STSL 2011-2012 / 23.Hafta | SAMSUNSPORUMUZ - İST. B.Ş. Belediyespor

Başlatan 55_OrHaN_55, 24 January 2012, 21:14:33

« önceki - sonraki »

veis

ne yapıcaklardı tebrik mi ediceklerdi.canlarından çok sevdikleri takımın formasını kirleten hakkını vermeyen adamlara az bile yapıldı.allah aşkına adam samsunspor için canını vermeye hazır.hayatı samsunspor ama kalkmış 3-5 aptal topçu yu ısladı diye eleştirmekde neyin nesi.sizin o toz konduramadıgınız topçular bankasyaya gidince gemiyi terk edecekler ama sizler evinizde maç seyrederken o alkışladı diye eleştirdiginiz adam ve adamlar yine kar kış demeden samsunsporun maçında olucak.

Ollivanders

Bank Asyadan düşmekten 1 golle kurtulan , çok zor gunler geçirmesine ragmen yılmayan ve bu takımı SPL 'e çıkaran Buyuk Samsunspor taraftarının hakettigi bu olmadıgı için o kutsal formayı giyen sahtekarlara sövdük... O formanın değerini anlayamazlar. 20 Ocak Anma programına gelme zahmeti göstermeyenlerin bu duyguyu anlamalarını da beklemiyorum. Ama bizi ateşe atmak bu kadar basit olmamalı. Haketmiyoruz! Yine olsa yine söverim . Çünkü iyisini istemek benim hakkım... İnsanlar bu adamların peşine canlarını tehlikeye atıp deplasmanlara gidiyor. Karda , kışta , yağmurda... Yazık günah...

BEŞİKTEN_MEZARA

domingez evet kötü oynuyor beklentimizin altında kaldı ama hakkını verelim murat ceylandan ve hakan arslandan çok daha yararlı olur gekasa istediği topları atabilecek şu an takımda tek futbolcu yapısında bugünde gözüktü.bence mesut hoca domingezi izledikten sonra fener maçına hakanı yada soyadları gibi ne ceylan gibi koşamayan nede yıldırım gibi çakamayan topçulardan birine tercih edecek . serdar özkanla başlamalıydık arkadaşlar top adamın ayağına geldimi hepiniz hakverin bizim atıyorum 23 kişilik kadromuzun ne kadar kalitesiz oldukları ortaya çıkıyor.. serdar özkanla başlayıp skor alındıktan sonra defansif oynasak daha mantıklı davranılabilirdi burak dilmen beni hayal kırıklığına uğrattın.. manisa maçındaki topu karşıya taşıyan tek adamına sen yedek soyunduruyosan böyle maçta ..

olcay

Alıntı yapılan: **KaR6** - 29 January 2012, 21:26:56
15. ile aramızda 9 puan fark var, gidip çiçek verelim hafta içi, futbolcularımıza başarılarının devamını dileyelim.. bizi gururlandırdıkları için teşekkür edelim.. çok medeniyiz biz, küfür bile etmiyoruz normalde.. sevgi kelebekleriyiz biz..

baklava ile duayı unutmayın!!

olcay

ben olsam ben de yuhlardım. bu kadar vurdum duymaz bi takım görmedim hayatımda. bi takım 4 tane gol yiyip de bir allahın kulu sinirlenmez mi ya? maçı satmış olsalar hani en azından belli olmasın diye yalandan sinirliymiş gibi yapar bi kaç kişi. hiç kimse inanmıyo ki maç alacağımıza falan. nasıl bi teknik ekip varsa, çok iyi motive ediyomuş gerçekten.
bu takımın kurulması , böyle bi teknik direktörün getirilmesi , bu kadar sabredilmesi , ne kadar iyi niyetli de olsa yönetimin suçu. ama adam sempatik , yerine gelcek insan yok. mecbur destekliycez!!

isa55

Bu kadar kötü bir hafta sonu görmedim. Olabilecek kötü sonuçların hepsi gerçekleşti.

