Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

çamot_55

sevgili samsunsporlular ertana da söyledim,dinamo bukresten nicalou ile arada çok az pürüzler kaldığı,holosko ile çok büyük bir mesafe kaydedildiği,boboya enson teklifimizi yaptık ve beklemeye geçtik..

celebi

çamot55 samimiyetinden şüphe etmiyorum ancak söylediklerin hususunda senide yanlış bilgilendiryor olabilirler. hakkkmızda hayırlısı ne diyelim.

feveran

Alıntı yapılan: çamot_55 - 30 December 2011, 09:16:14
sevgili samsunsporlular ertana da söyledim,dinamo bukresten nicalou ile arada çok az pürüzler kaldığı,holosko ile çok büyük bir mesafe kaydedildiği,boboya enson teklifimizi yaptık ve beklemeye geçtik..

herekz bişey beklıyo devamlı yazıyon okuyruz ama artık gerceklerı yaz çamot55

Serkan

Yahu 1. ağızdan duyduk bobo ile ilgili hiç bir girişimin olmadıoğını ; hatta şöle diyeyim bobo'yu transfer etmek zaten bozuk olan mali yapımızın çökmesi anlamına geldiğini yıllık 1.5 milyon dolar alar bir adamı bu takım nasıl transfer etsin ?

FaTiH_HaN

Benim anlamadığım eğer Bobo hiç gündemimizde olmadıysa neden bu kadar konuşuluyor, Bobo hakkındaki bu transfer söylentisi yalan mı, yada duyum mu, eğer duyum ise neden bu kadar net ve kesin söylemler yazıldı yada Bobo ile ilgilendiğimiz doğruysa diğer abilerimiz ilk ağızdan Boboyla ilgilenmediğimizi söylediler, birileri ortaya söylemler atarak dalga geçiyor bu çok açık, çamot55 yada forum üyelerini kastetmiyorum, iki tarafada güvenim sonsuz, ne olduysa onu söylüyorlardır hiç şüphem yok ama herkesin kafası çok karıştı, birileri kuyuya bir taş atıp bizi Bobo hakkında 50 sayfa konuşturduysa hakikaten yazıklar olsun, makara gibi görünsede bütün bunlar ciddiye alınıyor artık sinirler de bir hayli gerildi yani, yönetim de kimi alıyosa alsa da bizde rahatlasak, dedikodular duyumlarda bitse..

mehmet yılmaz

Bobo, bir hedef şaşırtma olabilir. Soranlara "Bobo, üstünde duruyoruz" deniliyordur ama öyle bir çalışma yok.

Şu haber gerçeği yansıtıyor bence,

Samsunspor sürpriz yapacak
Ligin ilk yarısında hedeflerinin çok uzağında kalan Samsunspor, ikinci devre öncesi transfer işini sıkı tutuyor.

Karadeniz ekibinin başkanı Kazım Yılmaz ile genel koordinatör Adnan Sezgin, transfer listesini sır gibi saklarken, yıldız isimlerle görüşme halinde oldukları iddia edildi.

http://fanatik.ekolay.net/Samsunspor-surpriz-yapacak_3_Detail_294_248416.htm

brigand

Holosko' nun yıllık maliyeti 4-4,5 milyon lira civarında. Keza Bobo'nun da en az 2,5 milyon olduğunu varsayarsak ikisi birden çok ağır olur bizim için. Ben hala ilgilendiğimizi sanmıyorum ama. Dedikodu da olsa gelirse iş yapacak potansiyele fazlasıyla sahipler. Bir de millet iyice gerilmiş birbirine sarıyor. Dedikodu üzerine birbirimizi yiyoruz. Hiç gerek yok. Allah razı olsun bu siteyi kurandan da bugünlere getirenlerden de. Km'lerce uzaktan haber alıp, sohbet edebileceğimiz böyle bir platform olmayabilirdi de. O yüzden nankörlük etmeye gerek yok değerini bilin !

feveran

Marius Niculae compilation

Marius Niculae
@samsuni bizde iş  yapar dediğin adam bumu güzel golleri var

senol

ahmet cebe akhisarda,murat duruer gençlerde ,bu bizimkiler daha neyi bekliyorlar.bu saatten sonra hakkı hoca hırvatistana gidecekte oyuncu beğenecekte ,onu alacaz öylemi.bu zamana kadar nerdeydiniz demezlermi adama.başkan işi ancak bu kadar biliyor,bununla biz hiç bir topçu alamayız.bir muratı aldı işte oda 3 aylığına o kadar ,hiç kimse beklenti içine girmesin.takım çalışmalara başladı ,ayın 4 ünde maçlar başlıyor,biz toğçu arıyoruz.herkes bir bardak su içsin.

Akyol

Niculae o nasıl bi sol ayaktır  :kanka: Bu adam gelse keşke  :--*

ercan0655

Samsun gol gol gol :gooolll :deli:

55_OrHaN_55

101 sayfa olmuş, 1 transfer dışında hiçbir haber yok. herkes artık makaraya sarmış durumda... Allah (cc) yardımcımız olsun. amin...

fanatik samsunsporlu

bir an önce gelsin kim gelecekse :kafa:

bengülü

Samsunspor transfer komitesi tarafından sır gibi saklanan transferlerin isimleri netleşmeye başladı

Samsunspor camiası tarafından merakla beklenen transferlerin Dinamo Bükreş' in forvet oyuncusu Marius Niculae, Kayserispor' dan Önder Turacı ve daha önce sitemizden duyurduğumuz Beşiktaş' lı oyuncu Holosko ile anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Bu oyuncular ile Cumartesi günü resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor.

alıntı : samsunsporluyuz.net

bengülü

bakalım cumartesi günü neler olucak bekleye bekleye bir hal oldukk