Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

SSKLA

Bu arada Frankfurt salı gününe kadar 300 bin € yu peşin istiyormuş.eğer vermezsek gekası geri alacaklarmış.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 08 January 2012, 14:17:39
Hocam benim anlamadığım taraftar gruplarımızda neden çıt yok.Ne oluyor anlamıyorum.Neden tepki yok?

Ben almanyada kaliyorum taraftar gruplainda cit yorken ben onu bilmeme.
Amam nasil bir Tepki mesela bekliyorsun.

epçeli köylü

Statda PEtkoviç istifa diye bağımalarını,tesislere gidip istifaya çağırmalarını demokratik tepkilerini koymalarını istiyorum. Başka zaman olsaydı teknikdirektör felan kalmazdı ortalıkta.Onu demek istedim.Şimdi ne değişti?

55_OrHaN_55

her şeyi bir kenara bırakalım, ankaragücü maçını izleyen herhangi biri, petkoviçin mallığına şahit olabilir. 2-0 öndeyken ve ezici bir şekilde oyun üstünlüğü samsunspordayken ikinci devre mal lazarı oyuna sokup durumu 2-2 ye getirten de petkoviçtir. şimdi orta sahaya maestro lazım diye herkes bas bas bağırıyor. sezon başında hakan bayraktarı gönderen de petkoviçtir. şimdi topu ayağında tutan, oyunu yönlendiren, takımı toparlayan bir oyuncumuz olmadığı için 2-0 öndeyken 4-2 yenilebiliyor, 2-0 öndeyken ligin dibindeki takım durmu 2-2 yapabiliyor. halen "petkoviç ne yapsın?" diyenlere şaşıyorum.

Theofanis Gekas

08 January 2012, 15:08:55 #2854 Son düzenlenme: 08 January 2012, 15:56:29 muratertan55
dün gece sinirden bu takım düşer gibi ifadeler yazdığım için özür diliyorum,bizde insanız da hıncımızı bi yerden çıkarıp birazda olsa rahatlamaya çalışıyoruz yaşadığımız piskoloijiyi tüm renktaşlarım biliyor kanser olcaz valla,lakin mantıklı düşününce dün izlediğim murat ceylan ve serdar özkan orta sahamıza müthiş bir kalite getirdi bunlara gekasta eklenince işimiz baya bir kolaylaşacaz bence bide Bancemiz gelince bu takımın kesinlikle maç kaybedeceğine inanmıyorum,Allah utandırmasın...

LisandroLopez

Bahia oynarsa bu takım düzelir stopere çok rahat ve sakin oynayan Bahia şart...
Bu takımın trabzona yusuf çektirdiğinde bahia ve kemalin uyumları unutulmasın..

Ayrıca fener maçında da... Tecrübesiyle Kemal e güven veriyor ve uyumlu oynuyorlar.

55_OrHaN_55

maçın özetini bugün izledim. defans oyuncuları soğukkanlı oynasalar galata bırakın 4 golü, 2 gol atamazdı bize. yenilmemize rağmen ümitlenmemek için bir sebep yok. yeter ki petkoviç azıcık akıllansın. lisandrolopez'in  söylediğine katılıyorum. bahia bu takımda oynamalı. kemal bu sefer beni ve herkesi şaşırtacak şekilde acemice hatalar yapmış, yazık olmuş. umarım toplarız kendimizi.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 08 January 2012, 15:17:50
Bahia oynarsa bu takım düzelir stopere çok rahat ve sakin oynayan Bahia şart...
Bu takımın trabzona yusuf çektirdiğinde bahia ve kemalin uyumları unutulmasın..

Ayrıca fener maçında da... Tecrübesiyle Kemal e güven veriyor ve uyumlu oynuyorlar.

Kardeşim dün o Akaki'nin kafasına göre dışarı çıkmasından sonra Petkoviç'in ona forma vereceğini sanmıyorum.Artık Bahia alır o formayı...

s_uzunkaya

alınanlara ek, sağlam bir kaleci hızlı bir sol açık soğukkanlı bir 10 numara lazım...

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 08 January 2012, 15:40:23
Kardeşim dün o Akaki'nin kafasına göre dışarı çıkmasından sonra Petkoviç'in ona forma vereceğini sanmıyorum.Artık Bahia alır o formayı...

Kardeşim kafasına göre değil, hakem gönderdi kenara Akaki yi..
Ama yinede iyi bi bahane olur Bahia nın oynaması için ;D

Shane_Falco

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 08 January 2012, 15:47:12
Kardeşim kafasına göre değil, hakem gönderdi kenara Akaki yi..
Ama yinede iyi bi bahane olur Bahia nın oynaması için ;D

Hadi ya :S Ben görmedim hakem'in gönderdiğini onu hocam pardon.Fakat oradada kafa basmıyo demek adamın hakem seni gönderiyorsa otur yere sen sağlık ekibi gelsin alsın seni zaten rakip bastırıyor oyun soğusun...

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 08 January 2012, 15:54:32
Hadi ya :S Ben görmedim hakem'in gönderdiğini onu hocam pardon.Fakat oradada kafa basmıyo demek adamın hakem seni gönderiyorsa otur yere sen sağlık ekibi gelsin alsın seni zaten rakip bastırıyor oyun soğusun...

Evet o konuda haklısın ama biraz da hakemin yanlışı var takım atak yiyorken oyuncuyu kenara yolluyor üstelik savunma oyuncusu..

elexir

Bu takıma ayağında iyi top tutan tecrübeli bir 10 numara ve sol bek lazım Adnan Sezgin nerden bulacaksa bulmalı... Yazık göz göre göre gidiyoruz.. :(

fanatik samsunsporlu

bahiada stoperde oynadığında çok ağır kaldı

AhmetDenizci

Bahia her türlü Akaki'den iyidir. Akaki değil Süper Lig, Bank Asya'da bile top oynayamaz.