Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

5trawberry

Alıntı yapılan: muhalif - 21 December 2011, 00:12:15
o yuzden yıllardır burnumuz b.ktan çıkmıyo farkındaysan  ;)

Farkındayım..

Arkadaş oynamadığını iddia ediyor da.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 21 December 2011, 00:14:20
Farkındayım..

Arkadaş oynamadığını iddia ediyor da.
sende oynaması gerektıgını ıddaa edıyosun.

fat55

vallahi kapanışı kalptenşimşek yaptı daha ne denir aga.bu akşamlık bu kadar.

Serkan

Sefa'dan daha muhalif'ini gördü ya bu gözler bu gece güzel uyurum : )

kamuri

Alıntı yapılan: 5trawberry - 21 December 2011, 00:11:15
Ben rahatsızlık duymuyorum çünkü futbol profesyonel bir oyundur. Artıkçıklık kavramına karşıyım. Önemli olan gelmek herşeyi başa almak, ve adam gibi görevini yerine getirmektir. isterse trbznonspordan gelsin.

ama sen artıkçı diyorsan ben sana o zaman bir sürü artıkçı sayayım.
deminden arı bi kaç isim yaz diyorum önceleri istanbul klubunde oynayıp sonra dışlanıp samsuna gelen ben hatırlamıyorum ayrıca pino ismi burda ya da başka bi yerde geçti mi herkes kafasına göre isim yazacaksa başlık kapatılsın  :rulet:

5trawberry

Alıntı yapılan: muhalif - 21 December 2011, 00:15:22
sende oynaması gerektıgını ıddaa edıyosun.

Sevgili kardeşim ben bi iddia içinde değilim. Gidip de Mustafa Sarp gibi, Fink gibi, Tamer Tuna gibi, Mehmet Polat gibi, Tolga Doğantez gibi kalasları alıp, rahat maç izleyecem dersen sonuç böyle olur işte, kümede kalmama mücadelesi verirsin..

Gelecekse hakkı olup da, üstün kadro kalitesi olup da yedek kalan adamları zorlayacaksın..Gelirse gelir gelmezse, sen çıkartacaksın yıldızı.

fat55

burada yazılan topçuların hepsi kafasına göre herkesin bence.

kamuri

doğru ya pardon pino çok büyük yıldız bizi de o kurtarır zaten bravo ya bayağı bi isim saymışssın bu arada yanlış burda işte o adamlar bize ne verdi ki pinolar linconler ne versin

fat55

ceyhun eriş gibi.kais in yerine alıp düştük o sezon.

kamuri

Alıntı yapılan: fat55 - 21 December 2011, 00:22:02
ceyhun eriş gibi.kais in yerine alıp düştük o sezon.
arkadaşım anlamıyosunuz galiba geçmişte yapılan hataları tekrarlamayalım diyoruz bizde farklı bişey söylemiyoruz arkadas pino gelsin demişte ona istinaden yazdım ben onu ok

fat55

kaleci kerem baya artıkçı topladık aslında.

5trawberry

Alıntı yapılan: kamuri - 21 December 2011, 00:21:19
doğru ya pardon pino çok büyük yıldız bizi de o kurtarır zaten bravo ya bayağı bi isim saymışssın bu arada yanlış burda işte o adamlar bize ne verdi ki pinolar linconler ne versin

Güzel kardeşim, abicim saydığım isimler artıkçı değil mi, daha da sayarım.
Onlar düşmemize sebep olmadı mı ?

Lincoln, Pino yu, yukarda saydığımız isimlerle birlikte artıkçı sınıfına koyuyorsan, saygı duyar konuyu kapatırım.

fat55

arkadaşlar bence bu takıma ismail uyanık gibi futboldan anlayan samsunsporlu bir başkan transferi lazım güleceksiniz belki ama adnan sezgin e güvenmiyorum asla.

kamuri

Alıntı yapılan: 5trawberry - 21 December 2011, 00:25:40
Güzel kardeşim, abicim saydığım isimler artıkçı değil mi, daha da sayarım.
Onlar düşmemize sebep olmadı mı ?

Lincoln, Pino yu, yukarda saydığımız isimlerle birlikte artıkçı sınıfına koyuyorsan, saygı duyar konuyu kapatırım.
buraya herkes kafasından geçen isimleri yazmasın ya yeter artık buraya ben transfer  haberlerini okumaya giriyorum sizin kafanızdan geçen isimleri değil

Musti

Alıntı yapılan: 5trawberry - 20 December 2011, 23:49:29
Bence bütün şartlar zorlanarak, Adnan Sezgin'in de referansıyla, Lincoln'de ısrarcı olunmalı, gerçekten ilaç olarak bir isim, ortasahaki üstünlüğü Lincoln ile her maçta ele geçirebiliriz.

Alıntı yapılan: 5trawberry - 21 December 2011, 00:19:23
Sevgili kardeşim ben bi iddia içinde değilim. Gidip de Mustafa Sarp gibi, Fink gibi, Tamer Tuna gibi, Mehmet Polat gibi, Tolga Doğantez gibi kalasları alıp, rahat maç izleyecem dersen sonuç böyle olur işte, kümede kalmama mücadelesi verirsin..

Gelecekse hakkı olup da, üstün kadro kalitesi olup da yedek kalan adamları zorlayacaksın..Gelirse gelir gelmezse, sen çıkartacaksın yıldızı.

Şimdi Lincoln'ün, M.Sarp'tan, Fink'ten ve benzerlerinden ne farkı var?

Lincoln soğuk diye Sivas'a gitmemiş adam, böyle adamlar yurt dışında uyumsuzdurlar. Ortega örneği gibi. Schalke'de yıldızlığa gidereken yaptığı papazlıklardan Galatasaray'a satıldı. Brezilya'da çok daha rahat ve istediği futbolu oynuyor olabilir ki şu anda da kiralık. Artık futbolun son demlerinde bırakın da adam ülkesinde rahat rahat takılsın. Bulaşmasın bize.