STSL 2011-2012 / 15.Hafta Mersin Idman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan isyan, 08 December 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

celebi

GurbetciFanatik

ikinizde iyi bir Samsunsporlusunuz uzatmaya gerek yok baristiniz olay bitmistir.

radikal-fma

suçlu her zaman bağıra bağıra söyliyecem suçlu Galip Öztürk. Bank Asyadan Süperlige çıkmış bir yönetim ,hoca ve kadro var sen bunu dağıtıyorsun Başkanı değiştir Hocayı değiştir 21 Tane TRansfer yap eee ondan sonra kazım benim dediğimi yapmıyo he yemezler galipağa bu vebal senindir ALLAH BELANI VERSİN!

epçeli köylü

Bildiğim kadarıyla bu takımı en başından Petkoviç belirledi. Gönderilecek Futbolcuları, alınacakları o belirledi. Kamp yerini ve süresini,kampa gidecek futbolcuları yine kendisi belirledi. Kurduğu takım bu.Devre arası düzeliriz diye ümit edenler varsa boşa ümitleniyorlar. Bu teknik direktör kalırsa kesin olarak düşeriz.Sorunun 1. kaynağı teknik direktör.Ancak işin içinde derin Samsun olması beni korkutuyor.İnşallah böyle birşey yoktur.Bu varsa teknik direktör değişikliği de bizi kurtaramaz. İşin başlangıcı bence İsmail Uyanığın klüpten alacağı olan ve temlik koydurduğu 3 trilyon civarı parayı alma teşebbüsüyle başladı. Galip Öztürk karşı çıktı,Kazım başkan sessiz kaldı ve kazan fokurdamaya başladı. DErin Samsun derinden çalışmaya başlamış gibi. Kim haklı kim haksız bu konuda yorum yapmıyorum.Elbet zaman kimin haklı olduğunu gösterecek.Ben olaya Samsunspor açısından bakıyorum.Benim korkum bazı futbolcuların bundan etkilenip ya korkudan yada psikolojik etkilenmeden tam oynayamaması yada performanslarını tam olarak sahaya yansıtamamaları ihtimali olması. Bu derin Samsun takımın içine sirayet etmişse devlerin çarpışma arenasında ezilip ciddi hasar görebilir takım. Bu nedenden dolayı teknikdirektör değişikliği ile birlikte kongre kararı alınması takım için faydalı olabilir.Kazım başkan devam edecekse tam olarak ekibini oluşturur.Yok değişiklik olacaksa olur ve çarpışma arenasından takım çıkarılır.

celebi

çıksa ne olacak arkadaşım. heende yıllardır yazarım çileden çıkarma meselesi. adam akıllı yazanlardan biriyim muhabbeti. oh ne güzel dünya

supernatural_55

adnan sezginin haber alıp almadığını bilemeyiz ama burası Türkiye her şey olabilir,daha iddianamesi yeni kabul edilmiş bir davaya güvenerek,tff.nin sezon sonu bu davaya ilişkin olarak karar alacağını belirttiği bir durum var ortada ve böyle belirsizliğe rağmen bi şeylerden emin olmak bence ahmaklıktır,haddim olmayarak söylesem de benim fikrim bu.Bence Adnan Sezgin parasını alıyor,gerisi de umrunda falan değil bu rahatlık da buradan geliyor sanki...Eline sazı alacak olan başkan burada,inşallah aklını kullanarak bi sonraki adımı düşündüğü için tüm bunlara katlanıyordur ve katlanıyoruzdur(pek sanmıyorum bunu ama inanmak istiyorum),yoksa durumlar daha da kötüye gidecek

GurbetciFanatik

Konuyu dagitalim

saka maka nedendir ama ben Adnan Sezgine  baskan ve petkovic daha cok güveniyorum,
adam ne de olsa yillarin kurtu vardir elbet bir bildigi.Yoksa kendini rezil edermi burda bu kadar basarisiz sonuclarla.

