STSL 2011-2012 / 15.Hafta Mersin Idman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan isyan, 08 December 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 11 December 2011, 23:10:17
başkan başkan değil menejer menejer değil abi

Kardeşim gerçekten aklım almıyor. Bu kadar da olmaz, olamaz. bilime aykırı, metafiziğe aykırı.

celebi

King Of The North

Pozisyona girdiğimizde heyecanlanamıyorum bile, bize artık tribünleri heyecana getirecek teknik adam ve topçular lazım, son 2 maçtan puan beklemiyorum, devre 11 puanla kapandı. Ruhsuz ş...ler...

jurista

Bir şirket sahibiyim , yıllarca çalışmışım kazanmışım emek vermişim ... Şirketimin yönetimini bir profosyonele devrediyorum ben de uzaktan takip ediyorum ...

Günler geçiyor şirketim zarar ediyor ,irtifa kaybediyor ,yılların saygınlığı baktım elden gidiyor ,basiretli bir iş adamı gibi davranır bu durumun sorumlusunu hiç zaman kaybetmeden koyarım kapının önüne .Olması gereken budur.

Yılların tüccarıyım diye kendini tanıtıyorsan , elini masaya vuracaksın gereğini yapacaksın Kazım Yılmaz ...

Bu takım eğer senin şirketin olsaydı eminim ki bir dakika bile beklemezdin , kendini emanetçi olarak görüyorsan bu takıma gönül vermiş on binlerce insanı kahretmeye hakkın yok ,bırak başkansız düşelim .Yok eğer aksini düşünüyorsan ,bu takımın başkanı gibi davran kelle alınacaksa al , ceza kesilecekse kes ...

Bu cezayı taraftara ödetmeye hakkınız yok !!!

maviay55

AlıntıOyuncularımın hiçbirini eleştiremem

Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, "Özellikle taktik ve disiplin açısından oyuncularımın hiçbirine eleştiri getiremem." dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, bugün ortaya koydukları mücadele ve yakaladıkları pozisyonlara bakıldığında aslından sahadan çok daha farklı bir sonuçla ayrılabileceklerini dile getirerek şöyle devam etti; "Çok daha fazlasını alabilirdik, hatta bir galibiyet dahi çıkarabilirdik buradan. Özellikle taktik ve disiplin açısından oyuncularımın hiçbirine eleştiri getiremem. Yalnız tabi ki futbolun evrensel kuralları gereği yakaladığınız fırsatları değerlendiremezseniz bunun bedelini de maalesef ödüyorsunuz. Tabi ki sakinliğimizi korumamız gerekiyor ve şu çok önemli ki, bir takım şeylerin bir an önce değişmesi gerekli. Bu da özellikle gol yollarındaki sükuneti korumak. Çünkü bu şekilde devam ederse, yani sürekli pozisyon bulmamıza rağmen bunları gole çeviremezsek durum bugünkü gibi olur."

Samsunsporlu oyuncu Murat Yıldırım da 4-5 haftadan bu yana çok iyi mücadele ettiklerini kaydederek, "Pozisyon da buluyoruz ama gol atamıyoruz. Bu maçta da aynen böyle oldu. Benim kaçırdığım bir pozisyon var, eğer o pozisyonu değerlendirebilseydim galip gelebilirdik. Onlar da karambolden bir gol attı. Bu yüzden çok üzgünüz. En kötü ihtimalle 1 puan almayı hedefliyorduk. Olmadı, inşallah haftaya alırız. Şanssızlığı da kıramadık bir türlü, inşallah haftaya kırarız bu şanssızlığı" dedi.

Samsunspor kaleci Mahmut Taşkıran ise bugünkü maçın geçtiğimiz haftaların tekrarı gibi olduğunu dile getirerek, "Yine biz pozisyonlara girdik, yine çok iyi takım olarak savunma yaptık, rakibin bulduğu pozisyon bile değildi, şans topu ile golü attılar. Gerçekten geçtiğimiz haftalardan gelen çok iyi mücadelemiz var, bunu puan ya da puanlarla taçlandırmak istiyoruz ama bir türlü gol yollarında etkili olup istediklerimizi yapamıyoruz. Bundan sonraki haftalarda bir kaç maç üst üste puan ya da puanlar alsak ben inanıyorum ki, çok iyi yerlere geleceğiz. Umarım bundan sonra daha iyi mücadele edip özellikle deplasman maçlarından puanlarla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

Maç sonrası karşılaşmayı değerlendiren Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, müsabaka öncesi ellerindeki mevcut kadronun biraz kısıtlı olması nedeniyle 4 oyuncudan yoksun olarak sahaya çıktıklarını söyledi. Bu durumun hem kendileri hem de taraftarlar için düşündürücü olduğunu kaydeden Sağlam, "Ama tabi özellikle belki Süper Lig'deki ilk müsabakası olmasına rağmen Nurallah Kaya bile yüzde yüz oynayınca rakibimize çok da pozisyon vermedik. Oyuncularımın büyük bir bölümü yüreğinin tamamını ortaya koymaya çalıştı. Bu da bize son bölümlerde de olsa galibiyeti getirdi. Puanımızı ilk devrenin son 2 haftasında 23'e çıkardık. Bu gerçekten bizim adımıza önemli. Bundan sonraki kalan 2 müsabakamızı da en iyi şekilde değerlendirip ilk yarıyı bitirmek istiyoruz. Tabi bitirdiğimiz puan da bizim ikinci yarıya bakış açımızı farklılaştıracak. Şu anda söylenecek çok fazla bir şey yok. Önümüzdeki cumartesi ve çarşamba günü de iki müsabaka daha oynayacağız. Yine kendimize yakışır bir şekilde oynayıp, mücadele edip ilk yarıyı tamamlamaya çalışacağız" dedi.

