STSL 2011-2012 / 15.Hafta Mersin Idman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan isyan, 08 December 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

celebi

berusa55

Eksik veya fazla; bu tür işleri, alavereleri bilecek ilk adam beğensek de beğenmesek de Adnan Sezgin

celebi

berusa55

celebi iyi misin hocam? Beğenme muhabbetine nerden geldin? Şu anki şike muhabbetiyle ilgili gelişmelerde kulağına ilk bilgi gelecek adam Adnan Sezgin'dir diyorum sen nediyorsun?

celebi

Alıntı yapılan: berusa55 - 11 December 2011, 23:35:07
Eksik veya fazla; bu tür işleri, alavereleri bilecek ilk adam beğensek de beğenmesek de Adnan Sezgin

gayet iyiyim bu cümleye nazaran sordum ben.

berusa55

Theofanis Gekas

bu söylenenlere inanıyorum çünkü diğer türlüsünü aklım mantığım kabul etmiyor,adnan sezgin gibi bir adam bu hocayla yola devam etmezdi bir bildiği olmasa,başkanda çok rahat baksanıza,yalnız taraftara bir yerlerden bilgi sızdırsınlar mümkünse yoksa düşmesekte verem olup gitcez bu dünyadan

celebi

berusa55

GurbetciFanatik

Adnan Sezginin suan begenilmedi kesin oda yapilan Transferler yüzünden, ama adamada fazla kizamiyorum lig baslimasina cok az süre varken geldi oda ne alsam kardir diye aldi, piyasadaki iyiler coktan gitmisti.
Bu sezon en önemli nokta:
Bu sene bu Takim Süper Ligde kalirsa daha kümeye oynamaz bu Takim.
Sirti yere gelmez , ancak bu ilk seneyi atlatmamiz lazim, gerisi fasa fiso.
Ha sikeyle gelen karar , ha kendi aldigimiz puanlarlan.

celebi

ya arkadaşım sen hasta falan mısn sana normalbir soru sorduk devam et falanlar ne iş anlamadım. ondan sonra sen dema et  anlayan anladı. ondan sonra hoca tamam da

berusa55

ne diyon la sen adamın asabını bozma bokunu cıkaran sensin

celebi

Alıntı yapılan: berusa55 - 11 December 2011, 23:42:08
ne diyon la sen adamın asabını bozma bokunu cıkaran sensin

hadi bozuldu ne yapacan? artsında ebn normal bir soru sordum onda bile yazdığını bilmeyipte neren çıkardınbeğenme meselesini diyorsun

berusa55

Theofanis Gekas

abilerim lütfen,hepimiz gergin,sinirli ve üzgünüz,birbirmizi kırmayalım.ne yapıyorsunuz siz allah aşkına