Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

55cem55

yani ciddi bi kaynak yoktu ama olay gazetesine gelmiş spor 55 face sayfasındada var ve de mehmet hocanın da yazdığına göre arena ve denge gazetelerininde yarınki manşeti:)

Shane_Falco

Dur bakalım transfer sezonu açılmadı bile ne isimler atıldı ortaya 4 Ocaktan sonra neler duyacağız acaba...

samsunlugurbetci

Alıntı yapılan: Serpico - 26 December 2011, 00:11:25
Yok abi ya Adnan sezgin olunca boyle soylentilerin çıkması normal . İnanmıyorum her zamanki gibi.

ben de inan(a)mıyorum :)

ugrass

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: Lusage - 26 December 2011, 00:12:40
Kanatta Keita, Forvett Bobo... Offf diyorum. Offf..  :deli:

akşam haberlerinde bobo'nun, hatta holosko'nun bursa ile anlaşma aşamasında oldukları haberi verildi. sanırım ntv'de. bizimkiler yazın yaptıkları gibi relax takılırlarsa yine nal toplayacağız endişesine kapılıyorum. İnşallah takıma ilaç olacak 4-5 isim alırız.

GökhanÇağlar

Keita olursa süper olur,bir kanattan Zenke,bir kanattan Keita yardırır...

LisandroLopez

keita gelsin transfere gerek yooooooook:D

SAMSUNLU ORUMA 55

adnan sezgin keita ve nondaya kafayı takmış.. Olay gazetesi istihbaratına göre keita ile anlaşıldı haberi gelmiş yaklaşık 40 dakika falan önce.. Ayrıca adnan sezgin istanbulda bir topçuya imzayı attırmış bunu yarın öğlen atilla cebeciyle telefon görüşmesinde söyleyecek.. Ve yarın spor 55 programında atilla cebeci açıklayacak..

cgr

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 26 December 2011, 00:39:27
adnan sezgin keita ve nondaya kafayı takmış.. Olay gazetesi istihbaratına göre keita ile anlaşıldı haberi gelmiş yaklaşık 40 dakika falan önce.. Ayrıca adnan sezgin istanbulda bir topçuya imzayı attırmış bunu yarın öğlen atilla cebeciyle telefon görüşmesinde söyleyecek.. Ve yarın spor 55 programında atilla cebeci açıklayacak..

Atillaya bak beeeee.... Breh breh brehhh...

Theofanis Gekas

SametYılmaz55

Atilla Cebeci yarın gene ağzının suyu akarak anlatmaya başlar.3-5 tane yıldız oyuncu ile anlaşıldı son bir kaç pürüz kaldı gibi konuşur büyük yorumcu edasıyla :) yüzde 99 fos çıkar o haberlerde yalan oluruz gene :rulet:

FaTiH_HaN

Atilla'da yarınki spor 55 programı izlensin diye facebookta ne yapacağını şaşırdı yani, yok abi bir insan teknolojiyle sonradan tanışınca suyunu çıkarıyor, duvarım doldu spor 55, Atilla Cebeci ile  :)

isa55

Bir yerel kanalda program yorumcusu şöyle dedi. "Aldığım duyuma göre Kazım başkanın, kulübün eski borçlarla birlikte 30 trilyon masraf yaptığını, 50 trilyona kadar yolu olduğunu söylemiş."
Eğer bu duyum doğruysa Adnan Sezgin kimi alacam dediyse alır. Başka takımların araya girmesi etkilemez.

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 26 December 2011, 00:49:19
Atilla'da yarınki spor 55 programı izlensin diye facebookta ne yapacağını şaşırdı yani, yok abi bir insan teknolojiyle sonradan tanışınca suyunu çıkarıyor, duvarım doldu spor 55, Atilla Cebeci ile  :)
faceyi dondurdum zaten bu yüzden :) transfer sezonu bitsin gene açarım :D :D transfer döneminde faceyi kapatmak ruh sağlığı açısından çok yararlı oluyor :kanka:

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 26 December 2011, 00:51:18
faceyi dondurdum zaten bu yüzden :) transfer sezonu bitsin gene açarım :D :D

İyi fikir, bende Atilla Cebeciyi engelledim  ;D