Deplase Keyifler - Samsun ( Diriliş )

Başlatan mehmet yılmaz, 12 January 2012, 21:04:11

« önceki - sonraki »

masbene

filmi  yapan ekip kim acaba? lig tv mi ?

CurvaSs

Alıntı yapılan: masbene - 19 January 2012, 21:52:27
filmi  yapan ekip kim acaba? lig tv mi ?

yok hayır, dışarıdan bir yapım şirketiyle anlaşmışlar, onlar çekiyor, ligtv'ye satıyor sanırım. yabancı olabilir yapım şirketi. ligtv böyle bir program yapabilir mi, aklın alıyor mu abi? :D

masbene

Alıntı yapılan: CurvaSs - 19 January 2012, 23:19:22
yok hayır, dışarıdan bir yapım şirketiyle anlaşmışlar, onlar çekiyor, ligtv'ye satıyor sanırım. yabancı olabilir yapım şirketi. ligtv böyle bir program yapabilir mi, aklın alıyor mu abi? :D
bizim gibi etkin yetkin kişilikler varken neden para dışarı kaçmış ya  :P

CurvaSs

Alıntı yapılan: masbene - 19 January 2012, 23:20:33
bizim gibi etkin yetkin kişilikler varken neden para dışarı kaçmış ya  :P

valla böyle iş yapsınlar, bütün parayı dışarıya aktaralım, bana uyar. :D :D

Kaya

20 January 2012, 00:17:22 #184 Son düzenlenme: 20 January 2012, 01:48:54 Kaya
Okay Karacan ve ekibinin yaptığı bir iş sanırım Deplase keyifler.Okay Karacan da Digitürk bünyesinde çalışmakta..

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Kaya - 20 January 2012, 00:17:22
Okay Karacan ve ekibinin yaptığı bir iş Deplase keyifler.Okay Karacan da Digitürk bünyesinde çalışmakta..

Tam olarak öyle değil İnanç. Özer ve Sertaç, önceleri Okay Karacan'ın ekibindelermiş ancak sonrasında kendi şirketlerini kurmuşlar. Karacan'la dostlukları devam etmekle birlikte aynı ekipte değiller. Bağımsız olarak yapıyorlarmış Lig Tv'ye bu programı.

Kaya

Hımm muhabbetimizde o konulara daha girmedik  :D Okay Karacan'ın sesi ile destek olması beraber oldukları hissini verdi..Hatta değiliz bile demediler.Demek ki çok güzel bir dostlukları var.. Özer ve Sertaç çok iyi iki isim ilerleyen zamanlarda daha da güzel işler yapacaklar bence..Şuana kadar yaptıkları en iyi iş bizim Diriliş videomuz  :D

brigand

Deplase adından bir şirket kurmuşlar. Bu program için kurulmuş şirket. Zaten genelde böyle işliyor. Onlar yapıp satıyor. Daha bugün faturalarını onayladım. Fena da değil fatura tutarları.

Serkan

ne kadar lan bölüm başı özelden bir taciz et beni : )

samsunum

20 January 2012, 13:39:02 #189 Son düzenlenme: 20 January 2012, 13:45:45 mahmut 55
kardeşimizin bizi gururulandırdığı  kısmı eskişehirspor facebook sayfasında da paylaşılmış

http://www.facebook.com/Eskisehirsporfan?sk=wall

birde dün youtube de baktığımda 300 kişi izlemişti video yu şimdi baktım  25 595 kişi izlemiş  :o :o

sosaka

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=69829

AlıntıGÖZ YAŞI DÖKTÜ
LİG TV'nin Süper Lig takım taraftarları için hazırladığı Deplase Keyifler programının Samsunspor çekimlerinde herkesin bir adım önüne çıkan fanatik Emirhan Canikli'nin şöhreti her geçen gün artıyor. Kendisine ayrılan kısa bölümde içten sohbeti herkesin gönlünü fetheden küçük taraftar, Fink'in de dikkatini çekti.

EMİRHAN'A SÖZ VERDİ
Açılışa katıldığı mekanda fanatik Samsunspor taraftarı Emirhan Canikli'yi tanıyan ve yanına davet eden Fink, küçük taraftara Lig TV'deki videosunu izlediğini ve çok etkilendiğini söyledi. Kırmızı beyazlı minik taraftarlarla uzun uzun sohbet eden yıldız futbolcu, Emirhan'a Orduspor karşılaşmasında galibiyet sözü verdi. Özgür KALANBAK

hacettepeli

ağlayan çocuğu çok sevdim. duygulandırdı beni yemin ederim. üzülürsün dediler ben yine de Samsunsporluyum diyor !!!!!!!!

silopilimuhsin

şimdi tam olarak izledim ağladım ağladım ve kendimden utandım. ben aşağılık rezil bir insanım dedim kendi kendime... ben niye bu insanlardan ayrıyım ben niye onlara katılmıyorum diye kendimi suçluyorum.. maraton başkan bugün ingiltere de  deplasman olsa arabamı satar giderim diyor. hele öbür arkadaşın dediği babam beni orada bırakıp stada koştu deyişi mahşer gününü hatırlattı bana. demekki samsunspor bazen malımızın bazen canımızın üstünde geliyor. çok mutluyum samsunsporlu olduğum için. bir şırnaklı olrak samsunsporlu olduğum için çok gururluyum. daha fazla yazacak söz bulamıyorum çok duygu yüklüyüm şuan :'( :'( :'( :'( :'(

Forvetim

sen bizden ayrı olsanda yüreğin hep bizimle muhsin kardeşim, bizde seninleyiz. samsunspora sevdalı olanlar bunu mutlaka hisseder. kendini suçlama sen bizim gururumuzsun. Allah seni çoluk çocuğuna bağışlasın. bu videoyu izleyip duygulanmayan yürekte samsunspor zaten yer edememiş demektir.

YILDIRIM

Aslında bir ekip kurup kendimize ait bir belgesel hazırlamamız gerekiyor. Çok güzel bir çalışma olur.