Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Bu takımı Mesut Bakkal düşürmedi. Kimseye haksızlık yapmayalım. Mesut Bakkal bizim babamızın oğlu değil. Petkoviç yerine Mesut Bakkalla lige başlansaydı Mesut Bakkal geçen sene ki kadromuzdan kaç tane oyuncuyu transfer ederdi. Mesut Bakkal kendi kurmadığı bir takımı son haftaya kadar bir umutla getirdi. Karabükspor Mesut hoca gelmeden önce nasıl oynuyordu şimdi nasıl oynuyor. Ben bir hocanın takıma bu kadar etki yaptığını daha görmedim. Ligin başarılı hocalarından biri orası tartışılmaz.

Sercan

Mesut Bakkal karaktersiz bir adamdı bence ama yapılabilecek en iyi işleri yaptı..

Sadece Samsunspor

Mesut Bakkal bize devre arası gelseydi kesinlikle ligde kalırdık açık ve net. Karakterini bilmem ama td anlayışı çok iyi.

s_uzunkaya

samsunsporumuzun ligde kalacağa ihtimaline karşı "düşsekte bırakmayacağım" diyerek, düşmeme durumunda gönülleri fethetmiş(!) biri olarak gelecek sezonda takımda kalma adına çirkin siyaset  güdebilecek sinsilikte ve akabinde düşer düşmez triplerle "yok ayrılacam yok" diyebilcek kahbelikte, bir insanı hala neden konuşuyorsunuzki???

_SoN_

feticalik

bırakın şunu.
"Ben böyle bir yönetim görmedim. Düşse bile kalabilirim"
sonra..
"ben öyle birşey demedim. Ben dedim ki: abfhjdasvfdhgjfvdahgvfahgvfdkfvakh"

samsun 55

Mesut Bakkal: Gekas ukalanın teki. Gitsinler Samsunspor'un doktoruna sorsunlar. Ben doktor değilim

Turuncu

babasamsunlu

o ibnleği yaptıysan mesut ******* daha ne diyeyim...
son maça forvetsiz çıktık ya la..
banceyi gödnerdin,zenkeyi kadro dışı bıraktın gekasıda eğer bu şekilde yediysen allah bin türlü belanı versin..  :kafa: :kafa:

celebi

Bence birazda gekasa bakalım derim

beşnumara

Gekas bizdeyken sakattı da levanteden ayrıldığında mesut bakkal oraya buraya sakat almayın demiş olabilir.
Sivas maçında hakan ile finki oyundan aldın ya sen bir insan kafasına sıkmak istese ancak bunu yapardı. Kalpar gibi abdülaziz gibi sen de hala Samsunspor'un ekmeğini yiyorsun.

Kaya

Mesut Bakkal kriz yönetimini idare edemeyip bizim düşmemize neden olan kişidir.Son maçların skorlarına bakarak aldanmayalım..Kendisi de kendi ağzıyla ben takıma hiçbir teknik taktik bir şey vermedim.Sadece gaz vererek maçlara çıktık demiştir.

Ligin son maçlarına çıkıyorsun Bance'yi idare edemiyorsun Zenke'yi idare edemiyorsun ve şimdi de Gekas muhabbeti.Kusura bakmasın Mesut Bakkal ben Gekas'a inanırım.

Sercan

Gekas olmasaydı, Mesut bira zor takım bulurdu bu sene..

FaTiH_HaN

Sol Açık

Karabük'te de çok parlak bir başlangıç ve güçlü takımlara karşı galibiyetler sonrası küme düşme potasına emin adımlarla ilerliyor.