STSL 2011-2012 / 24.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Fenerbahçe: 3-1

Başlatan ibrakadabra55, 29 January 2012, 16:09:05

« önceki - sonraki »

supernatural_55

Böyle bi mutluluk yok kareo için emeği geçen herkese teşekkürler veee stefanisssss gekasssss:D ulan ne güldürdün beni ender hoca yahu:D çok şükür ya böyle iyi oyunla 3 puan almayı na kadar da özlemişim ağladım 3.golden sonra mutluluktan oh be ooohhhh

kutsalforma

demekki isteyince oluyormus? fbye 3 tane atiyosan, bu ligde dumanini attiramayacagin takim yoktur! herkezi duman edebilirsin demekki?
fb resmen gekasin kurbani oldu! haydi kirmizi simsegim, cak cakabildigin kadar.
bu arada seni seviyorum sirtakici gekas
bu macin üstüne bi büyük OUZO gider  :D

muzaffer4

AlıntıGekasın sirtaki gecesi başlığı yerine Gekasın gerdek gecesi olmalıydı :D

sporx ten bir yorum..

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: Cheregi - 02 February 2012, 21:28:59
E hadi aç artık Karabük maçı başlığını kardeşim neyi bekliyosun?   ;)

Kardeş önce açmışlar pardon ya daha kaptırmam ama  :(

kıbrıslı_mete

Şu teknik adam değişikliğini devre arası yapsalardı ya, ama inş bu sene lige devam edeceğiz. biz düşmeyeceğiz. Gekas sen ne büyüksün yaa, ligin ilk yarısı kafamızda saç bırakmadı afrikalılar yaa. inş bu maç, fitili ateşleyecek ve galibiyet serisi devam edecek. manisa da yeniliyor şu an. hayırlısı bakalım

afb28

Tebrikler kardeşler/ağabeyler.. Maçtan sonraki sirtaki'de bombaydı. :D

Stoper

Çok şükür kazandık.Maçın kritigini yapacak durumda değilim.
Karabük maçına geçelim..
Tebrikler Samsun'um!! Tebrikler Gekas!!

cembaba

02 February 2012, 23:17:59 #442 Son düzenlenme: 02 February 2012, 23:43:01 CemBaba

Deli miyiz neyiz, ama harbi hastasıyız bu armanın !  samsunspor_x

masbene

gekas'ın son golünden sonra sevince boğulan yedek kulübemizi gösteriyor kamera. uğur boral ın mimikleri hiç hoşuma gitmedi sanki gole üzülmüş gibi bir de fenerlilerin kulübesine bakıyor. bu önyargı değil bendeki, çünkü oyunda kaldığı sürede de ayakları geri geri gidiyordu sanki, oynamak istemiyor gibiydi. bir bana yanıldığımı kanıtlayabilir mi?

ElbistanLı4655

Dünyada Sevdiğim Tek Yunanlısın Gekaas <3 Kralsın be  :evet: :evet: :)

kutsalforma

YaşarDoğu

02 February 2012, 23:37:59 #446 Son düzenlenme: 02 February 2012, 23:42:10 YaþarDoðu

target_t.t.b

Alıntı yapılan: masbene - 02 February 2012, 23:23:43
gekas'ın son golünden sonra sevince boğulan yedek kulübemizi gösteriyor kamera. uğur boral ın mimikleri hiç hoşuma gitmedi sanki gole üzülmüş gibi bir de fenerlilerin kulübesine bakıyor. bu önyargı değil bendeki, çünkü oyunda kaldığı sürede de ayakları geri geri gidiyordu sanki, oynamak istemiyor gibiydi. bir bana yanıldığımı kanıtlayabilir mi?
kardeşim özellikle şimdi 4 5 defa o görüntüleri izledim.farklı yorumlanabilir tabi ama ilk izlediğimde hissetiklerim uğur un bu maçı çok istediğiydi.bence çok şey yapmak istediği için birşey yapamdı bu maça fazla kilitlenmiş kafasında fb ye karşı bi kin vardı sanki.yani üzüldüğünü değil aksine çok sevindiğini düşündüm.

5trawberry

Alıntı yapılan: 5trawberry - 02 February 2012, 00:52:45
Allah'ım tekrarını nasip eyle..

Yüzümüzü Güldür Rabbim..

Ne demiştik Fener Samsun'da batacak perişan olacak :)
Şükürler olsun Allah'ım..

YaşarDoğu

Penaltı anı ve Gekasın Volkanı ters köşe yapması  :ok