Deplase Keyifler - Samsun ( Diriliş )

Başlatan mehmet yılmaz, 12 January 2012, 21:04:11

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

30 yıl oldu ben samsuna geleli.hiç burda kendmi yanlız hissetmedim
kazadan sonra gidebilirdim.kazada olanların hepsi kendi memleketlerine gittiler.
Gitmedim gitmeyecemde.
öldükten sonra da burda yaşayacağım... Emin Kar.

Hani bazı topçulara büyük diyoruz bazen.Şimdi Bu Emin Kar ne oluyor ?
Dinleyip dinleyip kendi kendime sorular sordum.
Benimkisi hikaye.Emin Kaptan büyük Samsunsporlusun vesselam..

O'nun o halde gık demediği camiaya ben yağmur yemişim biletim pahalı küme düştü diye sırt dönersem....
Erdem Başkan.
Ağzına sağlık..

mehmet yılmaz

Eğer o pazar pide yememişsem benim için pazar sayılmaz  ;D

Türkiye'deki her balık var bizde :)

Eğer bir adam Samsun'da kayboldum diyorsa hebelüp mebelüp :)

İngiltere'ye deplasmana gitsek, arabamı satar yine giderim :)

Büyüksün maratonton, kırdın geçirdin beni. Yalnız hangi ara dedin sen bunları?

nomak55

O Emin Kar ' bu takımın ruhu oluyor kardeş...Hani o eski baba futbolcular vardı diyorlarya. Bizim Samsunspor'lu babamız oluyor Emin Kar...Emin Kar tribünün simgesi bu takımın yaşayan en büyük değeri oluyor..Düşsek neki diyorya kardeşimiz videoda biz kazadan dirildik Emin Kar bu takıma sadece terini akıtmamış, emeğini vermemiş bu takım için vücüdunun bi kısmını vermiş..Biz Düşsek ne olacak kii Kimse bir Emin Kar olamayacak...EFSANESİN KAPTANN!!!

celebi

Kaya

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 19 January 2012, 01:08:50
30 yıl oldu ben samsuna geleli.hiç burda kendmi yanlız hissetmedim
kazadan sonra gidebilirdim.kazada olanların hepsi kendi memleketlerine gittiler.
Gitmedim gitmeyecemde.
öldükten sonra da burda yaşayacağım... Emin Kar.

Hani bazı topçulara büyük diyoruz bazen.Şimdi Bu Emin Kar ne oluyor ?
Dinleyip dinleyip kendi kendime sorular sordum.
Benimkisi hikaye.Emin Kaptan büyük Samsunsporlusun vesselam..

O'nun o halde gık demediği camiaya ben yağmur yemişim biletim pahalı küme düştü diye sırt dönersem....
Erdem Başkan.
Ağzına sağlık..

İşte bu yüzden her kaptanımıza Büyük kaptan dememeliyiz..Di-ye-me-yiz !!!

_samsunspor_55_

Emeği Geçen Herkese Teşekkürler Dört Dörtlük Bir Sunum Olmuş Gerçekten O Kadar Etkileyiciki İzlerken Hiç Bitmesin Diyorum Video Ama Tekrar Tekrar İzliyorum Hiç Sıkılmadan Çünki Herşey Doğal Ve İçten Sözler Yani Sözün Bittiği Yer Bu Olsa Gerek En Büyük Samsunspor Başka Büyükyok Diyorum Ve Sözlerimi Noktalıyorum Hayırlı Geceler Tüm Samsunsporlu Dostlara....;)

YaşarDoğu

Erdem Abi  Pazar günleri TİRİT ve PİDE günleri dedin ya Allah razi olsun abim.

burakbas

Alıntı yapılan: Kaya - 19 January 2012, 03:19:45
İşte bu yüzden her kaptanımıza Büyük kaptan dememeliyiz..Di-ye-me-yiz !!!

bazı futbolcular forma peşinde koşarken, kaptanımız ağlıyorsa ben bu adama BÜYÜK KAPTAN derim be abi.

belki erken ama MURAT YILDIRIM ismini de bu taraftar gönüllere yazacak.

samet_55

ne olurdu. minik kardeşimin.duygularını hislerini, şuan samsunspor forması giyen futbolcular anlasa idrak etse.sahada ona göre koşsa ,ona göre oynasa

emre__ss

test edildi onaylandı ikinci kez izleyince de malum sahnede göz yaşarıyor...

Akyol

Diğer bölümleri de izledim.. Bizim bölümümüz kadar bizi anlatan maçımızla,hikayemizle,şehrimizle başka bir bölüm göremedim. Emeği geçen abilerimi, arkadaşlarımı A'dan Z'ye hepsini kutlarım, onlarla bir kez daha gurur duydum helal olsun hepsine...

Not:Bölümün yıldızı küçük kardeşimiz mahvetti beni O'na ayrı bir teşekkür helal olsun...

Forvetim

emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler gerçekten çok güzel ve etkili bir çalışma olmuş, herşey içten ve yürekten. duygulanmamak ne mümkün.

ali ihsan

Başkan senin arabanın parası ikimizi götürür İngiltere'ye  :evet: Büyüksünnnn  :--*

kalptenþimþek

pidenin yanına tirit eklenerek kavak milliyetçiliği yapıldı..rtüke şikayet edeceğim ilgili bölümü silmeleri için.. :x((

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 19 January 2012, 18:53:33
pidenin yanına tirit eklenerek kavak milliyetçiliği yapıldı..rtüke şikayet edeceğim ilgili bölümü silmeleri için.. :x((

Futbol programına bile yemek sokan Maratontonu kınıyorum diyeceğim ama kınamayı da yemek sanabilir diye korkuyorum. :)

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 19 January 2012, 17:49:01
Başkan senin arabanın parası ikimizi götürür İngiltere'ye  :evet: Büyüksünnnn  :--*

O arabasını satsın, ikimiz gidelim kardeşim ;)

Gerçekten güzel bir film yapmışlar, gün gelir bu ekibe bir Samsunspor belgeseli de yaptırmak lazım aslında..