STSL 2011-2012 / 24.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Fenerbahçe: 3-1

Başlatan ibrakadabra55, 29 January 2012, 16:09:05

« önceki - sonraki »

twitter

Valla ben bir artniyet olarak atildigini sanmiyorum o mansetin

mehmet yılmaz

Yazıyı ben de okudum, hoşuma bile gitti...
Zorba'yı okumuş biri olarak direkt saklıma Kazancakis ve Zorba geldi.
Gereksiz bir alınganlık gösrtermiş olabiliriz...

Sol Açık

Alıntı yapılan: samsuni - 03 February 2012, 22:18:42
Yazıyı ben de okudum, hoşuma bile gitti...
Zorba'yı okumuş biri olarak direkt saklıma Kazancakis ve Zorba geldi.
Gereksiz bir alınganlık gösrtermiş olabiliriz...

Aynı fikirdeyim, zaten çalan müzik de Zorba filminden, yani hiçbir art niyet yok bence de...

Sol Açık

mehmet yılmaz

Kitapta "iki de keklik bir kayada ötüyor" türküsü de vardı, tabii ki Türkçe olarak...
Dediğim gibi bence yanlış bir tepki verilmiş.
Bu arada Gekas, Kazancakis okumamış :)
Bizzat sormuştum..

Sol Açık

Ya şu Fenerli yazarlar yok mu, kudurtuyorlar adamı. Kendisini tanımam, maç yorumlarını okurken Fanatik'te denk geldim, Tamer Bağlan:

"Hepsi bir kenara da, futbol yaşamında ilk kez Fenerbahçe galibiyeti gören Mesut Bakkal'ın, takımı 3-1 öndeyken yaptığı çirkinlikler ne! Bu kadar mı büyük kininiz, kuyruk acınız! Bu günler geçer; siz de geçip gidersiniz! Oysa, sonsuza kadar yaşar Fenerbahçe. Ayrıca, maç ya da yarış kaybeder sadece, asla yenilmez!. Ve asla sürünmez, takla atmaz sizin gibi!"

*******! Sevinen bir teknik adama yaptığın yoruma bak, esas senin kuyruk acın var. Eski günleri hatırladı herhalde...

http://www.fanatik.com.tr/Fenerbahce-Surunmek_6_YazarDetay_251901_30.htm

ahmetsefa55

tamer bağlan'a diyeceğim şu ;

nası koydu Samsun kocaman kocaman kocamaannnn =)  :-*

Burak

Alıntı yapılan: Sol Açık - 03 February 2012, 23:44:04
Ya şu Fenerli yazarlar yok mu, kudurtuyorlar adamı. Kendisini tanımam, maç yorumlarını okurken Fanatik'te denk geldim, Tamer Bağlan:

"Hepsi bir kenara da, futbol yaşamında ilk kez Fenerbahçe galibiyeti gören Mesut Bakkal'ın, takımı 3-1 öndeyken yaptığı çirkinlikler ne! Bu kadar mı büyük kininiz, kuyruk acınız! Bu günler geçer; siz de geçip gidersiniz! Oysa, sonsuza kadar yaşar Fenerbahçe. Ayrıca, maç ya da yarış kaybeder sadece, asla yenilmez!. Ve asla sürünmez, takla atmaz sizin gibi!"

*******! Sevinen bir teknik adama yaptığın yoruma bak, esas senin kuyruk acın var. Eski günleri hatırladı herhalde...

spor yazarlığını bıraksın Kalp Gözünde falan oynasın hayal gücü yüksek arkadaşın

ali ihsan

Ağzından ishal olmuş dipten dolmadan köşe yazarı yaparsan aha böyle ortalığa bevleder...Beter olun beter.....

jorgensen55

Fenevliysen maça 1-0 önde başlarsın heveslenirsin , Gekas diye biri çıkar 3 tane atar 3'ün 1'ini alırsın hevesin kaçar.. :):)

Tamere gelsin bu 3'ün 1'i KOCAMAN...

cgr

Alıntı yapılan: Sol Açık - 03 February 2012, 23:44:04

tamer.baglan@fanatik.com.tr

Merhaba,

Size nezaket ile yazmam gerekecek ama siz ondan anlamayacaksınız...

