ŞİRİNLER'DEN HAVALANANINDA PROTESTO...

Başlatan Serkan, 12 December 2011, 02:08:06

« önceki - sonraki »

epçeli köylü

Benim aklıma birşey takıldı.Şimdi internete bir göz attım.Hiçbir yerel internet sitesinde bu konu ile ilgili haber yok. Bilerek mi yapmıyorlar yoksa haberleri mi yok?

engin55

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 12 December 2011, 20:37:59
Benim aklıma birşey takıldı.Şimdi internete bir göz attım.Hiçbir yerel internet sitesinde bu konu ile ilgili haber yok. Bilerek mi yapmıyorlar yoksa haberleri mi yok?

Aynen bende hiçbir yerde görmedim

atakan

ergün teber.bu adamın ayağını kıranın mekanı cennettır.beni zıvanadan insanlığımdan cıkardı.sabır tahammullerımı çoktan aştı.bu yaşına kadar futboldan nasıl ekmek yemiş anlamak mumkun değil.bu saatten sonra yemesın.bizden hiç ekmek yemesin.insan içine çıkamıyoruz bunların yüzünden.yüzümüz gülmez oldu.samsunsporu hayatımızın merkezine yerleştirmişsek suçmu işledik.biz suçumuzun cezasını cekıyosak,onlarda cektirdiklerinin cezasını cekmeliler.bravo şirinler.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 12 December 2011, 20:37:59
olay dun gece oldugu ıcın yoktur.
yarın her yerde haber olur dıye dusunuyorum.

beşnumara

Ya karı kızla orda burda yatan istanbuldan karı kız getiren şahıslara tepki veren var mı? Sokaklarda çok rahat gezen ama takıma hiç bir şey vermeyen şahıslar...

engin55

PERŞEMBE GÜNÜ İDMANDAYIZ

Perşembe günki Samsunspor idmanına gidecegiz.İdman saati çarşamba günü belli olacaktır.Şimdiden herkes kendisini ayarlasın renkdaşlar.Bütün Samsunspor taraftarlarını bekliyoruz.5 Sene neler çektik şimdi hiç bişey yokmuş gibi yolumuza devam edemeyiz.Perşembe günü 16:00 gibi olabilir idman.Çarşamba günü netleşecek.

@forzasirinlercom

maviay55

şimdi perşembe günü idmana çevik kuvvet yığdırır bu emniyet  al_sana

AntZ

Alıntı yapılan: maviay55 - 12 December 2011, 22:39:22
şimdi perşembe günü idmana çevik kuvvet yığdırır bu emniyet  al_sana

Farketmez, taraftarı çevik kuvvetin engellediğini görürler, daha etkili olur ;) Zaten öldürmeye gidilmiyor, ruhsuz futbolcuların adrenalini yükseltmek, ruhsuzları biraz heyecanlandırmak için gidiliyor. Rahat olmasınlar yeter.

KotuCocuk55

Samsunspor taraftari futbolcusunu dövüyor! Biz kulübümüz camiamiz gelisecek derken her gecen gün geriye gidiyoruz!
Sonuc ne olursa olsun! isleri bu hale getiren ve samsunsporun isminin bu sekilde anilmasina sebep olan herkezi kiniyorum!

red_white

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 13 December 2011, 03:46:02
Samsunspor taraftari futbolcusunu dövüyor! Biz kulübümüz camiamiz gelisecek derken her gecen gün geriye gidiyoruz!
Sonuc ne olursa olsun! isleri bu hale getiren ve samsunsporun isminin bu sekilde anilmasina sebep olan herkezi kiniyorum!

kim kimi dövmüş? Kulübümüzün avukatını dün gece dinledinmi ? telefon konuşmasında dedikleri; bende oradaydım herhangi darb kesinlikl olmamıştır taraftar sonuna kadar tepkisinde haklı hatta takdir ettim sahip çıktıkları için dedi...   birşeyleri söylerken emin olmadan bilmeden kulaktan dolma bilgilerle kimseyi zan altında bırakmamak lazım.

kuzey55

senden başka bu cümleyi kullanan yok.olayı farklı boyutlara çekmeye çalışmak için farklı bir acının olması gerek.şu da var adam gibi oynamayanı formasını terletmeyeni bu şehrin kaderiyle oynayanı gerekirse döveceksin.

King Of The North

bunlara sövmezsen, dövmezsen, protesto etmezsen üzüntünle kalırsın, protesto eden taraftarımızı kınamak yerine, adam olmayan topçulara ve teknik adama tepki göstermen daha yerinde olurdu.

fat55

bahia alışıktır.zira feyenoord taraftarının yaptıklarının yanında bu hiç kalır.diğerlerine feyenoord da neler olduğunu öğretmeli.şükrederler.

5555

k.bakma ama biz yıllardır ne için k*çımızı yırtıyoruz ? bu takımı süper lige çıkarmak için senin bir emeğin olmayabilir ama burdaki birçok kişinin ayrı ayrı emeği var.Onlar akşamları altlarında arabalarla yanında kızlarla gezerken bu insanlar samsunspor a bir katkı sağlamak için gerek maddi gerek manevi yardımlarda bulundular.biz futbolculara değil armaya aşığız.eğer armamızı lekelicek biri olursa o zaman cezasını çeker gerek futbolcu olsun gerek yönetim vs. bu takım öyle bedavadan süper lige çıkmadı.

ult55ras

asıl senin gibiler yüzünden her geçen gün geriye gidiyoruz. bilip bilmeden konuşmak bize en çok zararı veriyor. bende senin gibileri kınıyorum.