Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

samsunlugurbetci

******* Bobo'ya bakın ya :

"Bobonun İkili Oynamasından Sonra.. Adnan Sezgin Bobo İle Görüşüp; Adamsan Sözünde Durursun Dedi.. Şimdi Bobodan Haber Bekliyoruz.." Kaynak Atilla Cebeci..

Gelmesin abiler bu oyuncudan bize hayır gelmez  >:(  >:(  >:(  >:(

Shane_Falco

Alıntı yapılan: samsunlugurbetci - 29 December 2011, 22:58:26

"Bobonun İkili Oynamasından Sonra.. Adnan Sezgin Bobo İle Görüşüp; Adamsan Sözünde Durursun Dedi.. Şimdi Bobodan Haber Bekliyoruz.." Kaynak Atilla Cebeci..

Adnan çok ağır konuşmuş yavvv :D

epçeli köylü

Bu sezon böyle geçecek belli.Düşmemeye oynayacağız.Seneye yerli teknikdirektör ve alt yapıya yönelmek gerekiyor.Bir de Adnan SEzgin'in gitmesi gerek tabi.

supernatural_55

Alıntı yapılan: samsunlugurbetci - 29 December 2011, 22:58:26

abi her söyleninene inanıp da ne geriyosunuz kendi kendinizi.gerçi şu 98 sayfayı okuyup da insanın kendi kendini strese sokmaması da imkansız ;D

AntZ

Alıntı yapılan: samsunlugurbetci - 29 December 2011, 22:43:03
Abiler Atilla Cebeci bombaları patlatıyor :

"Dinamo bükreşten mikavlau, Önder turacı ve Holosko ile %90 anlaşıldı.. Cumartesi günü bir aksilik çıkmazsa, kendilerini samsunsporlu yapacak sözleşmeye imza atacaklardır.."

Mikrofonlarımız Ercan Kaptanda  ;D

kalptenþimþek

adamsanız pal lazardan, dominguezden kurtarın bizi heayyeatttt!.. :peeh:

samsunmania

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 29 December 2011, 23:04:09
adamsanız pal lazardan, dominguezden kurtarın bizi heayyeatttt!.. :peeh:

onların da ipi 5 ocaktan itibaren çekilmeye başlar.

AntZ

samsunlugurbetci

Abiler transferimiz

Marius Niculae

30 yaşında 18 maç 14 gol :)  :holey:  :holey:  :holey:  :holey:  :holey:  :holey:  :holey:  :holey:  :holey:  :holey:

ahmetsefa55

jilet hakkı lyon la kapısıyodu.
adnan da bobo ya sert çıkmış.
olsun o kadar burası Samsun !

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: **KaR6** - 29 December 2011, 22:57:24
abi hayır niye sıkıntı yapıyosunuz anlamıyorum ki..

transfer olcak da geç öğrenecem diye bi korkunuz varsa eyvallah da, oldugu zaman zaten samsunspor.org.tr de yazıyolar stres yapmayın yani  :)

bi de, başlık x sayfa oldu hala transfer yok muhabbeti var ki ona zaten acaip şaşırıyorum, ciddi ciddi transferi başlıktan bekleyen arkadaşlar var, yapmayın rica ediyorum  :)

otobüs bekliyoruz kardeşim ne karışyosun  :peeh:

samsunlugurbetci

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 29 December 2011, 23:00:45
abi her söyleninene inanıp da ne geriyosunuz kendi kendinizi.gerçi şu 98 sayfayı okuyup da insanın kendi kendini strese sokmaması da imkansız ;D

şu ana kadar Atilla abi çıkıp transfer konusunda ağzını açmadı. Ayrıca Dominguez,Bance Pal LAzar transferlerini ve bunun gibi birçok oyuncuyu Atilla abi günler önceden söyledi bize.Ben Atilla Abi ye güveniyorum. İnşallah da bu üç oyuncu Samsunsporda

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: samsunlugurbetci - 29 December 2011, 23:08:56
şu ana kadar Atilla abi çıkıp transfer konusunda ağzını açmadı. Ayrıca Dominguez,Bance Pal LAzar transferlerini ve bunun gibi birçok oyuncuyu Atilla abi günler önceden söyledi bize.Ben Atilla Abi ye güveniyorum. İnşallah da bu üç oyuncu Samsunsporda

Atilla Cebeci önce montaj yapmayı öğrensin

supernatural_55

Alıntı yapılan: samsunlugurbetci - 29 December 2011, 23:08:56

İnşallah dediğin gibi olur,günler öncesinden duyurduğu isimler de on numara çıktı,bunların da sonu aynı olmasın o zaman inşallh:))

AntZ

Bende inanıyorum, Holosko transferini sezon başında açıklamıştı, hala arkasında sözünün, helal olsun   :hnk:

Ercan kaptan hadi ama  :D