Samsunspor- Fenerbahçe maçı sonrası yazdığınız yazı için bu mail. O yazıyı yazarken ne kullanıyorsanız lütfen bir doz da bana...

Futbolda her sonucun olacağını siz bilmiyormusunuz ? Fenerbahçe illa her maçını yenmek zorunda mı ? Bu nasıl bir kuyruk acısıdır anlamş değilim.Sanırım eski "Arkayı Fenerleyelim" sloganı sizi çok yaralamış...

Son sözü; sizde sanırım Fenerbahçe camiasına hoş görünmek için takla atıyorsunuz...

Çağrı KAHYA
Turkcell Superonline Satış Uzmanı

mehmet yılmaz

Ulusal basından

Alıntıİnanın, kırk yıl düşünsem böyle bir başlık atacağım hiç ama hiç aklıma gelmezdi.
Gekas-Hellas!
Diyeceksiniz ki, o da ne?
F.Bahçe'ye bir dönem "Acıların takımı" yakıştırmasını yaptıran Samsunspor'dan acının lezzetli sunumu Gekas!
Daha neti, golcünün tarifi; golün arifi Gekas.
İhtiyar kurt, sadece kariyer değil; kariyerini konuşturan dinamit gibi bir usta.
Hayranlık uyandırmadı, desem yalan olur... Penaltının kralını atıyor, ağızım açık seyrediyorum, o parmak ısırtan vuruşuyla Volkan gibi Avrupa'nın en iyi kalecisini terse yatırışını.
Peh, peh, peh!
Yahu, alenen bu bir Yunan mezalimi!

Hasan Sarıçiçek - Türkiye

AlıntıEfaristo* komşu ( Teşekkürler )
Bir Gekas, teslim aldı dün Fenerbahçe'yi. Dört pozisyona girdi, dördünde de stoper hatası. Bir penaltı yaptırdı. O da stoper hatası. Penaltı dahil ilk golde Serdar. Üçüncü golde Yobo.

Oyun içerisindeki eşleşme Gekas-Serdar. Güya Serdar genç. Diri. Agresif. Gekas, neredeyse her pozisyonda devre dışı bıraktı o Serdar'ı. Aklını kullandı. Deneyimini kullandı. Vücudunu kullandı. Vuruş becerisini kullandı ve Fenerbahçe'yi üç golle uğurladı.

Gekas'tan söz etmişken, bir gerçeğin altını çizmekte yarar var. Biraz da yaşı gereği, ağır. Ama gerçek bir santrfor. Zaten CV'sine baktığınızda bu gerçekle yüzleşiyorsunuz. Bu lige gelmiş, ki gelmesi Samsunspor adına büyük şans. Futbolseverler adına da büyük talih... Bir santrforun nasıl oynaması gerektiğinin canlı anlatımı Gekas. O zaman, "Efaristo Poli" komşu deyip, Gekas'ın performansına hak ettiği teşekkürü yollamalıyız.

Tabii bu arada Fenerbahçe'ye de bir göndermede bulunmayı ihmal etmemeliyiz. Ligde şu ana kadar bir Gekas'ı bile olmadığını hatırlatarak.

Samsunspor elinden geldiği ölçüde mücadele etti. Yüreğini ortaya koydu. Hırsını sahaya yansıttı. Gekas o mücadeleyi şekillendirdi.

Zeki Çol - Zaman

AlıntıGekas'ın, bildik alışıldık ciddi bakışı Samsun'a ilk geldiği günlerde biraz tedirgine dönmüş gibiydi. Tabii kolay değil! Ancak sanırım dün bu sıkıntısı tamamen ortadan kalkmıştır. Zaten 3. golden sonraki gülüşü de bunun bir sinyali. Almanya'dan gelen birçok Egeli gibi, Gekas da Türk tipi sert, kavgacı savunmalara nasıl dersler verilebileceğini kolaylıkla göstermişti düne kadar. Ama dünkü dersi özeldi ve Serdar Kesimal'aydı.
Gekas'a dönelim! Bu performansının anlattığı bir şey var. Geçen sene Cenk Tosun'un anlattığıyla aynı. Bundesliga'da antrene edilmiş oyunculardan bir sene yararlanabilirsin! Yararlanmalısın! Ama o kadar! Yani eğer bir eğitim zinciri oluşturamadıysan Bundesliga'dan golcü al! Yarım sezon boyunca öyle bir işine yarar ki Samsun'da bile Sirtaki çalarsın!

