbas

KareAs55

ilk gol önemli erken gelecek gol çok rahat farka götürür bizi...

Bana sorarsanız fark atmalımıyız atmamalıyız ? Bence burdan alınacak farklı sonuç takıma özgüven getirir ve rakiplerimize çok sağlam şekilde gözdağı vermiş oluruz. İlkdevre 1 puan verdik Ankara'ya artık 3 puan zamanı başka şansımız  yok.

FaTiH_HaN

Ben hala ilk devredeki Ankaragücü maçındayım, nasıl vermiştik maçı 2-0 dan  :kafa: dönüp geriye baktığımızda o kadar gereksiz puanlar kaybetmişizki o maçlardan 3 puan alabilseydik kim bilir şimdi neleri hesaplıyorduk  :( Ama bu sefer 3 puandan eminim, 3 te 3 e doğru emin adımlarla...

King Of The North

Samsun düşer diyenlerin suratına tokatı yapıştırmak istiyorum sezon sonunda, onun için hemen herkesin 3 puan alıp gittiği başkentten 3 puandan başkası yalan bize, sonra Bursa galibiyetiyle inceden moraran suratlar göreceğim inşallah az kaldı...