Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

jean

cok kaliteli adam alabilecegimize inanmiyorum ismi gecenlerin cogu gelmz sanirim

supernatural_55

ne gerek var aceleye zaten düşmeyecekmişiz!!!

samsunlugurbetci

arkadaş uğur boral dediler sevindik eskişehire gitti gidecek
holosko dediler sevindik antep bursa kanca atmış
murat ceylandan daha haber gelmedi

tartıştığımız yattara hakkında bile haber yok daha

transfer yapalım yeter artık yav...

supernatural_55

Tahminimce bu isimler arasından alınması ihtimali en yüksek olan murat ceylan

SametYılmaz55

acele edip hata yapmak istemiyoruz diyen yöneticiler asıl geç kalınca hata yapacaklarının farkında değiller galiba!!!

celebi

hep gelecekler ya da gönlümüsden geçenler ya hu en zaman snut bir adım atılacak. >:(

jurista

Arkadaşlar takım zaten izinli şimdi aldığın adamı zaten idmana çıkaramayacağız.Ben zaten transfer edilebilecek az sayıdaki topçunun transferinde son anda pürüz çıkmaması için isim açıklamadıklarını düşünüyorum.Yapılacak ilk çalışmaya bu adamlar katılmazsa o zaman geç kaldığımızı konuşabiliriz.Bu benim şahsi düşüncem tabiki geç kaldığımızı düşünen arkadaşlara da katılmamak elde değil zira sadece fiziken değil mental olarak da hazırlamak gerekir topçuyu .

Bu mesajımla beraber uzun zamandır canımı sıkan bir konuyu dile getirmek istiyorum .

Kimse kimsenin fikrini beğenmek zorunda değil ,katılmak zorunda da değil ,ama aşağılayıcı ve dalga geçer bir üslüpla cevap verme hakkına da kimse sahip değil.

Bunu bu mesaj için ,bugün için,dün için yazmıyorum genel olarak yazıyorum.Son zamanlarda her konuda birbirine giren aynı takıma gönül vermiş  insanları görmenin üzüntüsüyle yazıyorum , bu takımın başarısını herkeslerden çok isteyen ama farklı açılardan bakan farklı düşünceleri olanların birbirlerine olan tahammülsüzlüğüne üzülüyorum ,ben de dahil bunda payı olan herkesin daha duyarlı ve daha itidalli olmasını rica ediyorum.

samsunmania

Desteksiz ortalığa bomba atıp kaçan giden arkadaşlar. Hasretle gelecek güzel haberleri bekliyoruz. zaten ruh halimiz iyi değil bi de sizinle uğraşmayalım burada. Sağlam duyum alan arkadaşlar kaynağını da yazsın ya da hiç konuşmasın. Kafadan sallayanlara diyecek söz yok zaten. Onlara renkdaş bile demek gelmiyor içimden. Bizi ağır konuşturacak duruma getirmeyin kendinizi. Yok tesisten geliyomuş yok buymuş. Ulan ben kongre üyesiyim, takım kurulduğundan beri ailem haşır neşir, bi geçemedik şu tesisin önünden. Nasıl bir iştir bu. Allahın aşkına yapmayın. Adminden rica edeceğim sallama yapanların ceza alması için.

55cem55

Son dk internet bombası Abdulkader Keita Samsunsporda diye...kaynak sormayın bilmiyorum

Ollivanders

Yok abi ya Adnan sezgin olunca boyle soylentilerin çıkması normal . İnanmıyorum her zamanki gibi.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 55cem55 - 26 December 2011, 00:10:36
Son dk internet bombası Abdulkader Keita Samsunsporda diye...kaynak sormayın bilmiyorum

Madem birisi yazdı, rica etmişlerdi gece 12'ye kadar söyleme diye ben de yazabilirim öyleyse... :)

Yarın çıkacak olan Denge ve Arena Gazetelerinin manşet haberlerine göre Abdülkadir Keita ile anlaşmışız. Sadece Afrika Kupası nedeniyle takımdan ayrı kalma ihtimali nedeniyle pürüzler kalmış.

5-6 maç olmayacaksa çok bir anlamı kalmaz o transferin ama şayet alırsak faydalı olacağına inandığım bir oyuncu...

Lusage

Kanatta Keita, Forvett Bobo... Offf diyorum. Offf..  :deli:

55cem55

O zaman ilk haber benden olmuş güzel olmuş:))

ugrass

Alıntı yapılan: 55cem55 - 26 December 2011, 00:10:36

kaynak sormayın bilmiyorum yazmıssın son dakika internet bombası yazmıssın. bare internet sayfasının linkini at herkes baksın

MESSİ SAMSUNSPOR'da. kaynak yok

kýzýlyýldýz55

Alıntı yapılan: farUqras - 26 December 2011, 00:14:51
kaynak sormayın bilmiyorum yazmıssın son dakika internet bombası yazmıssın. bare internet sayfasının linkini at herkes baksın

MESSİ SAMSUNSPOR'da. kaynak yok
http://www.facebook.com/samsunsporlular.55 sanırım burdaki admin siteyi takip ediyo %50  nedir ya