Mehmet Demirkol - Fanatik

erkutdem55

Hakedene hakkını verenler de var Allahtan az da olsa.

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Ollivanders

Türkiye'nin önemli bir spor gazetesinde spor yazarlıgı yapıyorsunuz. Bir köşeye sahipsiniz. Ama bir yazarın sahip olması gereken saygıya ve sakinliğe sahip değilsiniz. Örneğin ;

Şu satırlarda KÜÇÜMSEMEK , ALAYCI TAVIR , SAYGISIZLIK ve HAKARET ne isterseniz var. Bir yazarın olaya yaklaşımı bu mu olmalı ? Oynadıgınız takım SAMSUNSPOR . Öncelikle SAMSUNSPOR Camiasına ve Büyük Taraftarına saygı duymak zorundasınız . İkincisi küme düşme hattında bulunan , her maçı final olan bir takımın hocasından bahsediyorsunuz. 3 puanın ilaç olacagı bir takımın hocasının heyecanlı olmasının normal olması gerektigini de anlamış olmanız gerek. Bu davranışları kin , kuyruk acısı olarak betimlemek sizin düşünceniz ve yersiz , anlamsız. Bu günler gelip geçer evet ama  SAMSUNSPOR da sonsuza kadar yaşar ve yaşayacaktır da! Amatöre de düşse herkes SAMSUNSPOR'un varlığını bilecek! Fenerbahçe düşer , çıkar umrumda değil olamaz da ama ( sizde olmayan )saygım sonsuz! Son olarak sürünmek , takla atmak kelimeleri... Yorumsuz...

Son sözüm yazar olarak rakibinize saygı duymasını bilin. Tarafsınız , Fenerbahçe taraftarısınız. Ama galip gelen takımı kutlamasını , galip gelen takımın hocasını yerden yere vuracagınıza ilk önce tebrik etmesini  ve herşeyden önce CAMİALARA , TARİHİNE ve TARAFTARINA saygı duymayı öğrenin . Bir okur olarak size tavsiye ister dikkate alırsınız ister almazsınız siz bilirsiniz.

BAŞKA DİYE SORANLARA İNAT SADECE SAMSUNSPOR diyebilen bir SAMSUNSPOR taraftarı...

Diye mail attım Taner Bağlan'a saygısız.

mehmet yılmaz

Zaman Gazetesinde haftanın 11'inde 3 Samsunsporlu var :)

Ayrıca, koreografiden de bahsedilip, haftanın olayı denmiş.

Üstelik,

AlıntıFUTBOLCU

Gekas (Samsunspor)

Samsunspor'un Yunan forveti Gekas, devre arası geldiği Türkiye'de harika işler yapmaya devam ediyor. Takımının F.Bahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçta üçleme yaparken oynadığı başarılı futbolla galibiyetin mimarlarından birisi oldu.

TAKIM

Samsunspor/Mersin İdman Yurdu

Ligde kalma mücadelesi veren Samsunspor, taraftarının büyük desteğini arkasına alarak oynadığı maçta geriye düşmesine rağmen Fenerbahçe'yi 3-1 ile devirdi. Son 6 maçını kaybeden Mersin İdman Yurdu ise Beşiktaş'ı İstanbul'da 1-0 mağlup etmeyi başardı.

TEKNİK DİREKTÖR

Mesut Bakkal

Fenerbahçe'ye karşı Samsunspor'un başındaki ilk maçına çıkan Mesut Bakkal, tecrübesini konuşturdu. Doğru oyun planı ve yerinde hamlelerle takımı için hayati derecede önem taşıyan müsabakadan mutlu ayrılan hoca oldu.

:) :)