STSL 2011-2012 / 16.Hafta Samsunspor'umuz - Beşiktaş: 1-1

Başlatan bluegreen55, 11 December 2011, 20:48:10

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Kendi sahamızda gol atmak istiyorsak çift forvet ile çıkmalıyız, 4-2-3-1 sisteminde her ne kadar 3 forvetle oynuyormuşuz gibi görünsede, bance haricindeki forvetler orta sahaya gömülüp kalıyor, ne atak yapabiliyoruz ne de kontrataklar dışında pozisyona girebiliyoruz. Zaten maç kazanamıyoruz oynayalım çift forvet olsun bitsin, 10 defansta yapsak nasılsa gol yiyoruz.

------------------Ertuğrul--------------------

Adem--------Kemal----------Bahia-------Yenal

-------------Murat--------Hakan--------------

Anıl-------------------------------------Bülent

---------------Zenke---Bance----------------

Klasik 4-4-2 Toplu hücüm, toplu defans, agresif pres
Biz bu taktikle oynayalım kanatlardan Banceye en az 4-5 orta gelir, bancenin boşalttığı alanlarada zenke girer pozisyon da buluruz gol de atarız..

brigand

Son 2 maç öyle olacak gibi görünüyor. Klasik 4-4-2 dizilişinde çıkarız gerisi topçulara kalmış. Bu hafta biraz daha cesaretli ve gazla oynayacağız gibi geliyor bana. Artık ilk devre için kaybedecek bir şey kalmadı.

HoliganSamSunLu

ben en az bir puan alacağımızı düşünüyorum ama  rakiplerimiz galip gelirse bu bir ğuanın hiç bir önemi kalmaz

samsunluhakan

ligin en kötü futbolunu biz oynuyoruz sonuna kadar destek ama bu hocayla nereye kadar böyle devam eder bilmiyorum arkadaşlar bu hoca gitmedikçe bizim takımdan hiç birşey olmaz

fat55

Tufan

alakalı alakasız herkes maratondan bilet almış epey kalabalık oluruz bu noktada Şirinlere büyük iş düşüyor maratondaki kitleyi canlandırmak için. inanıyorum bu maçtan puan çıkaracağız hem Bjk yorgun hemde bizi kolay lokma olarak görecekler ortasahada çok çalışıp birde gol atabilirsek tadından yenmez.

maraton

DİLİMDE TÜY BİTTİ AMA SİZ ANLAMAMAKTA ISRAR EDİYORSUNUZ.. ANAOKULU ÇOCUKLARI BU KADAR İKAZA ANLARDI AMA MAALESEF SİTE ÜYELERİ ANLAMAMAKTA ISRAR EDİYOR.. BEN UYARMAKTAN AMAN YAPMA DEMEKTEN BIKTIM...
KISALTMA DA OLSA KÜFÜR ETMEK, HAKARET ETMEK, KİŞİLERİN ŞAHSINA HAKARET EDİCİ SIFAT VE İTHAMLAR KESİNLİKLE YASAK OLUP, 16/12/2011 SAAT 14:15 İTİBARI İLE SİTE KURALLARINA AYKIRI MESAJ İÇERİĞİ KULLANAN İSTİSNASIZ HER ÜYE UYARI YAPILMADAN NOPOST YAPTIRIMI İLE KARŞILAŞACAK DEVAMI HALİNDE ÜYELİĞİ İPTAL EDİLECEKTİR..
LÜTFEN HEM BİZİ HEM DE KENDİNİZ ZOR DURUMDA BIRAKMAYIN VE BİZİ YAPTIRIM UYGULAMAK ZORUNDA BIRAKMAYIN.. TÜM SAMSUNSPORLULARI KARDEŞ BİLEN BİZLER, HERKESİN KENDİ OTOKONTROL MEKANİZMASINI UYGULAYARAK HASSASİYET GÖSTERECEĞİNİ BİLİYOR ve ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ............. SİTE YÖNETİMİ

engin55

Kazanırız. Bugünkü haberden sonra kazanacağız gibi bir his var içimde

masbene

heyecan artıyor. pazar gelsin ve o gün bayram olsun

AhmetDenizci

Son gelişmeler inşallah takım içerisinde olumlu bir hava yansıtır ve bu maçı alırız.

amisos55

Ahmet Şahin ,Ergün Teber ve Mustafa Sarpın sözleşmeleri fesh edilmiş
Kaynak Ligtv

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 16 December 2011, 12:36:41
Kendi sahamızda gol atmak istiyorsak çift forvet ile çıkmalıyız, 4-2-3-1 sisteminde her ne kadar 3 forvetle oynuyormuşuz gibi görünsede, bance haricindeki forvetler orta sahaya gömülüp kalıyor, ne atak yapabiliyoruz ne de kontrataklar dışında pozisyona girebiliyoruz. Zaten maç kazanamıyoruz oynayalım çift forvet olsun bitsin, 10 defansta yapsak nasılsa gol yiyoruz.

------------------Ertuğrul--------------------

Adem--------Kemal----------Bahia-------Yenal

-------------Murat--------Hakan--------------

Anıl-------------------------------------Bülent

---------------Zenke---Bance----------------

Klasik 4-4-2 Toplu hücüm, toplu defans, agresif pres
Biz bu taktikle oynayalım kanatlardan Banceye en az 4-5 orta gelir, bancenin boşalttığı alanlarada zenke girer pozisyon da buluruz gol de atarız..

Bahia bu hafta kart cezalısı.

Jnr.Serkan

Haftalardır içime doğuyor serinin Bjk ile başlayacağı.Çok sefer yazdım.Rahat oluuuun  :)

ngonge

Bahia da tam cezalı olacak maçı buldu. Solda ihtiyaç vardı, bence Yenal yerine daha fit olan Lazar ile başlayacak.

Rakibin sağ kanadından Hilbert çok hızlı ama yeteneksiz bir oyuncu.

Bizde Dominguez sakat mı hala?

isyan