Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

iyi oldu çok iyi hemde ligde kaldık hiç korkmuyorum artık düşecegiz diye

özkan

Başlıktaki mi'yi kaldıralım milletin gözü gönlü açılsın..
Başkan;bu cünüpden bişey olmayacağı belliydi,yılların tecrübesi var sende.Hangi personelden ne verim alınacağını sen bilmeyeceksinde kim bilecek be kazım yılmaz.Göndereydin şu adamı 5nci haftada he !

FaTiH_HaN

Yarın maçımız var ama hocamız belli değil  :) Kenan Komutanımla mı çıkacaz maça  :)

vanlioglu

başka bir habere bu kadar sevinmezdim herhalde.  >l<

Stoper

Futbolcularda doping etkisi yapar bu haber. Güle güle Petkoviç ! Seni hiç unutmayacağız.

King1965

ibrakadabra55

arkadaşlar ordu maçı öncesi gidicekti maçtan önce bir aksilik olmasın diye bence şimdi gönderdiler oley be e !

Levent ÖCAL

Sanırım bu sefer kesin  >l<   :evet:

ngonge

Goal.com saçmalamış, belli ki hiç takip etmemişler Samsun'u:

Samsunspor yönetimi ilginç bir karar alarak maç kazandıkları haftada teknik direktör Vladimir Petkovic'in görevine son verdi.

http://www.goal.com/tr/news/232/spor-toto-s%C3%BCper-lig/2012/01/23/2861675/samsunsporda-fatura-petkovice

King1965

ibrakadabra55

Yarın maça yardımcı hocamız Burak Dilmen çıkacakmiş.

Ollivanders

Başarılı olmanı o kadar istedim ki. Gençlerbirligi maçındaki sevincini butun sezon görmek isterdim. Ama birşeyler yanlış oldu. Ya sen yanlış çalıştın ya da yönetimdekiler. Fatura sana kesildi ama boyle olması gerekiyordu.Çünkü futbol bilgilerinde büyük sıkıntılar vardı. Hayırlısı olsun.

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 23 January 2012, 12:47:27
Yarın maça yardımcı hocamız Burak Dilmen çıkacakmiş.

burak hocayı çok seviyorum,adam maçlarda petkoviçe oyuncu değiştirtmek için bi yerlerini yırtıyor

ibrakadabra55

Zenke twitterda da doğruluyor.