STSL 2011-2012 / 26.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Eskişehirspor: 3-1

Başlatan germencisse, 06 February 2012, 23:21:08

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

insallah hepiniz statda olan taraftarlarimiz mac sonu böyle cikarlar

erol taş kahkahası

Sol Açık

Çok zor maç olacak. Eskişehir ortasahada çok iyi ama gol pozisyonu üretme ve atmada sıkıntılı. Biz ise yemekte rakiplere pek sorun yaratmıyoruz...

Eskişehir'i ortasahada bozarsak maçı alırız. Ortasahamızın mücadeleciliğine çok ama çok ihtiyacımız olacak.

Az gollü bir maç bekliyorum, ama malum biz Samsunsporuz, ne zaman ne yapacağımız belli olmaz!..  ;)

mehmet yılmaz

Samsun'da hava açık, güneşli. Sıcaklık 8-9C kadar.

Biletix'ten aldığımız bilgilere göre Şirinler kale arkasının tamamına yakını satılmış. Maratonda da epey bir satılan bilet olmuş. Toplamda 12.000 kadar bilet maçtan bir gün önce satılmış durumda. Gişelerden satılacak olanlarla birlikte şehir takımına sahip çıktığını bir kez daha göstermiş olacak. Artık top futbolcularda...

Kazanalım, yolumuza bakalım...

cany

3te3'ün ilk adımı. Bunu alalım kalsın 2 hadi inşallah. Sonrasına bakarız

Theofanis Gekas

ben daha bilet almadım sıkıntı olmaz herhalde dimi

Atakumlu

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 12 February 2012, 14:01:57
ben daha bilet almadım sıkıntı olmaz herhalde dimi

kardesim en kısa surede biletini almaya calıs yoksa bulma konusunda sıkıntı yasayabilirsin...ibb macında misafirim vardı bileti staddan alırım dedim asırı bir kuyruk vardı vede bilet kalmamıstı mecburen kale arkasından aldıydım ... sende bu duruma dusme bence  ;)

emre

bu maça kalp dayanmaz, izleyemeyeceğim büyük ihtimalle..

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 12 February 2012, 14:03:56
kardesim en kısa surede biletini almaya calıs yoksa bulma konusunda sıkıntı yasayabilirsin...ibb macında misafirim vardı bileti staddan alırım dedim asırı bir kuyruk vardı vede bilet kalmamıstı mecburen kale arkasından aldıydım ... sende bu duruma dusme bence  ;)

kombine ayarlamaya çalışayım o zaman,dışarda kalırsam intihar ederim  :(

Cheregi

@Samsunspor Resmi Facebook Sayfası

AlıntıStadyum gişelerinde maç bileti vardır.Bilet ix satış noktalarında maç günü bilet satışı yapılmamaktadır.Taraftarlarımıza duyurulur

isa55

GurbetciFanatik

Gekas-Bance-Zenke-Ekigho

her birinizden gol bekliyorum

alin su maci 4 - 1

GurbetciFanatik

twitter

bizim maçın yayını başlamadı daha gelir 10 dkya

ahmetsefa55

ertugrul

adem kelhar bahia uğur

fink