STSL 2011-2012 / 15.Hafta Mersin Idman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan isyan, 08 December 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

fat55

kadro yetersiz ve çok yeteneksiz.yabancılardan hepsi gönderilsin.adam gibi yabancı gelsin bu ne yaa.

maviay55

maçı izleyemedim..yorumları okumakla yetineceğim tek yorumum Petkoviç İstifa!!  :x((

not:mersin 5 haftadır galibiyet alamıyordu ilaçcı  samsunspor_x geldi bizi yenen yükselişe geçiyo mersini de tutamayız artık..

Ollivanders

Alıntı yapılan: fat55 - 11 December 2011, 19:37:24
kadro yetersiz ve çok yeteneksiz.yabancılardan hepsi gönderilsin.adam gibi yabancı gelsin bu ne yaa.

ya abi kadro yetersiz diyip duruyorsunuz. Şu maçı akıllıca değişiklikler yapıp tutsaydık bu maç boyle mi olurdu? Rakibine 3 puan vermek bu kadar mı basit. Gecen seneki takımdan yetenek mi fışkırıyordu. Ama arkadaslık birliktelik vardı. Bu takımda onu gorebiliyor musun? Bunu sağlayacak olan hoca degil mi ?

yirmiuc

"Samsunspor bu gün özellikle ilk yarı iyi mücadele etti" sorusuna Petkovic, "Size katılmıyorum. Biz oyunun 90 dakikasında iyi motive olduk. İkinci yarı % 120 net pozisyonu gol yapamadık" dedi.

FaTiH_HaN

Bursaspor yarın yenilse, ne bilim bişe olsa Ertuğrul Hoca istifa etse, yeniden temiz bir sayfa lazım bize, aklıma da başka bir şey gelmiyor, Hoca kalmadı piyasada, mesut bakkal, hikmet karaman, yılmaz vural vs vs vs bu adamlardan bize hoca olmaz, he petkoviçten daha kötü olmazlar o ayrı konu...

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: yirmiuc - 11 December 2011, 19:40:59
"Samsunspor bu gün özellikle ilk yarı iyi mücadele etti" sorusuna Petkovic, "Size katılmıyorum. Biz oyunun 90 dakikasında iyi motive olduk. İkinci yarı % 120 net pozisyonu gol yapamadık" dedi.

yine laf salatası senin allah belanı versinn lannnnnnnnnnnnnn

Pergani 55

mehmet yılmaz

Umurunda bile olduğuna inanmıyorum
Sadece o değil, takımdaki bazı futbolcuların da umurunda değildir
Sezon sonunda bizim durumumuz ne olursa olsun parasını alacak mı? Alacak...
O halde "no problem" bazıları için.
5. haftada dediğimi yine diyorum, o zaman 5 haftada 5 puabnımız var, şimdi 15 haftada 11 var. Dünya kadar zarar.
Bu hoca ile olmaz, mümkün değil.
Çözümün tek maddesi onun gitmesi değil ama birinci madde bu.
Hiç ümidim yok ama belki bu gece kovarlar bu yeteneksizi.

Ollivanders

ngonge

Hoca gitsin bende onu istiyorum ama futboldan anlamayan yönetim ne yapacak, yeni bir hoca ve orda burda kalmış ligin dibindeki takıma gelmeyi kabul etmiş oyuncularla dolduracaklar.

Bence devre arasında çok gerçekçi olmak ve gelecek yıl için genç ve mücadeleci bir kadro kurmak lazım. Takımı ligde tutarsa zaten onlar tutar, düşersek de en azından zararımız olmaz.

Ahmeti

Anlaşılan ilk yarıyı 11 puanla bitireceğiz,ikinci yarı düşmemek için 30 puan toplamamız gerekiyor 30 puan demek 10 galibiyet demek sizce bu takım ikinci yarı hatta ilk yarının 2 maçınıda katıyorum bu takı 10 galibiyet alabilirmi ?

kutsalforma

ngonge

Alıntı yapılan: kutsalforma - 11 December 2011, 19:58:54
bizimkiler iddanameye güveniyor heralde??

Bence menejerlerin güveniyorlar, seneye kakalarlar onları gene bir gariban takıma.

ChucKeR

Alıntı yapılan: Ahmeti - 11 December 2011, 19:56:08
Anlaşılan ilk yarıyı 11 puanla bitireceğiz,ikinci yarı düşmemek için 30 puan toplamamız gerekiyor 30 puan demek 10 galibiyet demek sizce bu takım ikinci yarı hatta ilk yarının 2 maçınıda katıyorum bu takı 10 galibiyet alabilirmi ?

2007-Erciyes model olabilir. 11 puanla bitirdi devreyi. çok iyi top oynadılar. son haftaya iddaalı girdiler ama olmadı. o takım çok iyiydi o takım gibi bi takım kuracağımızı da sanmıyorum ayrıca

cgr

Begenmedıgın Hakan Bayraktar gozune gırsın PETKOVIC!!!!