Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

fanatik

Selim Teber'in son durumu hakkında bilgisi olan varmı

SametYılmaz55

Ercan kaptanın Malatya'ya attığı golle ligde kaldığımız zaman geldi aklıma.işte o zaman ki gibi olacaz ve bu takım DÜŞMEYECEK!!!!!!!

epçeli köylü

Anladığım kadarıyla galatasaray maçında Murat Ceylan ve Serdar Özkan oynayabilecek. Herikisininde lisansı şuan itibarıyla çıkmış. Bugün saat 17:00'a kadar lisans çıktığı için yarın oynayabilecekler diye biliyorum....

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: fanatik - 06 January 2012, 18:20:03
Selim Teber'in son durumu hakkında bilgisi olan varmı
Henüz takımla birlikte antremanlara çıkacak seviyede değil tam iyileşemedi.

target_t.t.b

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 06 January 2012, 18:25:17
Anladığım kadarıyla galatasaray maçında Murat Ceylan ve Serdar Özkan oynayabilecek. Herikisininde lisansı şuan itibarıyla çıkmış. Bugün saat 17:00'a kadar lisans çıktığı için yarın oynayabilecekler diye biliyorum....
az önce fedarasyonun sitesine baktım serdar da murat da gözüküyo.inş ilk maçlarının da heyecanıyla güldürürler bizi.

target_t.t.b

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 06 January 2012, 18:25:26
Henüz takımla birlikte antremanlara çıkacak seviyede değil tam iyileşemedi.

hocam sakatlık süresi ile alakalı bi bilgi var mı?bir de tisdell in lisansındaki  sıkıntı çözülebildi mi?kusura bakmayın böyle isze soruyorum ama geçmiş sayfalarda bi arkadaşın da dediği gibi başkan ve yönetim sessiz film oynadıkları için...

samuray

ara transfer sayfa 170 oldu ve tek bir transfer resmi imza atan murat ceylan serdar özkan imzaladımı yarınmı kesinmi bilmiyorum yeterki kendisini futbola versin yeteneklerini sahaya yansıtsın yaryarlı olur kanısındayım t.s li burak yılmaz ın durumu ortada bşk f.b derken birde t.s de ki durumuna bakın bi oyun kurucu gekas gibi bir golcü yeterki petkoviç hoca elindeki kadroya göre sistemini oyun şablonunu oluştursun saçma sapan oyuncu tercihleriyle bize saç baş yoldurmasın önemli olan bir bütün olarak takım oyununu oynayabilmek bunu da kim yapacak hoca e artık türk futbolunuda takımlarıda tanıdına göre inşallah daha verimli takıma daha fazla katkıda bulunur da bizleride her hafta yine fıtık etmez  :( ;D

cgr

@korayx

Bırader, gıt kendı egonu baska yerlerde bosalt. Burası mılletı tatmın etme yerı degıl. Zaten mıllet macı degıl transferı dusunuyor. Ortam gergın, bı de sen gerıyorsun. Senın umudun olmasa bıle, bılletın umutlarını koreltmeye hakkın yok!
Hadı guzel kardesım. Ya sus, ya adam akıllı yaz su foruma...

feveran

Alıntı yapılan: cgr - 06 January 2012, 18:42:27
@korayx

Bırader, gıt kendı egonu baska yerlerde bosalt. Burası mılletı tatmın etme yerı degıl. Zaten mıllet macı degıl transferı dusunuyor. Ortam gergın, bı de sen gerıyorsun. Senın umudun olmasa bıle, bılletın umutlarını koreltmeye hakkın yok!
Hadı guzel kardesım. Ya sus, ya adam akıllı yaz su foruma...

sus korayx

target_t.t.b

kardeşim adam fikrini belirtti diye bu kadar üstüne gitmenize gerek yok ki.ne yani herkes polynnacılık mı oynayacak?tamam moral bozmanın kötü düşünmenin anlamı yok ama herkes fikrini beyan etcek kimse kimseden daha fazla samsunsporlu değil.hepimizin ortak aşkı.herkesinde sevme şekli farklı.

deriaKR

korax verschwinde du strassenpenner :deli:

Burak

adamın selamın aleyküm demeden Samsunspor düşer derse üstüne de gidilir her şey de söylenir az bile söylemişler

seskat

saim55

Alıntı yapılan: Burak - 06 January 2012, 18:49:00
adamın selamın aleyküm demeden Samsunspor düşer derse üstüne de gidilir her şey de söylenir az bile söylemişler

Biraz abartılı olmadı mı yani? Farklı bir görüş duyduk diye hemen sallayın şu Samsunspor düşmanını demek de ne oluyor? Söyledikleri doğru, yanlış tarafı yok. Ama biz inanmak istemiyoruz ve yakıştıramıyoruz. Ama bence biraz abartılı oldu

brigand

Buna da hastayım; e adam fikrini beyan ediyor ya. Yeni gelen önce tanışır, bir bakar burda ne oluyor ne bitiyor dimi ! Sonra da yazarsın, efenim ben şöyle düşünüyorum, böyle de olabilir diye. İşte o zaman biri bir şey derse zaten doğru yol hemen bulunuyor. Ancak adamın biri girecek şak diye bu takım şöyle bu takım böyle düşücek ölecek bitecek diyecek bizde aynen öyle kardeşim mi diyeceğiz. Bizde oynadık bu oyunu, bizde izliyoruz, tartışıyoruz. Burda ki çoğu insan biliyor gücümüzü,yeteneklerimizi. Ancak herkes o kadar inanmış ki armaya bazen bırakın iyimserliği daha uçucu şeyler içmiş kadar düşünebiliyor. Ancak bu bilmemezlikten falan değil. Sadece ve sadece inanmışlıktan !