Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

idmana gidelim.hocaya hoşgeldin yapalım.bir baklava yiyelim.ayak üstü takımı uyaralım.ne dersiniz ?

babasamsunlu

Alıntı yapılan: muhalif - 30 January 2012, 17:24:10
idmana gidelim.hocaya hoşgeldin yapalım.bir baklava yiyelim.ayak üstü takımı uyaralım.ne dersiniz ?

:):):):):) baklava mı :):):)

babasamsunlu

ahmetsefa55

dün halil sezai ye sardım isyeaağğğğaaannnn  :rulet:

babasamsunlu

Alıntı yapılan: muhalif - 30 January 2012, 17:28:18
dün halil sezai ye sardım isyeaağğğğaaannnn  :rulet:

iyide benim üstüme niye yürüyon halil sezai  :hnk: :hnk:

ahmetsefa55

abi özür dilerim valla ya.ne haddime.
ama gözüm döndü sanki.  :hnk:

babasamsunlu

Alıntı yapılan: muhalif - 30 January 2012, 17:31:22
abi özür dilerim valla ya.ne haddime.
ama gözüm döndü sanki.  :hnk:

yok kardeşim ne özrü.özür dilenecek bir durum yok.
hepimiz gergindik.
Ben sadece maçın 70. dakkasında takımı yuhlamaya başlamaya ve maç sonunda iyi niyetle özür dilemeye çalışan bir adamın  yaptıklarına karşın sövmeye devam edilmesini anlayamadım o kadar.hatta dumanlı reis Hasan amca bile "kim ne yaparsa yapsın çocuklar bize yakışmaz" telkininde bile bulundu.

Maç içinde Kimse benim kadar sövmesin topçulara hakeme.
ama toplu halde takıma daha 70.dakikadan giydirmeye başlamak çok tuhaf görüntü veriyor.
Hatırlayın son anda ligde kaldığımız adana maçı 1-1 bitmişti.maç bitene kadar herkes sabretti sezonun son maçı olduğu için bütün stad takımı ligde kalmasına rağmen yuhlamıştı.

Birde  destek vermesi için maratonu ayağa kaldıramıyoruz ama iş sövmeye gelince maşallah tek vücut olup sövmeye başlıyoruz yuhluyoruz.
neyse valla üzüntümden bir çok renktaşım gibi benimde dün günün geri kalan kısmı haram zıkkım oldu.
ama kulüpten gelen bugünkü haberler fena değil.
İNŞALLAH LİGDE KALACAZ.

cembaba

Mesut Reyiz, Seri Galibiyetlerimizi Başlat ne olur :(

samuray

umut fakirin ekmeği ye mehmet ye sonuna kadar her maç üç puan parolasıyla çıkmalıyız bunu tüm takım mesut hoca teknik ekip herkes taraftar şehir herkes aynen geçen sene bankasyada olduğu gibi bütünleşirse her şey olur hadi mesut hoca üçür bizi

AhmetDenizci

İnşallah fbyi yenerek üç puanla başlayacak Samsunspor kariyerine.

ahmetsefa55

AlıntıSamsunspor'un taraftarı ve camiası ile her zaman kendisini cezbettiğini ifade eden Bakkal, ''Öncelikle şunu söylemek istiyorum. İşimiz zor ama imkansız değil. Daha önce bu durumda bulunan takımlarla çalıştım. Bugüne kadar hep anlımızın akıyla çıktık. Şimdi Samsunspor takımı özellikle oyuncu kalitesi ve taraftarları olarak ve camia olarak beni en çok cezbeden kulüplerden bir tanesi'' dedi.

Samsunspor yönetiminin takım için elinden geleni yaptığını belirten Bakkal, ''Onun için burayı tercih ettim. İnanılmaz bir başkanımız var. Varını yoğunu ortaya koyuyor. Benim Samsunspor'a gelmemde en büyük etkenlerden bir tanesi. Samsunspor'a çok kısa vadeli gelmeyi düşünmüştüm. Ama burayı tanıdıktan sonra da uzun vadeli çalışacağımı düşünüyorum. Burada güzel şeylerin yapılacağına inanıyorum. Bu futbolcu ordusu ile en azından bundan sonra daha istekli bir oyun oynayacağımıza inanıyorum. Hatta Fenerbahçe maçından başlayarak bu işe en iyi şekilde başlayacağımızı düşünüyorum. İnşallah başaracağız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın'' diye konuştu.
Samsunspor camiasının desteğe ihtiyacının olduğunu ifade eden Bakkal, açıklamasını şöyle tamamladı:

''Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Basına ihtiyacımız var, taraftara ihtiyacımız var. Samsun halkından destek istiyoruz. Benim umudum var, benim isteğim var. Bunun için zaten buradayım. İnşallah bu istek ve enerji takıma da yansır. Samsun'a herekese hayırlı olamasını diliyorum. Şu saatten itibaren geçmişi unutup geleceğe bakıyoruz. Onun için her şeyi Samsunspor için yapalım. Kenetlenmek zor değil. Nisan'da maçlarımız bitiyor. Samsunspor'umuza sahip çıkılmasını istiyorum.''

hoca inanmış hayırlısı...

Ayberk

"Kahraman Bakkal, SüperLig'e karşı!"

Alayına yetecek mi zaman gösterecek

fanatik samsunsporlu

hocam bir seriye bağlarsak geliriz üstesinden

HoliganSamSunLu

3 maça bakar 3 maç üst üstte kazanalım ligde kalırız mesut bakkal her zaman diri ve pes etmeyen mücadeleci bir yapıya sahip bunu sahadaki takımlarına iyi lanse ettiriyor allahın izini ile bu iş olucak