Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 28 December 2011, 01:04:07
yattara,ahmet cebe,aurelio bence gereksiz orda.

hemde cok gereksiz ben sadece sözde olan dedikodu transferleri yazdim.
bize 5 tane yeter bile .
mesela Murat-Holosko-Bobo-Ugur-Keita bu takimi ucurmayi birak uzaya götürür  :evet:

Kaya

Hürriyet transferini istemediğini onun yerine daha önce İsviçreden tanıdığı bir ortasaha oyuncusunu istediğini duymuştuk Petkoviç'in. İnternet üzerinden kendim ufak çaplı bir  araştırma yaptım.

Tamamen tahmindir büyük ihtimalle buna benzer bi yabancı alacağız.

http://www.mackolik.com/Player/Default.aspx?id=48883&season=2011%2F2012

GurbetciFanatik

ilk transferi 65  sayfada yaptik galiba.
yani 5 adam alsak  5x65= 325 sayfada islem tamam
ha gayret doldurun sayfalari  :evet:

Shane_Falco

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 28 December 2011, 01:08:49
hemde cok gereksiz ben sadece sözde olan dedikodu transferleri yazdim.
bize 5 tane yeter bile .
mesela Murat-Holosko-Bobo-Ugur-Keita bu takimi ucurmayi birak uzaya götürür  :evet:

Ne kadar dedikodu çıksada Bobo ve Keita'nın bize gelmesi çok çok küçük bir ihtimal.Biz şu dedikoduları çıkan adamlardan Holosko'yu alalımda öpüp başımıza koyalım...

Ayberk

Alıntı yapılan: Kaya - 28 December 2011, 01:11:12
    Hürriyet transferini istemediğini onun yerine daha önce İsviçreden tanıdığı bir ortasaha oyuncusunu istediğini duymuştuk Petkoviç'in. İnternet üzerinden kendim ufak çaplı bir  araştırma yaptım.

Tamamen tahmindir büyük ihtimalle buna benzer bi yabancı alacağız.

http://www.mackolik.com/Player/Default.aspx?id=48883&season=2011%2F2012

Abi bu yine iyidir en azından Premier Lig görmüş adam. Biz İsviçre orta sıra takımlarının vasat oyuncularına talip oluruz diye düşünüyorum :kafa:

samsunmania

Bence sağ gösterip sol vuracak bizimkiler. ama vurdukları değecek mi o soru işareti.

Desiqner

Alıntı yapılan: samsunmania - 28 December 2011, 01:18:03
Bence sağ gösterip sol vuracak bizimkiler. ama vurdukları değecek mi o soru işareti.

Bu kadar söylentiden sonra sönük adam getirirlerse bu takıma o zamna göreceğiz yüzlerini :)  Yada artık göremeyecekmiyiz :)

samsunluhakan

keita ve bobo gelsin hücum tamam bide murat ceylan gelsin transferi kapatabiliriz

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 28 December 2011, 01:21:57
keita ve bobo gelsin hücum tamam bide murat ceylan gelsin transferi kapatabiliriz

Bence Akaki ve Bahianin yerine 1 saglam bi adam alsalar daha iyi olur.
Ben o ikisine tam güvenmiyorum.
Biri bazen cok agir biride iyi asist yapiyor rakibe

AntZ

İlginçtir Serdar Kulbilge'nin adı kimseyle anılmıyor??!! Mutlaka iyi bir kaleci alacağız, kaleci arayan bir biz varız ve boştaki tek kaliteli isim Serdar... Acaba diyorum!

samsunluhakan

ilk önce hucum bence yedekte valdemiro var gururda gelecek defansa

samsunluhakan

Desiqner

28 December 2011, 01:37:00 #987 Son düzenlenme: 28 December 2011, 01:45:54 Desiqner
Edit : Mantıklı birşeyler girelim bari twitter'dan alıntı :
Adnan Sezgin : ''Kaç kere tekrar etmeliyim bilmiyorum.Samsunspor olarak Keita'yı istediğimiz şeklindeki haberler yalan.''

samsunluhakan

Ollivanders