Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

King1965

Bizim yönetici abilerimiz gelecek para olduğunu bilseler söke söke alırlar :)

burakbas

Asbaskanimiz avukat, bir bildigi vardir. Bosa kurek cekip, ugrasmaya gerek yok. Onumuze bakalim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yirmiuc

Alıntı yapılan: Desiqner - 21 October 2012, 02:31:30
İCRA DAVASI NEDEN GERİ ÇEKİLDİ
Yılmaz, "19 Mayıs Stadı'na ve tesislerine reklam tabelası asanlar paralarını bile ödemedi. İcraya verdim. İcraya verdiğim kişileri ise şimdi Samsunspor kulübü ile kol-kola görüyorum. Bu nasıl iş anlayamadım. Başkan Emin Kar, bu paralarını toplasın. Ayrıca Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda Teknik Direktör Mesut Bakkal'ı icraya vermiştik. Ancak bu icra kulüp tarafından geri çekildi. Bu icra takibi neden çekildi. Bunu bir anlatsınlar. Haklı olunan bir davadan kulüp neden vazgeçer. Bunu anlamak mümkün değil" dedi.

Siteden açıklama yapacak bir abimiz,kardeşimiz varmıdır acaba ?

19 Mayıs Stadı'na ve tesislerine reklam tabelası asanlar paralarını bile ödemedi. İcraya verdim. İcraya verdiğim kişileri ise şimdi Samsunspor kulübü ile kol-kola görüyorum. Bu nasıl iş anlayamadım.

bu kısım da önemli.

samsunmania

Zannedersem Çalık Yedaş ile ilgili söylemler bunlar.
Posta koyacaksan bırakmayacaktın Kazım Başkan. Ne yapsın yönetim? Tabii ki iyi geçinecek, hukuki sıkıntıları deşelemeyecek. Gayet de iyi yapmış Emin abi. Kazım Başkanın Yedaşla arasındaki kişisel sıkıntının faturasını neden kulüp ödesin? Yetmedi mi bu kulübün ödediği faturalar?
Bu açıklamayı yapacağına ben para istemiyorum ya da süperlige çıkınca alacağım gibi işe yarayan cümleler kurabilirdi.

Theofanis Gekas

e kazım denize düştük sayende şimdi de yılana sarılıyoruz

ahmetsefa55

kazım havaya sıkıyomuş beyler içiniz raad olsun.yok öyle birşey.
gerekli açıklamalar yapılcakmış  ;)

Theofanis Gekas

hem takımı hem hocayı sevmem inşallah düşerler

FaTiH_HaN

06 November 2012, 01:34:44 #457 Son düzenlenme: 06 November 2012, 01:38:22 FaTiH_HaN
Petkoviçi daha erken gönderip mesut bakkalı daha erken getireydik ligde kalırdık, mesut bakkalıda karabüğüde sevmem ama bizim yapamadığımız erken hamleyi yaparak ligde kalma şanslarını arttırdılar.

samsunmania

06 November 2012, 01:49:45 #458 Son düzenlenme: 06 November 2012, 01:54:18 samsunmania
Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 06 November 2012, 01:34:44
Petkoviçi daha erken gönderip mesut bakkalı daha erken getireydik ligde kalırdık, mesut bakkalıda karabüğüde sevmem ama bizim yapamadığımız erken hamleyi yaparak ligde kalma şanslarını arttırdılar.

Kardeşim çekirge 1 zıpladı, 2 zıpladı bu sefer patlar Karabük bence. Biz de 2005 den önce çok sıyırdık ama sonunda düştük.İstikrar olmayınca sonuç hüsran oluyor. Beter olsun minik teseliler. Samsun kümeye seslerini hayatta unutmam.

samsunsporlu1994

Karabükspor hiç bir zaman bir Süper Lig takımı olmadı olmazda. Karabüksporun yeri belli,bu senede oraya doğru gidiyorlar zaten. Mesut Bakkal'a gelince Karabükte bir şey yapacaksa 10. haftada gelmesi bir avantaj onun için ama ben pek birşey yapacağını sanmıyorum.

samsun 55

Desiqner

isa55

ahmetsefa55

konu uzasın istemezdim ama içimde kalmasın.söylemek istediğim bir kaç şey var.

biraz baktım.mesut hocayla 11 maça çıkmışız.6 galibiyet 1 beraberlik 4 yenilgi almışız.

yenilgilerimiz içinde sivas ve kayseri maçları var.

kayseride ekigho faciası , sivas maçında ise hakemin vermediği penaltı + uğurun beceriksizliği yüzünden kaybettiğimiz puanlar var.

mesut hocanın galibiyet yüzdesi %55.

bu benım bıldıgım kadarıyla tarihimizin en yüksek galibiyet yüzdesi.

mesut hocayı savunmak istemiyorum ama ortada bazı gerçekler var.

kazım yılmaz yonetımı elını cabuk tutup beledıye macına yetıstırseydı belkıde bugun cok farklı seyler konusuyo olacaktıık.

olan oldu.düşen düştü.giden gitti.

ama bazı şeyleri de söylerken biraz düşünüp ondan sonra söylemek gerekiyo.

babasamsunlu

dışradan görünen ile içerden* görünen farklı da olsa mesut hocaya,bance veya zenkeyi kazanmak yerine direk şutlaması ve son maçtaki inanılmaz fink ve hakanı daha çok uzun bir süre varken oyundan alması dışında çokta kızacak bir şeyimiz yok.

*İçerden görünen : Gekası kıskanıyormuş :) :)