STSL 2011-2012 / 16.Hafta Samsunspor'umuz - Beşiktaş: 1-1

Başlatan bluegreen55, 11 December 2011, 20:48:10

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 17 December 2011, 17:05:46
beşiktaş değil de sivas korkutuyor beni.20.30 eksi kaç derece kimbilir

Belki ısınmak için koşarlar  ;)

muzaffer4

biletlerden haberi olan varmı arkadaş yarın bld evlerinden  bilet bulabilirmiym diyor..??

GökhanÇağlar

yine çok pozisyon bulacağız,inşallah değerlendiririz..
bir galibiyet her açıdan ilaç olur.

berusa55

56lar Errea'da bir saat önce belediye evleri kale arkasi bileti vardi...

engin55

Bugün biletimi çelik telekomdan aldım. Baya alan vardı. Birde misafir tribününü soran çok var

Sercan

Alıntı yapılan: engin55 - 17 December 2011, 18:05:40
Bugün biletimi çelik telekomdan aldım. Baya alan vardı. Birde misafir tribününü soran çok var

maratonda ne kadar bjk lı olursa olsun, köpek gibi sessiz sessiz oturacaklar. köpek gibi...

kuzey55

aynen çok olacak bjk li en kötüsü de bu zaten oturacaklar bağırmayacaklar.tribün kötü olcak gibi.

muzaffer4

Alıntı yapılan: target55 - 17 December 2011, 18:22:08
aynen çok olacak bjk li en kötüsü de bu zaten oturacaklar bağırmayacaklar.tribün kötü olcak gibi.

maraton diğer maçlardada suskun zaten...

kýzýlyýldýz55

o zaman 2 kişilik bağıralım hayvanlar gibi...

fanatik samsunsporlu

Beşiktaş'ın 20 kişilik Samsun kafilesine, sakatlıkları süren Quaresma, Simao, Aurelio ve Ersan'ın yanı sıra, Stoke City maçında sakatlanan Almeida da alınmadı. Kafilede şu isimler yer alıyor:

Rüştü Reçber, İsmail Köybaşı, Fernandes, İbrahim Toraman, Sivok, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Hilbert, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Burak Kaplan, Holosko, Alves, Sidnei, Ernst, Edu, Egemen Korkmaz, Tanju Kayhan, Umut Kaya, Cenk Gönen.

mustafa ile holoskoyu oynatacak o zaman.bizim yenalin işi zor holosko karşısında

samuray

bence gönderilen üçlü diğer futbolcularada bi gözdağı olacaktır daha farklı mücadele eden koşan pres yapan bu samsunspor bekliyorum fazlamı kiyimserim bilemiyorum

Ekrem

O Köpeklere inadına daha çok bağırmalıyız

Turuncu

Samsunspor'umuz kampta...   

Samsunspor'umuz, Beşiktaş maçının taktik çalışmasını akşam saat 16.00'da 19 Mayıs Stadında yaptı. Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic nezaretinde yapılan taktiksel çalışma sonrası oyuncularımız rugby oynadı. Oldukca çekişmeli geçen rugby maçında oyuncularımız ilginç görüntüler ortaya koydu.  Defansif ve ofansif çalışma da yapan oyuncularımızın antrenmanını Başkanımız Kazım Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz de izledi.

Antrenman sonrası futbolcularımız Nuri Asan Tesisleri'mizde maç saatine kadar kampa girdi.

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2812

muzaffer4

Alıntı yapılan: Turuncu - 17 December 2011, 19:55:18
Samsunspor'umuz kampta...   

Samsunspor'umuz, Beşiktaş maçının taktik çalışmasını akşam saat 16.00'da 19 Mayıs Stadında yaptı. Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic nezaretinde yapılan taktiksel çalışma sonrası oyuncularımız rugby oynadı. Oldukca çekişmeli geçen rugby maçında oyuncularımız ilginç görüntüler ortaya koydu.  Defansif ve ofansif çalışma da yapan oyuncularımızın antrenmanını Başkanımız Kazım Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz de izledi.

Antrenman sonrası futbolcularımız Nuri Asan Tesisleri'mizde maç saatine kadar kampa girdi.

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2812

sanki futbolu çok iyi oynuyorlarda bir de rugby oynuyor utanmazlar :kafa: :kafa:

isa55

Aşağıdaki takımlar hep puan kaybediyor. Maçlarımızı kazanamıyoruz ancak puan farkı da açılmıyor. Bu bakımdan da şanslıyız. Yarın ki maçtan puan çıkartırsak Sivas'tan boş dönmeyiz.