Deplase Keyifler - Samsun ( Diriliş )

Başlatan mehmet yılmaz, 12 January 2012, 21:04:11

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

01 April 2012, 22:27:55 #210 Son düzenlenme: 01 April 2012, 22:31:32 Theofanis Gekas
Alıntı yapılan: Kodalak - 01 April 2012, 22:25:30
özer asker arkadaşımın , arkadaşı çıktı baya bir çekti bizi,aslında biz inönün yıkılması sebebi ile çekim yapıyorduk dedi,ama tarihi siz yazdınız dedi,gol sevinçlerimiz,benim son on dakika maçı bırakıp ettiğim dualar,maç sonu röportajım(ne konuştuğumu hatırlamıyorum)hepsini çekti siz büyük takımsınız dedi vesselam

golde bizim aramızdaysa benim 20 eseneyen koltuğun üstüne basarak tellere yapışmamıda çekmiştir mutlaka,nası düşmedim hala anlayamadım  .:.:.

Kodalak

oan için harikaydınız diyor,bu arada o sevinç anında darbe almışım şakağıma,hanım dayakmı yedin sen dedi :D

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: Kodalak - 01 April 2012, 22:29:19
oan için harikaydınız diyor,bu arada o sevinç anında darbe almışım şakağıma,hanım dayakmı yedin sen dedi :D

o değilde abi baya baya fight club yaptık bugün dolmabahçede,tramvayda  ;D ;D

Kodalak

sorma baya heyecanlıydı,yağmurda süperdi

AntZ

Alıntı yapılan: Kodalak - 01 April 2012, 22:25:30
aslında biz inönün yıkılması sebebi ile çekim yapıyorduk dedi

Kazanmasaydık bölümün adı İnönüye veda ve lige vedamızdan dolayı "veda" olurdu muhtemelen ama deplase keyiflerde konu Samsunspor ise bölümün adı "diriliş" tir, o kadar...  :ok Bölümün adı "diriliş II" olsun. Haftayada buyrun gelin "diriliş final" i çekin  :evet:

ibo055

q
Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 01 April 2012, 22:32:24
o değilde abi baya baya fight club yaptık bugün dolmabahçede,tramvayda  ;D ;D

arkadaş siz milli gelire niye zarar veriyorsunuz elin  turislerini  öpüyorsunuz  :--*
kodalak bey size  ne olduysa tranvayda oldu be :D

Kodalak

emre

biz de konuştuk maçtan sonra bir şeyler söyledik program için ama inanın ne söylediğimi hala bilmiyorum, maç sonrası fenaaydı  :)

sinoplu

az sonra trt 3 te mesut bakkal konusacakmış

Kodalak

konuştu güzelde konuştu,taraftara mersin maçından kırgın olduğunu söyledi,bizi hep meşalelerle uğurlamışlardı ama o maçta yapmadılar stat boştu dedi,ama biz matematiksel olarak hiçbirşey bitmeden bu işin bitmeyeceğeni söylüyorduk dedi,şimdi herşey bizim elimizde dedi,seneye kalırmısınız öle açıklama yapmıştınız sorusuna evet dedi,ama düşemyelimde yine süper ligde olalım dedi

ibo055

sosaka

Beşiktaş semtinde çekilen 12.Bölüm "NEFES" 10 Nisan 19:30'da LİG TV'de. "Deplase Keyifler"

https://twitter.com/deplasekeyifler/status/187843502460239872

**KaR6**

şu program yayımlanmadan beşiktaştan taşınsaydım iyiydi.. bi ev adresi vermediğim kaldı  :)

emre

Cem abi müthiş  ;D gol geliyor,Murat,Murat Yıldırım,Murat Yıdırım ver Murat Yıldırım... :D