Ollivanders

Alıntı yapılan: celebi - 11 December 2011, 23:33:47
bursa maçı dönüşünde ilk yrı 16 puan alacağız demişti vapurda aynı kiş be kardeşim.

abi ne yalan soyleyeyim ben inanıyorum. Hani bu rahatlıgın başka izahı yok.  Meşin yuvarlak bu . Girer girmez. Senin becerikliligine kalmıs. Ama Adnan sezginin ikili ilişkileri sonucu bu bilgiye ulaşmış olabilir. Oyle temenni ediyorum.

celebi

Alıntı yapılan: Serpico - 11 December 2011, 23:48:40
abi ne yalan soyleyeyim ben inanıyorum. Hani bu rahatlıgın başka izahı yok.  Meşin yuvarlak bu . Girer girmez. Senin becerikliligine kalmıs. Ama Adnan sezginin ikikli ilişkileri sonucu bu bilgiye ulaşmış olabilir. Oyle temenni ediyorum.

inşaallah ne diyeyim artıkbe kardeşim. :( :(

Theofanis Gekas

adnan sezgin parasını alıp keyfine bakıyor lafı mantıksız,eğer biz düşersek o adam futboldan ekmek yiyemez bundan sonra

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: muratertan55 - 11 December 2011, 23:50:45
adnan sezgin parasını alıp keyfine bakıyor lafı mantıksız,eğer biz düşersek o adam futboldan ekmek yiyemez bundan sonra

aynen enayimi adam ya, sonucta türkiyenin tanidigi yillardir  galata_saray menejerlik yapmis adam.
bende zannetmiyorum o kadar ucuz olsun bu is.

samsunmania

Arkadaşlar kulüpler birliği toplantılarına katılan başkan. Ondan iyi bilen olmaz. Bu adamı bu kadar yatırıma rağmen defetmiyorsa bu işin sonu belli demek ki. Zaten 58.maddede yazıyor.

İşte 58. Madde
(1) Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna teşebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe teşvik pirimi verilmesi bu kapsamdadır.
(2) Bu hükmü ihlal edenler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlale göre ayrıca puan indirme cezası da verilebilir.

Bu işin uefa ayağı da var. bu kadar tantanaya müeyyide olmazsa en az 5 yıl bize Avrupa organizasyonu hayal, uefa üyeliği de tehlikede.

ngonge

Düşme yoksa yok şimdiden öyle düşünüp oynamıyorlarsa 2 kat Allah belalarını versin!

Bahane bunlar, işi ellerine yüzlerine bulaştırdılar...

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: samsunmania - 11 December 2011, 23:53:18
Arkadaşlar kulüpler birliği toplantılarına katılan başkan. Ondan iyi bilen olmaz. Bu adamı bu kadar yatırıma rağmen defetmiyorsa bu işin sonu belli demek ki. Zaten 58.maddede yazıyor.

İşte 58. Madde
(1) Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna teşebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe teşvik pirimi verilmesi bu kapsamdadır.
(2) Bu hükmü ihlal edenler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlale göre ayrıca puan indirme cezası da verilebilir.

Bu işin uefa ayağı da var. bu kadar tantanaya müeyyide olmazsa en az 5 yıl bize Avrupa organizasyonu hayal, uefa üyeliği de tehlikede.

ama malesefe kulüpler bu maddenin degismesini istiyor hepsi degil ama insallah bizim baskan enayilik yapmaz da imzalamaz o öneriyi  :kafa: :kafa: :kafa:
birde takimlarla karari TFF baskani sezon sonu verilcek diyor

supernatural_55

Alıntı yapılan: muratertan55 - 11 December 2011, 23:50:45

yedikleri yetiyordur sülalesine zaten,ama her ihtimalde böyle adamlar bir yolunu bulur.geseyle yaşadıklarından sonra şu anda ekmek yiyebiliyor mu bu adam,yiyor..biz bunu konuşabiliyoruz,dışardan kaç kişi adnan sezginden kaynaklı mıdır bu olay diye düşünür ki?onlara göre takımı bozduk yeni takım kurduk böyle olması normal.bitti gitti,adam bir kere kendine kurt dedirtmiş değil mi ,küme düşersek dışarıdan ibrenin hiç göstermeyeceği adam adnan sezgin olur bana göre..