Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

ercan0655

sezon başında geldiğnde Fenere dörtleriz diyorduk adam 4 maç kazanamadan gitti.
Bu arada ara transferlere kim karar verdi,  o dönemde yeni hoca belli miydi yoksa Adnan Bey mi yaptı? anlamdım.
Sonumuz hayrola bizi ve takımı taşıyacak Samsunspor'u enazından bu sene için korkudan kurtaracak ve alt yapıyı düzenleyebilecek futbol ve organizasyon bilgisi yüksek ve OTORİTER bir hocaya ihtiyacımız var.

twitter

4-4-2'ye döneriz inşallah
Uğur ve Serdar etkili olacak oyuncular kanatta.

Ollivanders

Tugay kerimoğlu isimleri geçiyor ama...

vanlioglu

Alıntı yapılan: Serpico - 23 January 2012, 12:58:32
bana göre en mükemmel isim olur.
ingiliz futboluyla yıkanmış biri, inşallah gerçekleşir.

samsunluhakan

Alıntı yapılan: vanlioglu - 23 January 2012, 13:01:59
bana göre en mükemmel isim olur.
ingiliz futboluyla yıkanmış biri, inşallah gerçekleşir.

ben tugaya karşıyım tecrübeli mesut bakkal veya hikmet karamandan başkası bizi düzlüğe çıkaramaz

55__Gurbet__55

23 January 2012, 13:07:39 #320 Son düzenlenme: 23 January 2012, 13:11:16 55__Gurbet__55
bizim resmi site uyuyor yine :x((
Baskan demin trt 3 baglandi. Sonuna denk geldim sanirim petkovici dogruladi. Spiker adnan sezgin ile sorunlar varmi dedi baskan yok dedi.

fanatik samsunsporlu

kanal a da açıklamışlar mesut bakkal diye

samsunluhakan

mesut bakkal hem ligi çok iyi tanıyor hemde tecrübeli bence gelebilecek en iyi 2 teknik adamdan birisi güzel olur onun gelmesi

uykan

Alıntı yapılan: Serpico - 23 January 2012, 12:58:32

sanırım fatih terim izin vermemiş ama en ciddi aday

55ertan

Ersun Yanal´dan yanaydim, adami kacirdik.
Insallah Tugay Kerimoglu gelir.
Anketdeki hocalarin hicbiri isimize yaramaz.

mehmet yılmaz

Tugay Kermimoğlu'nun teknik direktörlük mazisi, başarısı nedir de ciddi ciddi Tugay'ı isteyebiliyorsunuz? Bizim kaybedecek iki dakikamız bile yok, Tugay da kimmiş? Ayrıca öyle birşey yok, Tugay bizde en fazla yardımcı antrenör olabilir, kesinlikle yalan haber.

uykan

Hoca olarak ilk tugay kerimoğluna gidilmiş ama fatih terim rakip maçların takibi için ona çok güvendiğinden izin vermiyormuş. Tugay olmazsa bülent ünder dönemi resmen başlıyacan adnan ayar veriyormuş.
tolunaylada görüşülmüş bu arada :)

uykan

Alıntı yapılan: samsuni - 23 January 2012, 13:24:52
Tugay Kermimoğlu'nun teknik direktörlük mazisi, başarısı nedir de ciddi ciddi Tugay'ı isteyebiliyorsunuz? Bizim kaybedecek iki dakikamız bile yok, Tugay da kimmiş? Ayrıca öyle birşey yok, Tugay bizde en fazla yardımcı antrenör olabilir, kesinlikle yalan haber.

hocam tugay olmuyormuş zatende bülent ünder isimi şuan en sıcak gündem

heryerdesamsunlu

tugay kim hoca bile değil.mesut bakkalda ersun yanal ın çantacısı.hikmet hoca olmassa bari sezon sonuna kadar ziya doğan öbür isimlerden daha iyidir. 

Serkan

Hastayım şu bizim hiç gündeme gelmemiş isimleri piyasaya servis etmemize..