STSL 2011-2012 / 24.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Fenerbahçe: 3-1

Başlatan ibrakadabra55, 29 January 2012, 16:09:05

« önceki - sonraki »

furkan5534

Alıntı yapılan: samsuni - 02 February 2012, 22:20:51
Sonunda kulübede gerçek bir teknik direktörümüz var. Petkoviç denen fasulye sırığını 10 hafta önce gönderip Mesut Bakkal'ı alsaydık çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Arkayı Fenerlemek üzereydik ama Gekas gerek görmedi :) Üç tane kafi dedi büyük golcü, adamsın Gekas... Kalacağız bu ligde, çünkü çok yazık olur...

Yok böyle mutluluk :)

yaa abi cidden öyle adam ınanmıs.h.ıcı soyluyordu ınanmasam gelmezdım.cıdden adam ınanmıs.yaa gol kactı adam kendını yere attı sankı fanatık samsunsporlu.yemın ederım helal olsn ya

furkan5534

ekighonunda hakkını yememek lazım.son haftalarda cıddı cıkıs yakaladı.performansı ıyı.cok ıyı adam gecıyo.ınsallah sonumuz super olacak ve herkez utanacak! unutmadık lıgın en zayıf takımı samsunspor dedıklerını!!

RT55

yalnız volkan gekastan formasını istedi ve aldı..kesin 200. macında yediği 3 gol hatrına şömimesinin üstüne asacaktır o kutsal formayı...

furkan5534

Alıntı yapılan: RT55 - 02 February 2012, 22:30:33
yalnız volkan gekastan formasını istedi ve aldı..kesin 200. macında yediği 3 gol hatrına şömimesinin üstüne asacaktır o kutsal formayı...

:D :D :D çerçeve yaptırır duvarına asar.çocuklarına gösterir.bak oğlum 2.2.12 gekasın bana 3 un 1 ını verdıgı gun :D

masbene

tebrikler samsunsporum tebrikler yunan dostumuz kral gekas

furkan5534

F.Bahçe'ye Aghahowa'yı hatırlattıFenerbahçe'ye üç gol birden atan Theofanis Gekas, Süper Lig'de Julius Aghahowa'nın ardından sarı-lacivertli takıma hat-trick yapan ilk isim oldu.

Devre arasında Samsunspor'a gelen Theofanis Gekas Süper Lig'de oynadığı 5 maçta 6 gol attı. Fenerbahçe maçında ht-trick yapan Gekas böylece Samsunspor'un bu sezon Süper Lig'de en çok gol atan oyuncusu oldu. Samsunspor takımında Gekas dışında en çok gol atan isim 4 gol ile Aristide Bance oldu. Aristide Bance bu sezon 17 maçta görev yaptı.

EN SON AGHAHOWA HAT-TRİCK YAPMIŞTI

Fenerbahçe karşısında Süper Lig'de en son Kayserispor formasıyla Julius Aghahowa hat-trick yapmıştı. 2008-09 sezonu 6.haftasında 05.10.2008 tarihinde (1215 gün önce) Fenerbahçe'nin sahasında 4-1 yenildiği maçta Aghahowa 3 gol birden atmıştı.

BURAK YILMAZ'DAN SONRA GEKAS

Samsunspor'un sahasında 3-1 kazandığı Fenerbahçe maçında Gekas 3 gol birden attı. Yunan oyuncu böylece bu sezon Süper Lig'de hat-trick yapan 2.oyuncu oldu. Trabzonsporlu Burak Yılmaz bu sezon 4.haftada Karabükspor karşısında, 17.haftada Orduspor maçında hat-trick yapmıştı. Theofanis Gekas en son 21.03.2010 tarihinde Wolfsburg deplasmanında Hertha Berlin formasıyla 3 gol birden atmıştı.

MESUT BAKKAL'IN İLK F.BAHÇE GALİBİYETİ

Süper Lig'de 2005-06 sezonunda beri çeşitli takımlarda görev alan Mesut Bakkal kariyeri boyunca Fenerbahçe karşısında ilk kez bir lig maçını kazandı. Oynanan 10 maçta ilk kez kazanan Mesut Bakkal diğer 9 maçta 9 yenilgi almıştı.

Ekrem

:holey: :holey: :holey: :holey: :deli: :deli: :deli: :deli: samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

GEkassss Naptın sen öyle ya hala yerimde duramıom mutluluktan

furkan5534

Alıntı yapılan: Ekrem - 02 February 2012, 22:39:46
:holey: :holey: :holey: :holey: :deli: :deli: :deli: :deli: samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

GEkassss Naptın sen öyle ya hala yerimde duramıom mutluluktan

kim durabiliyor ki ya :D gekaasss gekaaas gekaassss adam kingg ya  samsunspor_x samsunspor_x

muzaffer4

iyi oynadık aslında her maçta böyle oynuyoruz bu maçta gekasın yerine bance olsaydı bu maçı alabilirmiydik...

furkan5534

Alıntı yapılan: ekigho55 - 02 February 2012, 22:42:39
iyi oynadık aslında her maçta böyle oynuyoruz bu maçta gekasın yerine bance olsaydı bu maçı alabilirmiydik...

dıt dıt dıt hıc sanmıyorum :(

buonanotte

Mactan sonra volkanın Gekasın formasını alması çok ilginçdi.  .:.:.

target_t.t.b

Fener Rum Patriği Bartelemous'dan açıklama:Gekas'ı afaroz ettik:)))

furkan5534

ademin maç önceleri dua etmesine hastayım.. helal olsun adem maç bittiğindede diz çöküp şükretti  >l< samsunspor_x

RT55

Alıntı yapılan: target_t.t.b - 02 February 2012, 22:54:58
Fener Rum Patriği Bartelemous'dan açıklama:Gekas'ı afaroz ettik:)))

ne derse desin gekas bizimdir..  ;D

hala kızı

işten çıktım  koştura koştura bir cafeye attım kendimi..Tam maç başlamak üzeri idi girişte bir arkadaşıma rastladım biğr yandan ayak ustu sohbet ederken diğer yandan içeride bulunan ekrana dikmiştim gözümü,bir iki lafa daldım derken gooooollll sesi birbirine sarılan febeliler  :(hemen içeri geçip bir köşeye oturdum o an gol tekrarını gösteriyor tv ulaaaaannn kazma kemalllllllll dedim(!)herkes döndü bana baktı yüzünde ki aşağılayıcı gülümseme ifadeleri ile.....sonra
1 GEKAS
2 GEKAS
3 GEKAS :)KIRMIZIıIıIıIıIı BEYAaAaAaAaZZZZ SAMSUN ACIMAaAaaAaaZZZZZZ ;D

DİP NOT:ELE İNAT KAREOGRAFİSİ TAKDİRE ŞAYANDI AĞIZLARINI 3 PARMAK AYIRAN FEBELİLER HAYRANLIKLA BAKIYORLARDI  >l< >l< >l<