Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Alıntı yapılan: isa55 - 25 January 2012, 13:36:29
Bir de şunu ekleyelim. Gelecek hoca dik duruş sergilemeli ve Adnan Sezgin'e yenilmemelidir. Petkoviç Adnan Sezgin'e kaybetti, kadroyu kendi istediği gibi kuramadı.

Ben Adnan Sezgin'in tek derdinin kendisinin sözünü dinleyecek (kişiliksiz, pasif) birisinin takımın başına gelmesi olduğuna katılmıyorum. Daha öncede yazdım, bu fikrin mantığı-tutarlılığı yok.

Ayrıca tekrar hatırlatmak isterim, bu takıma transfer edilen tüm iyi oyuncular onun tarafından getirildi.

Adnan Sezgin'in GS'deki dönemleri ve süreçleri bizi ilgilendirmez, oradaki tartışmalar ve güç kavgaları başkadır. GS'den referansla yargıya varmamak gerek!

Jnr.Serkan

Abi Reha Kapsal,Güvenç Kurtar deme aman diyim

Tufan

valla twitter'dan Reha Kapsal demiş buraya yazmaya eli varmamış Kar6'nın basiretsiz çakma İzmir burjuvası sevmiyorum o adamı.

ChucKeR

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 25 January 2012, 12:17:54
Hikmet Karaman akrabam falan değil yanlış anlaşılmasın yorumum  :) Hikmet Karamanın bu zamana kadar gittiği takımlarda tutunamamasının sebebi şudur; bir takım küme düşmenin ciddi adayıdır, işler yolunda gitmiyordur, Hikmet Hocayla 6 aylığına anlaşır, kesenin ağzını açar, lig sonunda takım küme düşmekten kurtulur ama Hikmet Hoca başarılı olmasına rağmen sözleşme teklif edilmez, küme düşme korkusuyla kesenin ağzını açan yönetimler ligde kalmayı garantiledikten sonra, ya bu kadar para yerli hoca için çok fazla, zaten bu seneyi atlattık, artık Hikmet Hocaya ihtiyacımız kalmadı, der ve Hikmet Hocayla yollarını ayırır. Hikmet Karaman bizim durumumuzda olan takımlar için her zaman ilaç olmuştur, deli dolu, hareketli, agresif, bağıran çağıran bir adam olması takımlar üzerinde iyi etki ediyor. Bana göre Hikmet Karaman veya Mesut Bakkal gelmeyecekse hiç hoca getirmemize gerek yok, Burak Hoca kalsın takımın başında, takımı az çok tanıdı, kadro yapısını biliyor. Zaten kadromuz belli, kalede Ertuğrul, Defansta adem, kemal, valdo, bahia, orta sahada M2, Uğur, Serdar, forvette Gekas, Bance hangi hoca gelirse gelsin 1-2 oyuncu dışında bu kadroyla çıkacak, madem hocaya fazla para veremiyoruz, o parayı futbolculara prim yapsınlar, Ziya Doğanla macera aramak bana çok anlamsız geliyor.

ben öyle birşey hatırlamıyorum. sözleşme teklif edilmediğine dair. örneklendirirsen sevinirim. benim hatrımda yok. hoca kendi istifa ediyor. zaten takımı ligde tuttuğu durumları yazıyorsunuz ama ertesi seneki puan durumlarını incelemiyorsunuz.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: ChucKeR - 25 January 2012, 13:50:21
ben öyle birşey hatırlamıyorum. sözleşme teklif edilmediğine dair. örneklendirirsen sevinirim. benim hatrımda yok. hoca kendi istifa ediyor. zaten takımı ligde tuttuğu durumları yazıyorsunuz ama ertesi seneki puan durumlarını incelemiyorsunuz.

Son 3-4 senede çalıştığı takımlara ve takımdan ayrılma zamanlamasına bakarsanız göreceksiniz, ayrıldığı son 3 takıma bakın neden ayrıldığını araştırın, hep maddi durumlardan dolayı ayrıldı. Çoğu takımla sezon öncesi kampı yapmayan bir teknik adam hep ortalarda gelmiştir, istisnalar hariç, ben inceliyorum kardeşim, şahsi fikrimdir doğru yada yanlış, ziya doğan, reha kapsal gibi adamlar ucuz diye gelecekse hiç gelmesin diyorum, bunların hocalıklarıda ucuz olduğunu düşünüyorum.

ercan0655

Aklın mantığın yolu herzaman bir olmuyor demekki;
1. Hocayla olmadığını gördün neden B planı yapmadın?
2. Madem böyle bir niyetin vardı bu saatte kiminle anlaşacaksın?
3. gelen adam nasıl olacakta takımı tanıyacak nasıl otorite kuracak,
4. parasını nasıl (ki bu saatte gelen adam PARA PARA PARA diyecek) karşılayacaksın?
5. Bu hocayla seneyi planlayabilecek misin?
SONUÇ bırak şu işi BURAK hoca yapsın (BANA GÖRE)

nomak55

Bülent Ünder ismi varmı acaba adaylar arasında yönetimden böyle bir istek varmı

fanatik samsunsporlu

manisadan 1 puan aldık diye burak hoca deniliyor aldanmayalım puana

samet_55

Mesut Bakkal la anlaştık diyo halk gazetesi.bugün yarın samsunda olacakmış..

samsunluhakan

Alıntı yapılan: samet_55 - 25 January 2012, 15:06:19
Mesut Bakkal la anlaştık diyo halk gazetesi.bugün yarın samsunda olacakmış..

inşallah

sinoplu

mesut bakkal dun gece canlı yayında samsunsporla konustuk ama anlaşamadık demişti

Levent ÖCAL

Hikmet Karaman ve Mesut Bakkal çok uçuk fiyat çekmiş 3. şık yani Ziya Doğan la büyük ölçüde anlaşma sağlanmış yönetim TFF nin olağanüstü genel kurul toplantısından sonra açıklayacakmış yeni hocayı

biz öyle duyduk  :D

YILDIRIM

Alıntı yapılan: sinoplu - 25 January 2012, 15:24:06
mesut bakkal dun gece canlı yayında samsunsporla konustuk ama anlaşamadık demişti
Anlaşamadıkları doğru. Adnan Sezgin engel olmuş. Söz geçiremeyecek adamı ne diye istesin ki.

samisos55

TRT bilgisine göre Samsunspor'umuzun yeni teknik direktörü %90 ihtimalle Mesut BAKKAL olacağını söylüyor.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: YILDIRIM - 25 January 2012, 15:29:02
Anlaşamadıkları doğru. Adnan Sezgin engel olmuş. Söz geçiremeyecek adamı ne diye istesin ki.

Olur da Mesut Bakkal gelirse takımın başına bakalım o zaman ne diyeceksiniz ??