Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

dün murat geldi ben bugünde 1 kişi gelir dedim ama gelmedi daha biraz umudum vardı ama olmadı

olcay

trt de cevat kol diye bi adam trabzon türk stoper istiyo.o da samsundan kemal dedi :D bunlar ne biçim yaratıklar ya.

ahmetsefa55

bir efsaneydi efsaneydi çamot_55  :(

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsuni - 29 December 2011, 13:35:50
Ve bir aksilik olmazsa önemli bir yabancı golcü bir-iki gün içinde Samsun'da olacak.
Söz verdiğim için isim açıklayamam, anlayışınıza sığınıyorum.

Öyleyse atmak serbest o isim abdul kader keita  :oyun:

kýzýlyýldýz55

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 29 December 2011, 19:27:23
Öyleyse atmak serbest o isim abdul kader keita  :oyun:
keita olamaz bence keita kanat bahsedilen forvet

Kadir ÇELEBİ

Shane_Falco

Alıntı yapılan: olcay - 29 December 2011, 19:08:08
trt de cevat kol diye bi adam trabzon türk stoper istiyo.o da samsundan kemal dedi :D bunlar ne biçim yaratıklar ya.

İstesinler be kardeş.Alper 5 m euro ya gitti Olcan'a bu adamlar 3250 m euro yanına birde adam verdiler.Alsınlar Kemal'i bize 4 m euro üstünede Vittek'i versinler sorun yok işlerine gelirse ;)

samsunlugurbetci

abiler ben "çarşamba" hayal kırıkılığında sonra, bobo olayından sonra değil keita
yattaranın bile geleceğine inanmıyorum  :x((  :x((  :x((

feveran

Alıntı yapılan: samsuni - 29 December 2011, 13:35:50
Beyler böyle gizemli bir hava oluşturmak benim yaptığım birşey değil ama sadece ilgisi olmayan isimlerin burada dolaşması sonucu hem bilgi kirliliği olmasın hem de "Bobo'yu almıştık da Ertuğrul Sağlam işi bozdu" gibi ileirde dedikoduya dönüşecek, gerçek dışı şeyler yazılmasın diye birkaç not düşmek zorunda kaldım.

Bobo transferi hiç gündemde olmamış
Ve bir aksilik olmazsa önemli bir yabancı golcü bir-iki gün içinde Samsun'da olacak.
Söz verdiğim için isim açıklayamam, anlayışınıza sığınıyorum.
Özel mesajda 5-6 tane "kim?" sorusu var, şunu söyleyeyim, bizde iş yapabilecek, iyi bir golcü.

bizde iş yapabılır dediğin

makakula olabılırmı?

Musti

Twitterda falan Brozek kardeşler lafı dolaşıyor. Büyük ihtimalle yalandır. Bu arada sezon başında ilgilendiğimiz Arevalo Rios ile Sevilla ve Palermo ilgileniyor. Kaçan balık büyük oluyor işte.

Shane_Falco

Kanal D spor haberlerinde Turgut'un İ.T.O.Ş ile prensipte anlaşmaya vardığını söyledi...

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 29 December 2011, 20:54:47
Kanal D spor haberlerinde Turgut'un İ.T.O.Ş ile prensipte anlaşmaya vardığını söyledi...

Bende böyle bi haber duydum ??

Serkan

Sen diyorsan  kesin gitmiştir  (=

LisandroLopez

gs ağır kaldı ya gitmiş olabilir ;D

feveran

aslında itoş unda gs nın elınden kapması hoşuma gıdıyor onlar arenada köylüler dıye bagırmışlardı