Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

uykan

samuray

ya biz bu hocanın yanlışlarından gerçektende çok puan kaybettik son g.s maçına saymıyorum nerdeyse bütün goller bireysel toplu defans hatalarından kaynaklandı gerçi hocanın oyunu okuyamaması buradada kendin gösterdi malesef al gençen hafta fink atıyor golü ulan bi de karşı kaleye at ya gitti iki puan ankg maçı 2.0 galibiz yine tuhaf oyuncu değişikliği hocadan gitti iki puan daha ettimi dört puan 2.0 öndeyiz g.s maçı yine ikinci devre sendromu al 2 puan daha etti k6 puan (ha burda hem petkoviç hem defans hatalaır belirtmek için parantez) şu anda aklıma gelen bunlar toplayalım 13 +6 =19 pan yapardı daha detaylı incelesek bu 20 22 çıkabilir vede dahpa rahat bi konumda olurduk malesef

kamuri

bizimkiler akıl etsede burhan eşeri alsa eskişehirde fazla şansı bulamıyo oynayacğı bi klube gelmek isteyecektir o da eminim bi de akakinin yerine sağlam bi stoper bulmamız lazım sol  tarafta bahia ile idare edilebilir sezon sonuna kadar akaki denen futbolcu müsvettesiinnniiin yerine bi adam alınırsa. ayrıca Bİ HESAP sorulacaksa bu kazmaları sezon basında transfer eden suat çakır isa turan ikilisine hesap sorulmalı hani nerdeler bu adamlar kim hesap soruyo bunlardan . ben en çok da KAZIM YILMAZA üzülüyorum ne yalan soylım. ama dediğim gibi akakının yerine bi oyuncu bide gekasın yanına adam gibi bi golcu lazım en başta yoksa bu akakı kemal ikilisi yanlarında ademle yenalda oynarsa biz 2_0 dan çok maç veririz :(

Ollivanders

Holosko diyorlar ama ne kadar gerçekligi var bilmiyorum...

Ayberk

Maradona lazım birader, biraz da Zidane başka türlü kurtarmaz zzzzz

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Serpico - 08 January 2012, 20:42:19
Holosko diyorlar ama ne kadar gerçekligi var bilmiyorum...

2 haftadir  besik_tas oynamiyor nede yedeklerde var
bizle alaksi varmi onu bilmemde gidecegi belli.
Insallah bize gelir demekten baska care yok.

YaşarDoğu

Bursaspordaki Battaglia gibi bir adam lazım bize , kaleye dikene oynayacak , hızlı düşünecek , kaleyi gördüğü yerden vuracak.Ortasahada beyin lazım beyin...

Ayberk

Sol bek, Sağ bek, 10 numara, sol kanat... Var oğlu var...

Ollivanders

Gaziosmanpaşalı3455

gercek bir 10 numara lazım oyunu yönlendirecek ileri taşıyabilecek

samsunluhakan

kais tarzı bir oyuncu şart hakan arslanla olmaz bu iş

Theofanis Gekas

ofans olarak tisdellde gelirse iyiyiz ama bu seferde defans sıçtı

kavak_55

takımın başındaki beyin takımı kuran beyin görevi yapan petkoviç değilmi brezilya milli takımını getirseniz samsunspora monte etseniz beyin dediğim beyinsiz petkoviç onlarıda dağıtamaz sahada o takımıda bozar orta sahaya beyne gerek yok bence takımın başındaki beyinsizi göndermek lazım bence .petkoviç giderse 10 numara transfer yapmış gibi oluruz.

kalptenþimþek

takımın işletim sistemi çokmüş.. ne kadar ara dosya atarsanız atın kaldırmaz artık.. tek çözüm; format atmak..petkoviç İSTİFA!!!

epçeli köylü

Twitter'da Hikmet Karaman'a yalvarıyorum bu takımın başına geç diye. ....