AllydeenleaR

dipnot olsun koray gençerler manisa bölgesi hakemiymiş federasyon güzel seçmiş biizm maçın hakemini

cgr

Bugun bende yuhladım, ama alkıslamadım rakıbı. O sanlı armanın ıcındekı ruhsuz adanları yuhladım,yuhlattırdım. Kım bunlar? Serkan, Celıl gıbı takımına sonuna kadar sahıp cıkanlar mı? Hayır tabıı kı.
Seneye baska takımda parasını tıkır tıkır alacak, Samsunsporumu hatırlamayacak olan adamı sabahtan aksama kadar hıc durmadan yuhlarım, sallarım. Bızım moralımızı bozmaya hakkınız yok ruhsuz herıfler. 

Ajan

Maç içerisinde yuhlayanlar oley çekenler maç sonrası neden sövmediler sövemediler asıl sorum bu benim. Hep bu yüzden kaybediyoruz işte hanni abilerimiz eskiden olsa döverdik gezemezlerdi yüzümüze bakamazdı derler şimdi takım göz göre göre gidiyor ama haftaya feneri es kaza yensek bir anda bu maçı unutacaklar her şey tozpembe olacak. 10 hafta sonra kötü futbolla gelen galibiyete çocuk gibi sevinenlerin bu haftayı unutması çok kolay olur.Balık hafızalıyız.Başka bir açıklaması yok.Önceden dövenler şimdi sövmekten acizler ne yazik ki

YILDIRIM

Son üç maçta en kötü 7 puan dedik. Kendi evimizde Orduspor'u 2-0 yendik. Manisa'da bir puan aldık ve bugün evimizde İBB ile karşı karşıya geldik. Herkesin yürekten söylediği bir şey vardı; bu maç bizim. Ancak sahada o yürek o ruh yoktu. Ve sahanın tam ortasına 3 puanı bıraktık. Gekas'a helal olsun maç bitmiş futbolcular soyunma odasına gidiyor o sahanın ortasında bekliyor ve koşuyor takım arkadaşlarına, hepsinin kolundan çekiştiriyor ve tribünlerin önüne getiriyor "Özür Dileyin Bu İnanmış İnsanlardan" dercesine.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: YILDIRIM - 29 January 2012, 22:10:53
Son üç maçta en kötü 7 puan dedik. Kendi evimizde Orduspor'u 2-0 yendik. Manisa'da bir puan aldık ve bugün evimizde İBB ile karşı karşıya geldik. Herkesin yürekten söylediği bir şey vardı; bu maç bizim. Ancak sahada o yürek o ruh yoktu. Ve sahanın tam ortasına 3 puanı bıraktık. Gekas'a helal olsun maç bitmiş futbolcular soyunma odasına gidiyor o sahanın ortasında bekliyor ve koşuyor takım arkadaşlarına, hepsinin kolundan çekiştiriyor ve tribünlerin önüne getiriyor "Özür Dileyin Bu İnanmış İnsanlardan" dercesine.

Çok doğru bir gözlem... Maç bitti ve Gekas, diğerlerini alarak bizden özür dilemeye getirdi çok açık bir biçimde.
Tekrar söylüyorum ben oyuncuları yuhalayan, onlara söven, İBB'yi alkışlayan Samsunsporlu kardeşlerimi anlıyorum, ancak ben bunu yapmam. Henüz bitmiş birşey yok çünkü. İşimiz çok zorlaştı ancak Mesut Bakkal faktörü etkili olabilir. Bugün bile kulübede gerçek bir hoca olsaydı biz yenilmezdik.

Serkan

Abi getiren Gekas'mıydı Ertuğrul'muydu ?

Bende Gekas gördüm ama bir kaç yerde Ertuğrul getirdi diye okudum  ?

mehmet yılmaz

Ben Gekas gibi gördüm, Ertuğrul da olabilir belki ama Gekas gibi hatırlıyorum o hengamede..

cembaba

Kim getirdi bilmem de maratonun sağ tarafındaki taraftarlar yuhlamadı alkış yaptı.

orhan

iki gündür samsunda olup maça çıkmayan adamdan şüphe ederim belkide canlı şekilde samsunsporu seyredip öyle karar verecekti.yarın mesut hocada gidebilir.imza atmamasını buna bağlıyorum inş. ben yanılırım.