Mersin İdman Yurdu'lu oyuncu Andre Moritz ise zor bir müsabaka olduğunu belirterek, "Samsunspor takımı gerçekten maç boyunca iyi bir defans yaptı. Bana göre bugün biz de çok iyi mücadele ettik, iyi maç yaptık. Eksiğimiz vardı ama buna rağmen iyi oynadık. 7 günde 3 maç oynadık, bu hakikaten kolay değil. Çünkü arka arkaya maçlar oldu. Bu 3 maçtaki 9 puandan 5 puan aldık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Erhan Güven de bugün her iki takımın çok iyi mücadele ettiğini ifade ederek, "Samsunspor iyi kapandı. Onlar da belki 1 puan almak istiyordu ama bizim 3 puana şiddetle ihtiyacımız vardı. Çünkü biz üst sıraları düşünüyoruz. Bugün tüm arkadaşlarımız kenetlendik ve galip gelmesini bildik. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

haberexen

beşnumara

Abi nerden başlasak bilmiyorum ki yaa bu ruhsuzları da bunları getirenleri de konuşmaya.Dün idmana gidiyoruz Adnan Sezgin'e diyoruz ki bu takım gol atmaya ne zaman başlayacak sıkıntıyı giderebilecek miyiz devre arası o da penaltı da atamıyoruz diyor pis bir şekilde :kafa: Kulübü yönetenler yanlış kişiye mi güveniyorlar sorgulamları lazım.

Teknik direktör olduğunu düşünen şahıs yine aynı senaryo... Bursada da Antepte de Mersinde de aynı.Ulan görmüyor musun be adam yap işte değişikliğini golü yemeden biz bıktık daa sen bıkmadın mı? Yapacağın çok basit çıkaracan ergünü banceyi oyuna bülent ile anıl'ı alacaksın bunu gol yedkten sonra yapmak zorunda mısın :kafa:
Kasım abi Kenan Yelek Ertuğrul Murat başka da üzülen kafasına takan yok.Allah'a havale ediyorum sizi.Bize çektirdikleriniz çıkar elbet sizlerden.
O şerefsizlere Samsun kümeye diye bağırttınız ya söyleyecek çok şey var ama burası yeri değil.Ha biz düşer miyiz düşmez miyiz bilmem ama düşersek de şerefimizle düşecez.Adam olanlara bu yeter.

mehmet yılmaz

Ben anlamıyorum
Bu kadar rahat olduklarına göre bir bildikleri vardır herhalde, yani ligden düşmeyeceğimize dair bir garanti falan vardır
Yoksa Petkoviç'in bu istatistikleriyle bırak teknik direktörü, kapıcı diye tutulmaması lazım kulüpte.
Aklım almıyor böylesi genişliği, rahatlığı...
Beynim zonkluyor şu beceriksiz yüzünden. 

FaTiH_HaN

Durumu açıklayabilecek tek şey bu galiba, artık federasyondan, bi yerden haber mi aldılar bu sene küme düşme yok diye, başka türlü insanın aklına bir şey gelmiyor, nasılsa küme düşme yok boşuna hocaya tazminat vermeyelim, kafasına göre takılsın mı diyorlar acaba  :o

berusa55

Kesinlikle bir şeyler var; Adnan Sezgin gibi bu piyasanın kurdu birinin kesin duyumu vardır akla başka bir şey gelmiyor.

celebi

Ollivanders

o zaman ben bir duyumu soyleyeyim . Adnan sezgin Haluk Tan'a bu sene kesinlikle kume düşmeyecegiz , düşürmeyecekler demiş.

berusa55

GurbetciFanatik

Küme düsme yok gibide, ama nasil olcak ki?
18 Takim ligde kalacak eeee bank asyadakiler enayi degil ya ilk 3 cikacak mecburen.
21 Takimlami oynancak bu Lig.
hadi öyle oldu diyelim eeeee konya , buca , k.pasa demicekmi o zaman bizide alin süper lige.
eeeee 24 Tkimlanmi oynancak bu LIg, kafam karisti.

celebi

Alıntı yapılan: Serpico - 11 December 2011, 23:32:12
o zaman ben bir duyumu soyleyeyim . Adnan sezgin Haluk Tan'a bu sene kesinlikle kume düşmeyecegiz , düşürmeyecekler demiş.

bursa maçı dönüşünde ilk yrı 16 puan alacağız demişti vapurda aynı kiş be kardeşim.

Alıntı yapılan: berusa55 - 11 December 2011, 23:32:20
Başka duyacak adam yok emin ol

ama eksik kalsın adnanefeni be hocam

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Serpico - 11 December 2011, 23:32:12

neye güvenerek diyor.

1. Bu Takim puanlarlanmi kalacka ligde
2. Bu sene küme düsme olayi yok mu.