STSL 2011-2012 / 15.Hafta Mersin Idman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan isyan, 08 December 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: cgr - 11 December 2011, 20:08:41
Begenmedıgın Hakan Bayraktar gozune gırsın PETKOVIC!!!!

biz doğrusunu anladık o mesajın :D

deriaKR

bravo petklovic yine basardin tek farkli maglubiyeti..bravo ulan demek samsudna adam kalmamis bunu hem s.. cekecekin bi de giderken islatacaksin bi ton dayak...adam buraya atdirmaya gelmis...ey gürol kazim ...kov sunu artik

King Of The North

Ah Murat Yıldırım atacan o golü daaa artık, pozisyonlarda heyecanlanamıyorum bile artık, gol olmayacağını adım gibi biliyorum, bugün Mersinde   3-4 net pozisyon buluyorsan birini atacaksın, hakemin de taaa....bütün takdir haklarını özellikle ilk devre hep adamlardan yana kullandı. kazanacağımız maç yok ilk devre, 2.devre Gençler maçına kadar sezonu kapatıyorum kendi adıma, Gençler maçında tribünde olacağım...

samuray

Alıntı yapılan: kale5501 - 11 December 2011, 18:33:04
la murat bu kaçarmı be offfff yaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffff
maçın dönüm noktası murmat bunu atacan ya of hiçmi çalışmıyorsunuz ya

samuray

ligteki ikinci galibiyetimizi alana kadar bizleri dokuz doğurtup dokuzuncu haftada aldınız ulan bizi -leri sinir küpüne döndürdünüz yüzümüzü güldürmediniz allahta sizin yüzünüzü güldürmesin ya  >:( >:( >:( :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Ajan

Alıntı yapılan: samuray - 11 December 2011, 20:32:36
ligteki ikinci galibiyetimizi alana kadar bizleri dokuz doğurtup dokuzuncu haftada aldınız ulan bizi -leri sinir küpüne döndürdünüz yüzümüzü güldürmediniz allahta sizin yüzünüzü güldürmesin ya  >:( >:( >:( :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

9.hafta aldınız diyorsun o gün stada olanların %90'nı şampiyon olmuşcasına seviniyordu.Neden kimse fırçalamadı takımı derbi dediğimiz 5 yıl beklediğimiz maçtan 1 puanla zar zor ayrıldık gene şampiyon olmuşcasına trabzona hezimet yaşatmışcasına sevinen taraftarlarımız yok muydu ? İşte o taraftardadır en büyük suç futbolcusu hocası yöneticisi daha sonra gelir.

bluegreen55

Mersinliiler Samsun kümeye diye bağırmış ama şike iddianemesine göre düşürülmesine kesin gözüyle bakılan 3 takımdan biri mersin 30 puanlarını silseler bile hadi fener kurtarırda mersin biraz zor.hatta 2.lig b'ye bile düşebilecekleri konuşuluyor.ne yüzsüzler...

ibrakadabra55

Arkadaşlar gerekirse idman basalım bir şey yapalım şu adamı gönderelim !

King Of The North

Es Es maçında Es Es tribünleri maç sonuna kadar yönetim istifa diye bağırdı, galip geldiler gene yönetim istifa diye bağırıytorlar adamlar şov yapıyor, bizim rahatlar ise çıkıp da canını dişine takmıyor, gol atamıyorsan topla kaleye girin bişey yapın arkadaş ya, inşallah adam gibi topçuları şimdiden bağlamışlardır, yoksa görünen o ki 11 puanla ligi bitireceğiz.

fat55

adam gibi topçu alacaklarını hiç sanmıyorum.çünkü baştaki adnan sezgin e güvenemiyorum.

Tahir

Valla kimse kusura bakmasın eşek olunca semer vuran cok oluyo.Takım antepte mac 0-0 galibiyete ihtiyacın var forvet cıkarıyon 1-0 malupsun sahadaki 2. forveti cıkarıp stoperi forvet yapıp mac kazanmayı düşünüyon.Kayseri ile maç yapıyon millet hala Bance Bance diye yırtınıyo tribünde.mersindesin mac 1-0 olmuş dk 88 sahaya 2 adam sürüp mac kazanmayı bekliyon.Bunlar başka bi takımda yasansa su ana kadar petkoviç ve bance gönderilmişti.Biz napıyoz takmın morale ihtiyacı var destek verelim artık yenilince üzülmeyecek,takım poszisyona girince nasılsa gol olmayacak düşüncesi ile heyacanlanmayacak kadar duygusuzlastık.Bu saatten sonra destek değil gereken kişilere gereken derslerin verilmesi için güzel bi protestoya ihtiyac var.Kazım baskanın samimiyetine inanıyorum ama artık petkovici bu kadar koruyorsa cıkıp niçin korudugunu acıklasın acıklamıyorsa karsısında taraftarı bulması kacınılmaz.Varmı böle bi rezalet takım sahada herseyi yaptı ama 15 macta 2 galibiyet aldık bu suna benziyor bizim takım çok iyi basket oynuyo çok iyi ribaunta cıkıyo ama topu cemberden geciremiyoz demek gibi bişey.
Artık ses getirecek büyük bir protestoya ihtiyacımız var yoksa bizim sesimiz cıkmadıkca kahrolmaya devaam ederiz.

epçeli köylü

Bence petkoviçle duygusal bir ilişki var.Başka türlü olmaz açıklayamıyorum..

hala kızı

petkoviçten evvela bizim takım gol atma özürlü :kafa: :kafa:
Kemal efendinin maç bitince röportajına ne demeli ''hergeçen gün dibe düşüyoruz'' dibin dibinde olduğundan haberi bile yok bu kadar lakayitlik olamaz yönetici,teknik direktör topcu ne varsa bu akşamdan defolup gitmeli

LisandroLopez

Takıma ruhsuz diyoruz ama bu sene taraftarda ruhsuzlaştı

fanatik samsunsporlu

mersine gıcık oluyordum zaten.bir de kümeye diye bağırmıişlar.gel de sövme şerefsizlere.
bu tolga özkalfa şerefsizi antalya maçımızı da yönetmişti.yine aynı şerefsizlikleri yapmıştı.bize hiç adaletli bir hakem düşmeyecek mi ya