Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

SSKLA

Ya hala ne bobosu ya boboyu 2 katlıyacak adamı alıyoruz hala bobo denmesin artık şurda. :)

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 03 January 2012, 23:36:13
Ya hala ne bobosu ya boboyu 2 katlıyacak adamı alıyoruz hala bobo denmesin artık şurda. :)
lambrahammmmmmm :deli:

ChucKeR

bugun ts'yi de gs'yi de izledim. ne kadar kötü olursa olsun takım yeniliriz diyemiyorum 2'sine de. bir an önce halledilsin şu iş de kurtulalım dipten yahu. bu kadar vasat olan ligde tutunmaya çalışıyoruz valla çok üzülüyorum.

emre

Ankaragücü'nde ki bu günkü İNANCI transfer edelim,başka transfere gerek yok!

KotuCocuk55

Tarihimizde transfer ettigimiz yabanci futbolcular icerisinde GEKAS gibi kariyerli ve iyi istatistiklere sahip oyuncu sayimiz bir elin parmaklarini gecmez.Bunun yaninda az sayidaki bu yabanci oyuncularin takimimizda basarili olduklarini ve hatta isimlerini tarihimize kazittiklarini dusunuyorum.örnegin timofte,milinkovic,oruma ....

Bu stadyum bu gözler böyle isimler izlemeyi özledi..LÜTFEN beyler biz SAMSUNSPORUZ...

bu gözler en iyilerini gördü tanju,serkan,ertugrul,celil....

Istiyorum Gekas´i insallah olur!

Ajan

Benim gibi Savaş Esen Chıledze Abdülaziz Turgut Burhan gibi kazmalarla büyüyen bir nesil için Gekas Messi demektir

LisandroLopez

Kazma dediğin Turgut bugün süper ligde tek başına maç kazandırıyo..
Milyon euro lar verilen Riera lar bilmem neler kaç maç oynamış süper ligde ?

Ajan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 04 January 2012, 01:07:04
Kazma dediğim Turgut 10 kişinin emeğini çalıp bize maç kaybettiriyordu naber?

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Ajan - 04 January 2012, 01:08:29
Kazma dediğim Turgut 10 kişinin emeğini çalıp bize maç kaybettiriyordu naber?

Hangi emek, bizzat salladığın Chelidze nin mi yoksa kova kaleci Okan Karabulut un emeği mi??

Burak

Lisandro bırak daa artık şu işi anladık irtibatın var Turgut'la da nedir yeter daa herkesin bir şekilde birisiyle tanışıklığı var kimse senin kadar ateşli savunmuyor kabak tadı verdi artık bu Turgut muhabbetin

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Burak - 04 January 2012, 01:11:09
Lisandro bırak daa artık şu işi anladık irtibatın var Turgut'la da nedir yeter daa herkesin bir şekilde birisiyle tanışıklığı var kimse senin kadar ateşli savunmuyor kabak tadı verdi artık bu Turgut muhabbetin

ne zaman atlayacaksın diye bekliyordum zaten..

Burak

söylecek laf bulamayınca yazılabilecek ancak bu kadar oluyor

alperen

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 04 January 2012, 01:07:04

Turgut senin abin falan mı?

LisandroLopez

Ne alakası var ne zaman bu konu açılsa ilk ve neredeyse tek tepki senden geliyor..

ugrass

su dertlerinizi sorunlarınızı özelde konusarak halledin de bosuna laf kalabalıgı yapmayın. insanlar buraya transfer haberi okumaya geliyo.