Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

bizim solda ne adam var ne alternatik solumuz çökmüş durumda ufuk olsaydı dicem iyiki gitti s..gitsin diyenler olucak ama en azından kulubende adam olucAK DÜN BENCE TAM UFUKUN MAÇIYDI ADAM EKSİLTİM ARAYA NE KADAR TOP atabilsek kar oklucaktı ve en azından daha çok pozisyona girip gol atma şansımız olucaktı.

ahmetsefa55

rakıp 10 kişi kalmış.
yenal ı çıkarıp uğuru sol beke koysan ; beklerınle oyunu kanatlara yaymaya çalışsan...

emre

biz bu takımın bize neler yaşattığını gördük hoca yeni yeni şahit oluyor,nereden bilsin bu takımın böyle gol yiyebilen bir takım olduğunu.Bence Uğur Boral'ı oyuna alıp Ekigho'yu çıkarması büyük riskti. Daha iyi oynadığını görmediğimiz Uğur girdi ve sağolsun formunu devam ettirince Ekigho da boşuna çıkmış oldu. Uğur bizim yedek kulubesinde ki umutlarımızdan biriydi ama sahadaki iyi kötü bizi ileriye götüren Ekigho'dan olduk.

Theofanis Gekas

maç sonrası basın toplantısını izleyenler Mesut hocanın kalitesini ve adamlığını anlayabilir...40 yıllık Samsunlu gibi konuştu helal olsun

fanatik samsunsporlu

evet ben de dinledim.inşallah futbolcuları hizaya sokacaktır

ngonge

Bance-Gekas'lı nasıl bir kurulumla çıkacak cidden merak ediyorum.

FaTiH_HaN

------------Ertuğrul-------------

---------Akaki----Bahia----------

Adem-----------------------Uğur

--------M.Ceylan---Fink---------

Serdar------------------Murat(c)

----------Bance--Gekas---------

Bence bu dizilim ve kadro ile maça çıkaracak takımı Mesut Hoca. Bance geriye gelip top alacak, top dağıtacak, hava toplarını indirecek, Bance'nin gelişi Gekası daha çok pozisyona sokacaktır.

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 09 February 2012, 16:38:27
------------Ertuğrul-------------

---------Akaki----Bahia----------

Adem-----------------------Uğur

--------M.Ceylan---Fink---------

Serdar------------------Murat(c)

----------Bance--Gekas---------

Bence bu dizilim ve kadro ile maça çıkaracak takımı Mesut Hoca. Bance geriye gelip top alacak, top dağıtacak, hava toplarını indirecek, Bance'nin gelişi Gekası daha çok pozisyona sokacaktır.

Kelharı unuttun galiba,ayrıca dizilimin çok güzel,lakin murat yıldırım yerine ekigho olsa 10 numara olur bence

Jnr.Serkan

Bende geçen derste efkarlıydım sıraya kadro yazmışım farkında olmadan : )

Ertuğrul

Adem Kelhar Valdo  Bahia

Murat C.  Murat Y

Serdar                  Ekigho

Bance Gekas

masbene

akaki ile kelharın yanyana oynaması daha mantıklı, bahia ise sol tarafta oynar, ayrıca uğur ilk 11 de çıkmaz, çıkmaması gerek

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: uçarlı - 09 February 2012, 16:51:29
uğura ihtiyaç var bir şekilde oynatılmalı. sonuca ancak bunlarla gidebiliriz. akaki kelhar baheya çakılı üçlü sonuca nasıl gidebilirsiniz bunlarla.
sol bekte uğur oynatılmalı.

Uğur futbolu bırakalı 3 sene oldu...

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 09 February 2012, 16:41:06
Kelharı unuttun galiba,ayrıca dizilimin çok güzel,lakin murat yıldırım yerine ekigho olsa 10 numara olur bence

aynen ben kehları unutmuşum akaki yerine kehları koydumu tamam olur kadro.

ChucKeR

ortasaha ne olursa olsun 3'lü oynamalı. mümkünse hakan'la başlayıp 2. yarı yerine fink girmeli.
serdar özkan'la adem önlü arkalı oynayıp oyunun merkezini oraya kurmalıyız.
ilerde gekas, serdar'ın ters tarafında tamamlayıcı biri olmalı. zenke de olur bance'de.
sol bekte sağlamcı olup bahia ile başlamalı, skora ihtiyaç varsa beke uğur girmeli.
ekigho 11 başlamamalı, 0-0 ekigho ile oynanmamalı. skor değiştiğinde denenmeli. önde olursak kontra oynar geride olsak çizgiyi zorlar.

bu maça özel değil, genel olarak böyle düşünüyorum.

fanatik samsunsporlu

oyun yapımız zaten kontraya dayalı.geriye düştüğümüzde sıkıntı yaşıyoruz.geriye düştüğümüz maçlardan sadece çömlekçi çocukları-manisa maçından 1 puan febe maçından 3 puan aldık.mesut hoca inşallah bir çözüm bulur da daha rahat oynarız.

özkan

Hoca bance için öyle üç kuruşa beş köfte yok diyor.Hem en erken gidecek,hem en geç gelecek sonra 11n oynayacak gibi bi açıklaması var.Sanmıyorum banceyi oynatmaz ilk 11de.Bencede oynamamalı ivesa gibi uzun bi kaleci karşısında ekigho gibi ceza sahası içerisinde çalım atabilen biri varken.