ŞİRİNLER'DEN HAVALANANINDA PROTESTO...

Başlatan Serkan, 12 December 2011, 02:08:06

« önceki - sonraki »

Serkan

Mersin İdman Yurdu karşısında rezil bir futbolla 1-0 mağlup olan Samsunspor  havaalanın da Şirinler taraftar grubu   tarafından  öfke ve protesto ile karşılandı .Uzun sure havalimanı içinden çıkamayan futbolcular taraftarlardan sürekli, özür dilerken ; diğer yolcularda taraftarlara destek vererek protestoya katıldı.

Dışarıda bekleyen öfkeli taraftar yüzünden futbolcular yaklaşık bir saat havaalanında mahsur kaldı.

Kaya

Theofanis Gekas

Serkan

Desiqner

Petkoviç'e yumruk atıldımı ? Banceyi dövdüler mi ? Murat'a sövdüler mi?
Alper Tunga öldü mü ? he hocam öldü mü ?

Kaya

@muratertan55

Hocam isim belirtmeyelim,hukuki bir sıkıntı doğmasın lütfen!! Ciddi bir konu

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: Kaya - 12 December 2011, 02:21:30
@muratertan55

Hocam isim belirtmeyelim,hukuki bir sıkıntı doğmasın lütfen!! Ciddi bir konu

pardon aklıma gelmedi

Serkan

yazılanlara dikkat edelim abiler/kardeşler.

Shane_Falco

Gösterilmesi gereken bi tepkiydi bravo şirinler...

Desiqner

12 December 2011, 03:16:21 #9 Son düzenlenme: 12 December 2011, 03:21:31 Desiqner
https://twitter.com/#!/_mehmetaksu
Adam birebir anlatmış futbolcuları tartaklamışlar...

Ayrıca Yorumsuz ;

Musti

Alıntı_mehmetaksu Mehmet AKSU - twitter

Tesadüf Samsunspor kafilesi ile geldim Ankara'dan, Samsun havaalanına indiğimizde girilmesi yasak olan bagaj alımı yapılan yere kadar gelip><<Futbolcuları tartakladılar, yönetim zafiyeti olağanüstü şekilde ortaya çıktı, futbolcular yalnız başına ne yapacağını şaşırdılar..Taraftarları zaptetmek ne mümkün, ne bir polis ne bir güvenlik görevlisi vardı. futbolcular çok korktu,önceden tedbir alınması gerekirdi.

cembaba

SametYılmaz55

Elleriniz dert görmesin.Uzun süredir duyduğum en güzel haber oldu.Emeği geçen herkesin eline,koluna,ayağına,yüreğine sağlık.

feveran

sabah uyandgımda ılk burayı actım ve şaşrdım serkancım elıne saglık allah razı olsun sabaha kadar uyumadm sıkıntdan zaten bugun bance bu tarafa gelır bı gıderde ben yapım

cezayir55

dovselerdi ya  bir kacinin agzini burnunu kirsalardi