STSL 2011-2012 / 26.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Eskişehirspor: 3-1

Başlatan germencisse, 06 February 2012, 23:21:08

« önceki - sonraki »

Uğur Yıldız

yarın yenersek ligin tozunu atmaya başlıcaz artık bütün kalbimle inanıyorum.

nomak55

takmın ruhsuzlupu beni endişelendiriyor karabük maçında gördükkiii ne yazıkki topçular çok lakayıt davranıyor

deriaKR

bence mac 2-1 ...bitecek önce biz atacaz 1-0 sonra 1-1 olacask devre arasi bakkal gazi verecek 62-dk basacaz 2-1....samsunum benim biricik seevgilim syöel senden baska kimim var benim ...vurdun gol olsun geksas bance m.yildo

55ertan

Defans komple degisecek insallah uyum sorunu yasamazlar.
Golü erken buluruz insallah.

kumköylü ahmet

defans??? bance ????? bu soru isaretleriyle cikacaz maca.ALLAH yardimcimiz olsun insallah..o stadda bosyer kalmasin ki bu eksiklerimizi unutturalim onlara

BabaYiğitSamsunlu

Bugün yenmeliyiz.
Bugün bu takımın üsütünden rant sağlayanların yaptıkları oyunları başlarına yıkmak için yenmeliyiz.
Bugün bu takım nasıl bir Direniş takımı olduğunu göstermek için yenmeliyiz.
Bugün yenmeliyiz ve düşmemeliyiz.
Ha düşersek ne mi olur..
Canın sağolsun Samsunsporum evyvallah der yine peşinden geliriz.
Ama bugün yeneceğiz...
Ellerini oğuşturanları kördüğüm edercesine hemde..
Bugün tribünde gırtlakları patlarcasına bağıran Gerçek Samsunspor taraftartarı sayesinde yeneceğiz.
Bugün yediği ekmeğe İhanet etmeyen topçular sayesinde yeneceğiz.
Velhasıl kelam...
"KARANLIĞIN İÇİNDEN BAK GÜNEŞ DOĞUYOR,SALDIRSANA SAMSUNUM 3 PUAN GELİYOOORR..- İNŞALLAAHHH.-"

http://www.izlesene.com/video/allahim-sen-samsunsporumuza-guc-ver/5642561

Shane_Falco

Malum yarın üni'ler açılıyor.O yüzden maç saati sırasında otobüste olacağım ve bu sezon Samsunspor'umuzun maçını ilk defa izleyemeyeceğim.

Geçen sezonda deplasmandaki Denizlispor maçına denk gelmişti yolculuğum ve kendi kendime totem yapıp babama maç bitince skoru söyle bana dedim.Malum o maçı 1-0 almıştık.Bu günde aynıları yaşanacak maçı izleyemeyeceğim maç bitince de 1-0 kazandığımız haberini babam bana bildirecektir....

silopilimuhsin

Maç günü saat geçmek bilmiyor eskişehir yenecek güçteyiz ve yeneceğiz

GurbetciFanatik

Bugün mac günü ve ben rüyamda Samsunsporu görmedim.
Bu demek 3 Puan GARANTI oldu.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

fanatik samsunsporlu

vagus

Ben dün ne hikmetse şampiyonlar ligindeyiz ve almanyadan adını hatırlamadığım bir takımla oynuyormuşuz gibi gördüm.. malesef fark yedik ama rüyalar tersine çıkarmış:)

cembaba

Bu heyecanı başka hiç bir şeyde yaşamadım. Allah'ım sen yardım et :(

King1965

YGS sınavına gırerken bu kadr heyecanlı degıldım  :(

burakbas

kamuri

biz hazırız geliyoruz utandırmayın bizi allahım sen yardım et