Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

feveran

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 29 December 2011, 22:34:50
camot 55 Atilla cebeci olmasin  ??? ???

atılla abı ne zaman sanayıcı oldu
gercı oda sanayıden cıkmıyo malum arabayla fazla uzun yol yapıyo

Serkan

ahhahah sesli güldüm lan harbiden :D

twitter

samsunlugurbetci

Abiler Atilla Cebeci az önce facebooktan duyurdu.

"Yaklaşık 10 gün evvel samsunspor bobo ile anlaştı.. Hatta bobo'ya kulübümüz 500 milyar ön ödeme yapmıştır.. Son günlerde bobo bursaspor ile görüşmüştür ama hala anlaşmamıştır.. Ayrıca fiyatını arttırmak içinde bobo ikili oynuyor.."

Allah ım Bobo diyor anlatık diyor 500 milyar diyor  :holey:  :holey:  :holey:  :holey:  :holey:  :holey:

Gaziosmanpaşalı3455

ya arkadaşlar takımın şuanki puan cetvelinde hali belli.. bana şuan takımda kaç tane kiralık oyuncu var?  adı transfer geçen muhtemel oyuncularında kaçıda kiralık gelecek(ki şuan alınan ve alınacakların bir çoğu kiralık olacak ) bilgi verebilecek varmı. omurgası kiralık oyunculardan kurulu olan bi takımın sizce ligin geride kalan maçlarını ve ligde puansal olarak bitireceğini mantık çerçevesinde açıklayacak arkadaşların yorumlarını bekliyorum..sene sonunda vah ne yaptık dememenin temennisi ile herkese iyi akşamlar...

engin55

Alıntısabırlı olun bıraz sonrada dıger transferlerı duyacaksınız

Diyor atilla bey. Bakalım kimleri söyliyecek

ahmetsefa55

bu transfer olayları tam bir film ya.
güya iki kaynak da sağlam.
ama biri boboyla anlastık dıyor dıgerı hıc konusulmadı dıyor.
bızede kafayı yemek dusuyor. :redcard:

55__Gurbet__55

LisandroLopez

Beyler siz yönetime güvenmiyosunuz ama ben bu yönetime güveniyorum bu kez doğru işler yapılacak

samsunlugurbetci

Abiler Atilla Cebeci bombaları patlatıyor :

"Dinamo bükreşten mikavlau, Önder turacı ve Holosko ile %90 anlaşıldı.. Cumartesi günü bir aksilik çıkmazsa, kendilerini samsunsporlu yapacak sözleşmeye imza atacaklardır.."

isyan

feveran

bu sefer kendısı bomba olarak patlıcak

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 29 December 2011, 22:38:56
ya arkadaşlar takımın şuanki puan cetvelinde hali belli.. bana şuan takımda kaç tane kiralık oyuncu var?  adı transfer geçen muhtemel oyuncularında kaçıda kiralık gelecek(ki şuan alınan ve alınacakların bir çoğu kiralık olacak ) bilgi verebilecek varmı. omurgası kiralık oyunculardan kurulu olan bi takımın sizce ligin geride kalan maçlarını ve ligde puansal olarak bitireceğini mantık çerçevesinde açıklayacak arkadaşların yorumlarını bekliyorum..sene sonunda vah ne yaptık dememenin temennisi ile herkese iyi akşamlar...bence bomba sene sonu patlayacak :kafa:

Ertuğrul Sağlam